Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
heff
HV veteran
|
15.04.2012 09:53:45
|
|
|
eZ kirjutas: |
00bandiit0, Mul kestab kauem võrreldes res 1.1  |
tundub, et mul kestab 1.0-st ka kõvasti kauem nii kasutuses kui niisama tiksudes.
1.0 peal langes aku ööga 7-8%. Nüüd öö jooksul tiksus maha vaid 2%. Selline 8-9tunnine periood.
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
15.04.2012 10:25:11
|
|
|
Kui vastupidav on kriimustustele ikkagi elutingimustes i9100 ekraan?
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
1 :: |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
15.04.2012 10:50:48
|
|
|
mu omal mingit kilet vms pole ja 7 kuu jooksul pole sinna ühtegi kriimu tekkind.
samas ega ma seda võtmetega ühte taskusse pole ka toppind
viimati muutis pots4t4j4 15.04.2012 11:33:20, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
15.04.2012 11:14:22
|
|
|
Endal 6 kuu jooksul pisike kriim tekkinud, tõesti pisike, aga võimalik üles leida töötava ekraani peal. Ilmselt mingi jamaga koos oli taskus ja nii see tuli..
Õnneks ei sega : p
Kilesid jms peal pole.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
15.04.2012 11:24:45
|
|
|
kuskil hiljaaegu mainisin kah, et juuli alul ostetud fööni ekraanill pole kriipsu poegagi. muu kest kah täitsa viisakas, ehkki ma hoidmisele just erilist tähelepanu ei pööra. lihstalt püüan telefoni ja võtmed erinevates taskutes hoida kui meeles püsib. näiteks galaxy 3 suutis 3-4 kuuga iga nurga alt ikka päris halliks kuluda.
NB! naise SGS2, mille ta ostis millalgi nov lõpus või dets alul, hankis aga kuu jooksul kuskilt ekraanile paarisentimeetrise ROPU kriipsu. mitte keegi ei tea, kust ja kuidas aga seal ta on ja ära minna kah lähiajal vist ei kavatse...
minu arvates on igasugune kiletamine SGS2 puhul täielik overkill. kest ja ekraan on standardis piisavalt kõvad, et hoida telefoni vähemalt optimaalse kasutusaja vältel ilusa. kuivõrd igasugused kiled ja kondoomid vähendavad tuntavalt kasutusmugavust, leian, et selle fööni puhul on need mõttetud. ok, oletame, et kasutad neid usinalt...maksad isikliku kasutusmugavuse arvelt, ekraani värvikirkuse arvelt, igasugustesse dokkidesse ja holderitesse mahtumie arvelt. ja lõpuks kui otsustad, et see on moraalselt aegunud, on sul hiiglama heas säilivuses kivikirves, mida keegi pole nõus ostma hinnaga, mida sa ise arvad selle väärt olema pärast kõigist kondoomidest välja koukimist...
nii, et mõtelge. sitemast materjalist föön pange kondoomi aga SGS2 pange lihtsalt teise taskusse kui võtmed ja kõik.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
15.04.2012 11:28:01
|
|
|
Eks need kaitsekiled võivad mingil määral vähendada värvikirevust tõesti, kõige suurem erinevus pildil on nähtav kui paigaldada matt kile peale
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
robert!
HV kasutaja
|
15.04.2012 18:34:50
|
|
|
Endal telefon 4 kuud vana ja juba 2. kaitsekile peal ekraanil. Olen õnnelik küll, et kilet kasutan, sest 2 kuud tagasi telefoni taskust välja võttes märkasin, et keset ekraani kile katki. Ei olnud lihtsalt kriim, vaid kile oli ekraani pinnast millimeetri jagu kõrgemal, nagu oleks keegi naaskli vastu pannud ja koukinud kilet ülespoole. Ja mul pole õrna aimu ka, kuidas see võis juhtuda, taskus peale telefoni muud ei olnud. Ei kujuta ette, mis ekraanil oleks võinud olla, kui kilet peal poleks olnud võibolla mitte midagi, võibolla mehine kriim, kes teab. Ja kilel ning kilel on vahe ka. Normaalne kile ei muuda ka ekraani puhul mitte miskit, värvid on samad, ekraanitunnetus sama. Aga eks igalühel omad tõekspidamised, kuid kui ikka kripeldab hinges ikka see, et ekraan pole kaitstud, siis tuleb osta normaalne kile ja süda on vähemalt rahul.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
15.04.2012 19:51:23
|
|
|
robert!, õige jutt! Kui kile on korralik, ei muuda see ei puutetundlikkust ega värve. Mattkile muidugi muudab värve tuhmimaks, selle vastu ei saa, see kaasnebki matistava efektiga alati.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
15.04.2012 23:31:12
|
|
|
mul oli ilmselt parim kile kohalikul turul. väga vahet tõesti polnud aga siiski. näppimine oli raudselt ebamugavam. sellega harjub ja siis ei pane tähele aga vahetult enne kile panekut ja pärast selle mahavõtmist saab ikka hästi vahest aru. kile polnud nii libe kui klaas. läbipaistvus oli alul päris ok aga kile muutus lõpuks ikka kriimuliseks. 2 kuud kannatas kasutada. sellest veidi üle kuu oli pilt ikka märgatavalt sitem kriimude tõttu.
aga jõudu. ise teate.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.04.2012 10:21:34
|
|
|
need kilemehed on jah üldse mingi eraldi liik inimesi, kui saaks, siis nad kiletaks endal kodus teleka ja monitori ka vist ära
Mul on 1.5 aastat olnud ilma igasuguse kileta ja ilma igasuguse spets klaasita samsung galaxy, on käinud võtmetega samas taskus, on vastu betooni ja asfalti kukkunud... on vedelenud rannaliivas ja ilmselt isegi sopase käega olen teda kasutanud... ja pole sellel ekraanil midagi viga. kasutamise käigus ikka kriimud tekivad, see on paratamatu, aga et ekraan muutub läbipaistmatuks, siis pead vist tõesti taskus mingeid spets graanuleid iga päev veel kandma ning liivapaberiga ekraanist üle käima. see telefoni kiletamine on sama mis päevläbi kondoom otsas ringi käia, et "äkki midagi juhtub"
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
16.04.2012 10:23:18
|
|
|
carlking kirjutas: |
need kilemehed on jah üldse mingi eraldi liik inimesi, kui saaks, siis nad kiletaks endal kodus teleka ja monitori ka vist ära
Mul on 1.5 aastat olnud ilma igasuguse kileta ja ilma igasuguse spets klaasita samsung galaxy, on käinud võtmetega samas taskus, on vastu betooni ja asfalti kukkunud... on vedelenud rannaliivas ja ilmselt isegi sopase käega olen teda kasutanud... ja pole sellel ekraanil midagi viga. kasutamise käigus ikka kriimud tekivad, see on paratamatu, aga et ekraan muutub läbipaistmatuks, siis pead vist tõesti taskus mingeid spets graanuleid iga päev veel kandma ning liivapaberiga ekraanist üle käima. see telefoni kiletamine on sama mis päevläbi kondoom otsas ringi käia, et "äkki midagi juhtub" |
aga äkki juhtubki:D käib mingi pauk ning siis mõtled,et miks kaitset peale ei pannud
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
16.04.2012 10:30:43
|
|
|
tsitaat: |
ilmselt isegi sopase käega olen teda kasutanud
|
mismõttes nagu
maisaa aru, telefoni teema mingit kilepaska täis...sorry, aga ma lootsin miskit asjalikku inffi siit telefoni kohta saada..
kas tõesti mingit spets kiletamise teemat pole, kus selle üle arutada
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
16.04.2012 11:57:04
|
|
|
Mul ei õnnestu peale ICS peale uuendamist enam IMAP konto seadistamine selle default mailikliendiga. Kas keegi on sama probleemi täheldanud?
_________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
16.04.2012 12:55:40
|
|
|
APN on ikka Internet, mitte WAP?
Peale uuendamist läheb defaultina peale WAP, mis pole õige.
kuri orav kirjutas: |
Mul ei õnnestu peale ICS peale uuendamist enam IMAP konto seadistamine selle default mailikliendiga. Kas keegi on sama probleemi täheldanud? |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
16.04.2012 13:22:14
|
|
|
kust mida peaks muutma et peale romi vahetust mms-d lahti tuleks? download nupp nagu olemas aga jääbki alla laadima, mms miskine tele2 profiil muidu on nagu olemas...
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
16.04.2012 13:23:25
|
|
|
Six kirjutas: |
APN on ikka Internet, mitte WAP?
Peale uuendamist läheb defaultina peale WAP, mis pole õige.
kuri orav kirjutas: |
Mul ei õnnestu peale ICS peale uuendamist enam IMAP konto seadistamine selle default mailikliendiga. Kas keegi on sama probleemi täheldanud? |
|
Aitäh! Ma ei tulnud selle pealegi.
_________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
16.04.2012 13:24:05
|
|
|
carlking kirjutas: |
Mul on 1.5 aastat olnud ilma igasuguse kileta ja ilma igasuguse spets klaasita samsung galaxy, on käinud võtmetega samas taskus, on vastu betooni ja asfalti kukkunud... on vedelenud rannaliivas ja ilmselt isegi sopase käega olen teda kasutanud... ja pole sellel ekraanil midagi viga. kasutamise käigus ikka kriimud tekivad, see on paratamatu, aga et ekraan muutub läbipaistmatuks, siis pead vist tõesti taskus mingeid spets graanuleid iga päev veel kandma ning liivapaberiga ekraanist üle käima. see telefoni kiletamine on sama mis päevläbi kondoom otsas ringi käia, et "äkki midagi juhtub" |
Sama siin. Pole kilet pole kotti ümber ega midagi. Klaas nagu uus. Vanust muidugi mitte nii palju.
Aga eks see oleneb inimesest. Tuttaval sama telefon. Kile peal ja veel nahk vutlar ümber klapiga, nagu osadel on. Ja suutis ka ekraanile millegagi taskus sellise kriimu tekitada mis läks läbi kile. Arusaamatu. 2 nädalat vana telefon.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.04.2012 14:35:23
|
|
|
chesm6mmi kirjutas: |
kust mida peaks muutma et peale romi vahetust mms-d lahti tuleks? download nupp nagu olemas aga jääbki alla laadima, mms miskine tele2 profiil muidu on nagu olemas... |
mul emts sama jama olnud. kontrolli seaded yle, samas teise moblaga kõik seaded paigas, aga mmsi saata ei saa, vastu võtta ka mitte. poes yle kontrollitud, see mingi romi kala võib vabalt olla.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
16.04.2012 14:39:38
|
|
|
vb ka siis, apn andmed nagu vaatsin üle ja peaks nagu olema aga krt ei lae alla..
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
17.04.2012 00:00:08
|
|
|
Läksin viimase FoxHoundi peale. Hetkel elu ilma tõrgeteta.
Lisaks jõudsin minuni täna natukene nänni, mis kõiksugu laadimise ja aku probleemid ära võtab tsivilisatsioonist kaugel olles
Aku 3500mAh
Päikesepatarei pisikese akuga, millega kannatab kuni viis korda orginaal akut täis laadida.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.04.2012 00:05:21
|
|
|
Päikesepatarei pisikese akuga, millega kannatab kuni viis korda orginaal akut täis laadida
|
ja siis viskad originaalauku ära?
krd taastuvenergia see veel on
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
17.04.2012 00:09:43
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Päikesepatarei pisikese akuga, millega kannatab kuni viis korda orginaal akut täis laadida
|
ja siis viskad originaalauku ära?
krd taastuvenergia see veel on  |
Ei, mõlemad jääb ikka kasutusse.
Orginaali jätan taha tsivilisatsioonis olles ning päikesepaneel koos võimsama akuga hakkavad metsas ja kaugustes olles taga olema.
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
17.04.2012 00:39:54
|
|
|
Rääkides korra kogemusest nende päikeselaadijatega, siis need toimivad reaalselt ainult ereda päikesega suvepäeval otse päikese käes ja ka siis mitte eriti asjalikult. Pilves ilmaga või varjus pole midagi teha. Kogemused tegelaselt, kes üritas sõjaväes metsas oma telefoni akusid elus hoida
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda.
viimati muutis Spacefly 17.04.2012 01:01:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
17.04.2012 00:47:28
|
|
|
ot: |
Spacefly kirjutas: |
Rääkides korra kogemusest nende päikeselaadijatega, siis need toimivad reaalselt ainult ereda päikesega suvepäeval otse päikese käes ja ka siis mitte eriti asjalikult. Pilves ilmaga või varjus pole midagi teha. Kogemused teelaselt, kes üritas sõjaväes metsas oma telefoni akusid elus hoida  |
Eestis ma seda kasutama ei hakkagi |
|
   |
135 |
|