Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
03.04.2012 11:30:04
|
|
|
Trillian on tüütu - peab tegema konto, et saaks kasutada teist kontot. Milleks?
Windows Live Messengeri asenduseks on ideaalne Pidgin. Ei pea mingeid teisi kontosid tegema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
03.04.2012 17:53:56
|
|
|
Trillian - pole kordagi kokku jooksnud ning pole kordagi esinenud ka sisselogimisprobleeme. Igati stabiilne programm. Trilliani kontot on jah tarvis, aga see konto haldab kõiki sinu teisi sotsiaalvõrgustike kontosid.
Eks Trillianil ole ka probleeme. Kes tahavad veebipilti vahetada, siis seda saab teha ainult siis, kui teisel ka Trilliani konto on. Ja failivahetusega on sama lugu, kuid samas pildid tulevad läbi.
Sõnumivahetus toimib väga hästi. Eriti meeldib, kui kui kellegagi suhtlen, siis on tegumireal tema ikoon ja nimi. Lisaks kui keegi kirjutab mulle, siis ilmub tegumirea ikooni taha ka tärnike. Siis tean ilma akent esile toomata, kui kirjutatakse.
Viimastel andmetel neid WLM-l pole. Lisaks ei saanud WLM-d kasutada, sest see jooksis lihtsalt kokku, tee mis sa tahad. Algas lambist Vistast ning Windows 7 samamoodi. Aga enam ei viitsi uurida, sest WLM peale tagasi ei lähe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
03.04.2012 20:58:26
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
KohviPaus kirjutas: |
jeesus188 kirjutas: |
Andium kirjutas: |
kas keegi seda ikka veel kasutab? |
jah
mida siis peaks kasutama  |
Kuidas sa siis ei tea.. Facebook messenger on hipp praegu, msn/wlm on ajast ja arust  |
Õnneks mul veel elu olemas ja lõustaraamatut külastan yliharva  |
SKype. paljud kasutavad skype ja facebooki suhtluseks. Minu enda arvates molemad suckivad.
SKype juba selleparast, et pole voimalik gurpeerida.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
03.04.2012 21:56:05
|
|
|
Andium kirjutas: |
SKype. paljud kasutavad skype ja facebooki suhtluseks. Minu enda arvates molemad suckivad.
SKype juba selleparast, et pole voimalik gurpeerida. |
Skype üldiselt lööb MSN-i tõhusalt üle küll kiirsuhtluses minu silmis. Grupivestluste funktsionaalsus on 5+.
Aga mida pead silmas grupeerimise all? Kontaktide jagamist gruppidesse? Seda tundub, et saab küll - ise samas pole kasutanud ja ei oska kasutusmugavust kommenteerida.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
03.04.2012 22:15:23
|
|
|
Ma ei tea, Windows Lives on grupivestluse funktsioon küll täiesti 5+. Mingeid puudusi ma ei näe. Kasutan seda võimalust igapäevaselt.
Skype puhul ma ei saa sellest aru, miks paljud mängijad on seda kasutama hakanud sõpradest mänguritega suhtlemisel. Täiesti ebamugab ju selleks. TeamSpeak 3 on selleks pühendunud, kõik funktsioonid on väga head. Skype-s on puudusi ses asjus.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
03.04.2012 23:09:44
|
|
|
Grupivestulsed küll, aga kas ka rühmavestlused töötavad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
03.04.2012 23:54:41
|
|
|
ertr2 kirjutas: |
Grupivestulsed küll, aga kas ka rühmavestlused töötavad? |
Mis neil vahet on?
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
03.04.2012 23:57:38
|
|
|
Pidin sama küsima. Tähendus neil 100% sama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
04.04.2012 00:26:19
|
|
|
U ja L omavahel vahetuses...
Seal jah, 2 sarnast, aga erinevat asja. Ja mõlemad töötavad, kasutan mõlemat igapäevaselt.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
04.04.2012 01:00:04
|
|
|
Fukiku kirjutas: |
Skype üldiselt lööb MSN-i tõhusalt üle küll kiirsuhtluses minu silmis. Grupivestluste funktsionaalsus on 5+.
Aga mida pead silmas grupeerimise all? Kontaktide jagamist gruppidesse? Seda tundub, et saab küll - ise samas pole kasutanud ja ei oska kasutusmugavust kommenteerida. |
Ma pean kuidas sa grupeerid kontakte. Kui ma peaksin oma MSNst ule toomaa u. 200 kontakti ja yahoost ka u. 100 siis ma ei leiaks sealt kedagi ules. Seal puude ehitus puudub, vaid peab mingid numbrid voi tahed ette panema.
Skype on ideaalne oma desktopi jagamiseks. Ma olen kasutanud Skype arvuti opetamiseks, juhendamiseks, olen kasutanud Oracle serveri confimiseks jne.
Ise Skypes ei istu kaua. MSN ja yahoo ei ole isegi installitud.
Skype kasutamine telefonina, kui numbrit ei ole ostetud siis paljud ei vasta skype konele.
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
SinineSiil
Kreisi kasutaja

|
04.04.2012 13:25:35
|
|
|
SinineSiil kirjutas: |
Ig kord kui ma sisse login viskab ta mulle ette "Welcome to live messenger" akna. Kuidas sellest jamast lahti saada. |
apatch seda ära ei võtnud? |
Ei võtnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
04.04.2012 19:48:15
|
|
|
Fukiku kirjutas: |
Grupivestulsed küll, aga kas ka rühmavestlused töötavad? |
Mis neil vahet on?  |
Rühmad on need, kuhu kutsud inimesed, inimesed saavad liitumiseks kutse ja peavad selle vastu võtma, ning kui nad rühmas on, siis kui keegi rühmaliikmetest midagi kirjutab, hüppab neil selle rühma aken kohe ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
04.04.2012 22:33:39
|
|
|
Selle definitsiooni järgi ütleks, et Skype's ainult rühmavestlused ongi. Ka suvaline kolme sõbra vahel algatatud vestlus jääb sulle kättesaadavaks, et hiljem jätkata sealtsamast, kus pooleli jäi koos kõige ajaloo ja värkidega.
Tööalaselt olen Skype's olnud vestlustes, kus on liikmeid ca. 35 ja vestlus kestab päevast-päeva kuude kaupa samas aknas.
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
08.04.2012 19:20:44
|
|
|
Messengeri gruppidega on nüüd kööga ? Ei pääse enam ligi gruppi haldama. Ütleb, et ei suuda lehte leida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
11.04.2012 18:56:03
|
|
|
Hmm, öösel pandi blokk peale, sest ma olevat spämmi saatnud... Ok... Aga miks ma enda numbri sisestades koodi ei saa, et lukust lahti teha? Või palju aega läheb, et kood saadetaks?
Pole siiani koodi saadetud :S
Saatsin eile supporti ka kirja. Pmst sain vastuse, et ilmselgelt on automaatse blokeeringu põhjustanud arvutiviirus... You don´t say....
Saatsin natuke kurjema kirja siis vastu. Kasutan ju windowsit, windowsi enda kaitset, ei külasta kahtlaseid saite ega ava kahtlaseid linke...Ja ikkagi on probleemid windowsi enda teenuse windows livega. Pole ju mina selles süüdi, aga ikka mina kannatan.
Muide, samal päeval umbes samal ajal saatis mitu teist tuttavat ka sama spämmi laiali....
Eks vaatab, mis nüüd siis saab. Üle ~6 nädala on msn-i VÄGA vaja ja just selleks nädalaks selline jama :S
Edit: Sain korda... Microsoft Supporti on vist captain obvioused palgatud Kordas pmst seda, mis ma ütlesin eelnevas kirjas :S Ja nad sellise asja ka teinud, et FF kasutades on nende support leht väga metsas, enamus teksti pole näha. IE-ga kõik korras... Eks pidin siis IE omale installima selleks.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
viimati muutis The_Boss 13.04.2012 12:01:06, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
--hussar--
HV kasutaja

|
13.04.2012 11:50:11
|
|
|
Täna pakkus windows 7 live messengeri jaoks uuendust. Lasin tal kõik ilusti ära teha ja lõpetuseks küsis veel restarti. Tegin resa ära ja vot-mis- live arvutist täitsa kadunud. Mis jama see veel on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
13.04.2012 12:02:10
|
|
|
Ei soovita üldse uuendada. Vanad versioonid on paremad... Need uued jooksevad kokku ja puuduvad mõned vajalikud funktsioonid... Muidu oleks hea, aga ei...
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
13.04.2012 14:59:50
|
|
|
See on ikkagi jura. Ma isegi olen seda kasutanud, ning inimesed grupeerinud.
|
tagasi üles |
|
 |
Bssldr
HV kasutaja
|
17.04.2012 22:06:48
|
|
|
kellelgi sellist asja on ette tulnud?
ADSAdClient31.dll on seotud nende reklaamidega, mida messengeri all näidatakse. Tundub, et midagi läheb vahel seal reklaamiserveris valesti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.04.2012 00:51:25
|
|
|
Miks mitte a-patchiga need reklaamid likvideerida?
|
|
tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
18.04.2012 01:04:16
|
|
|
Hea, et seda peavalu nimega WLM enam ei kasuta, trillian
|
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
18.04.2012 01:15:11
|
|
|
mul viskas kah nüüd just ADSAdClient31.dll jura ette. wtf? esimest korda näen sellist asja.
ise kasutan 2009 versiooni.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
18.04.2012 08:06:42
|
|