Mismõttes jookseb kokku. Kas arvuti jookseb kokku (nö pilt külmub), viskab BSOD(sinine ekraan), teeb restarti? Või mäng viskab kinni? Või jääb mängu pilt ette ja masin ei vasta?
Võiks natuke ikka täpsustada ka - praegu on sama, nagu netis kirjutada, et saan 2km sõita ja siis auto enam ei sõida.
Pilt jääb ette, kui ctrl+alt+del, siis on näha seda windowsi teadet, et .... has stopped working, nupuna saab vajutada close program _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Ma ikka ei saa aru, miks mul bf3 pelades gpu pole full loadi all ja mälu võtab aint 1.2gb...
Samal ajal teised räägivad, kuidas neil võtab 5gb mälu ja 99% gpu load :/
striker13, videodriverid üle vaadata. Mäng reinstallida koos patchidega (ja vene lappidega kui vaja). Netisettingutele pilk peale heita.
Kui ei aita, siis ehk jälle mingi pisteliste konfide probleem - DICE ikka suudab BF3ega.
Mis teema on selle M26 MASS mingi ammoga, ikoon paistab nagu Flechette, aga tüübid niidavad mingi 30m pealt 1-2 laksuga maha? Bugine jälle? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
[quote="Sandor"]Sai täna uus longest HS tehtud.
Kuidagi liiga lihtsalt tuli. Pole nädalaega mängind, ja viies väljalastud kuul juba tõi soovitud eesmärgi
vastikud kämperid võiksite hoida mingi bolt action only serveritesse ja teiste mängu mitte tüüdata... _________________ Tapa sionist!
traks, dafuq? et siis ongi siuke pauk? Ulmelt kaugele laseb küll "pumba" kohta, mis ei kasuta SLUG ammot. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Sai täna uus longest HS tehtud.
Kuidagi liiga lihtsalt tuli. Pole nädalaega mängind, ja viies väljalastud kuul juba tõi soovitud eesmärgi
vastikud kämperid võiksite hoida mingi bolt action only serveritesse ja teiste mängu mitte tüüdata...
Sinule teadmiseks, 95% ajast olin lendav või veerev engineer, ülejäänud recon - see paar minutit mis ootasin spawn pointi või sõidukit carrieril. Tegemist 2k ticket serveriga, ja ainuke põhjus miks carrieri peal olin, oli see, et team balance oli täiesti perse (meid vist 4-5 vähem), ja vastased surusid toore jõuga meilt kõik lipud mandril ära.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28960848/1/190187602/
traks, dafuq? et siis ongi siuke pauk? Ulmelt kaugele laseb küll "pumba" kohta, mis ei kasuta SLUG ammot.
Yep! Teatud lisadega on M26'l iga pelleti kohta sama damage, mis käes oleval assault relval. Näiteks G3A3'ga, mille damage on 34, teeb M26 õigete lisadega 34*12=408 damaget. Notib ikka korralikult ja suht kaugelt!
hvallimagi, dual core'i pealt ei oska kaasa rääkita aga neid ka siin küllaga. Mingi variant on, et ennem patchi vähemalt oli BF3 suht pirtsakas OC suhtes. Halvimal juhul tuli BSOD ikka ära. _________________ Battlelog: Aivar1988
traks, dafuq? et siis ongi siuke pauk? Ulmelt kaugele laseb küll "pumba" kohta, mis ei kasuta SLUG ammot.
Yep! Teatud lisadega on M26'l iga pelleti kohta sama damage, mis käes oleval assault relval. Näiteks G3A3'ga, mille damage on 34, teeb M26 õigete lisadega 34*12=408 damaget. Notib ikka korralikult ja suht kaugelt!
Sai ise siis eile proovitud.
Ja täitsa ulme asi.
Pelletite spred praktiliselt puudub ja lask ja kill.
Ka kaugematele kaugustele.
hvallimagi, dual core'i pealt ei oska kaasa rääkita aga neid ka siin küllaga. Mingi variant on, et ennem patchi vähemalt oli BF3 suht pirtsakas OC suhtes. Halvimal juhul tuli BSOD ikka ära.
mai tea, see on factory OC. Kas peaksin 810 peale tagasi keerama ?
Vahet pole mis settingutega, olen kõiki proovind ja igal sama jama
Nõrgemate protsessoritega võiks pre-rendered frames (kaadrite hulk mida protsessor aitab videokaardile ettevalmistada ehk mida suurem väärtus, seda rohkem prose kasutust aga kergem elu videokaardile) väärtuse väiksemaks muuta. Endal 3 pealt 1 peale tulles muutus asi stabiilsemaks.
Vahet pole mis settingutega, olen kõiki proovind ja igal sama jama
Nõrgemate protsessoritega võiks pre-rendered frames (kaadrite hulk mida protsessor aitab videokaardile ettevalmistada ehk mida suurem väärtus, seda rohkem prose kasutust aga kergem elu videokaardile) väärtuse väiksemaks muuta. Endal 3 pealt 1 peale tulles muutus asi stabiilsemaks.
The M26 Modular Accessory Shotgun System (MASS) is a developmental under-barrel shotgun attachment for the M16/M4 family of United States military firearms. It can also be fitted with a pistol grip and collapsible buttstock to act as a stand-alone weapon.
The M26 MASS is an Assault class underbarrel attachment or stand-alone weapon. It is unlocked after reaching 16000 Assault score. It is a straight-pull bolt-action shotgun.
Relv millega saab terve vastase teami kergelt närvi ajada. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
M26 saavad kuulid päris kiiresti otsa - jama, et ta assault on, võiks support olla.
Vähemalt mingigi balanss on olemas sellele nii. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kust saada Eestis osta BF3 russian keyd? nimelt pole krediitkaarti ja ei saa välismaalt osta ning ei viitsi ka plaatidega mässama hakata _________________ Ma ei ole positiivne, ega ka negatiivne. Ma olen lühis.
Kuidas M26 Dart saab? Mul näitab ainult M26 MASS, aga relva arengu all ei näita ühtegi unlock'i. Ei tea, kaua tapma peab...
Ise kasutan M14A4, aga valikus ainult M320 MASS ja M26 MASS.
M26 Mass'iga on vaja 10 killi Frag, 20 Dart ja 30 Slug jaoks!
Kuidas M26 Dart saab? Mul näitab ainult M26 MASS, aga relva arengu all ei näita ühtegi unlock'i. Ei tea, kaua tapma peab...
Ise kasutan M14A4, aga valikus ainult M320 MASS ja M26 MASS.
M26 Mass'iga on vaja 10 killi Frag, 20 Dart ja 30 Slug jaoks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.