Ei saa? Tähendab ABSi maha võtad, siis peaks see ASM maha tulema. Aga kui ei saa, siis küll huvitav..
Vb oli see kuidagi teist moodi. Võta igatahes kõik maha..
Või kui see on see pikkade vahedega sõit, siis sõida kellelegi tagumikku ja hakka lükkama nt.. Pead igatahes kahekesi tuules üksteist aitama, et järgi võtta..
Ma peast neid sõite ei mäleta, nii et sorry kui umbluud ajan.
see nascari eventis abs mahavõtmise võimalus (mille eesmärk oli sellega kaasnev asm mahavõtmine) keelati miski ammuse patchiga ära.
kullale on võimalik sõita. lihtsalt ei tule põhimõtteliselt esimese katsega nagu abs off puhul.
Nonäed, igakord kui siia vinguma tulen, teen lõpuks ära. Natuke kurvides erinevat tehnikat proovida ning kohe läbi. Nüüd peaks Selle ühe Grand Touri etapi ette võtma Alfa Romeoga...
friik1, eile just junnisin selle Grand touri evendiga, no pagan 0,9 sek jääb kullast puudu. Köige kiiremini siis sain nii et abs 1 ja TCS 1 ülejäänud asjad maas, loomulikult manual kk siis. _________________ PSN: Kupitz55
Egas möistus ei hüüa tulles.
www.japanparts.ee autovaruosade müük
nii palju kui mäletan, siis oluline oli võimalikult vähe lasta külje suunas libiseda ja võimalikult lühem tee kurvides võtta. ise ma kippusin libisema selles pikas tagasipöördes enne tunnelit liiga tee keskele. kui sain end seal kenasti paremale teeäärde hoitud, siis paranes aeg ka oluliselt (ning lõpuks ka alla kulla aja). enda seadeid ei mäleta (automaatkast oli kindlasti)aga juttude järgi oli seda sõidetud kullale üsna erinevate seadetega (et siis pigem mis kellelegi paremini istus).
Vahepeal sõitsin B-speci aga selle eventiga pronksi saamine oli suht lebo. Jõudsin isegi kunagi hõbeda lähedale aga üldine tunne selline et rooliga oleks lihtsam.
Keegi õhtul mingit uut seasonali proovida ei taha? katsetaks nt neid DTM autosid? Gt300 sai läbi ja midagi uut pole keegi korraldanud, teeks midagi? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Keegi 3D-na ka mänginud seda või mängib? Mul ei hakka kuidagi 3D tööle selle mänguga ja pole ka selliseid settinguid seal mängus. _________________ Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
FB: Autoinglid- Premium püsivahatamine/poleerimine/keraamika/mobiilne pesu.
ristokru, 3D seaded on Optionsite all täitsa olemas.
Hmm,kus kohas? Ma otsisin kõik kohad läbi ja netu Küll olid rooli seaded jne seal aga rohkem ei leidnud midagi,ei audio ega display settinguid. _________________ Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
ristokru, kuidas see võimalik on?
Vaata uuesti, seal samas on.
Mis kausta all see olema peaks? _________________ Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
ristokru, seal on erinevad read erinevate asjade jaoks.. Peast ei mäleta, aga nt audio, display, controllers ja utilities vms.. Liikuda saad üles-alla ja vasakule-paremale.
Õhta poole saan järgi vaadata.
Display settings kõrval peaks olema 3D settings minu mälu järgi eraldi kohe!
Ei saa kahjuks täpsemalt öelda, kuna olen ca 100km eemal PS3-st
Oled sa kindel, et sul on ikka 3D monitor / 3D teler?
Või on Sul sellisel juhul monitoril / teleril 3D sisselülitatud?
Minul oli kunagi 42" LG LW5500, mis on 3D teler ning selle ühendasin PS3 siis oli koguaeg olemas 3D valikuna (turn on or turn off) ka siis kui polnud telekat sättinud 3D režiimile!
viimati muutis metallika 07.05.2012 09:15:59, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.