Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LM
HV vaatleja

|
27.02.2012 22:54:35
|
|
|
LM kirjutas: |
Flacko kirjutas: |
Hehe tore et Teile meeldib Kui tohib, võin Teie tütrele ka teha, kuid enne pean ühes teises kohas hunnik asju ära tegema. |
Kindlasti tohib ja kindlasti ootan kuni se hunnik asju otsa saab. Ega omalgi rohkem kui vaja asju tegemata mis kõik ootel ja karjuvad.
Seega kui kunagi aega siis siis räägime sellel teemal veel |
Varsti saab aasta täis ootamise alustamisest. Loodan, et pole veel unustanud (kahjuks mina olin) . Ma ju kunagi ütlesin, et olen kannatlik sest omadki asjad karjuvad siiani ja on palju tegemata töid. Samuti on tegemata siis lubatud tass ja särk. Aga mul seisab siin kõrval üks mitte eriti kannatlik kuju (koeraplika Lote) ja togib takka (täna vaatas seinale ja nägi pilti). Õnneks või kahjuks ei oska veel aru saada eelmine aaste perre lisandunud poisipõngerjas ja ma ei ütle talle kah veel sellest siin midagi. Seega ootame edasi ja jõudu tööle nende lahedate piltide vorpimisel (ära kätt vigasta - töö võib otsa saada).
_________________ mmöhh Loll nagu laua jalg...
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
28.02.2012 10:46:27
|
|
|
Tänud infi eest . Praegu on käsil 50 commissioni tegemine. Ja vabandan et pole teinud
Mõned näited, need pole minu väljamõeldud vaid nende inmeste oma tegelased, kes tahtsid et ma neid joonistaks:
Spoiler 
Kõik tegelased siin pildil kuuluvad omanikele, kes need välja mõtles, copyright neile, mina ainult joonistasin enda stiilis.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
03.03.2012 06:31:27
|
|
|
Flacko, kui sina oled pildi autor siis copyright on ikka sinu oma
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
03.03.2012 10:35:40
|
|
|
Mina olen pildi autor, aga ma ei saa teiste tegelasi endale võtta, nende tegelane kuulub ikka nendele inimestele, kes need välja mõtles...
Siin veel ühed commissionid. Ühed parimad, mis tulnud:
Spoiler 
ning leidsin mehe HDDlt mingi kausta kus oli 100GB minu vanu asju <3.
Spoiler 
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
03.03.2012 15:57:11
|
|
|
IRRWWWWW
see pilt,
Spoiler 
eriti see pasunaga tegelane
oleks kui illustratsioon mu enda juhtumisele
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
20.03.2012 20:30:47
|
|
|
Mainin et praegu on väga busy mul, kuna välismaalt tuleb nii palju tellimusi sisse piltidega seoses ja need vaja enne ära teha.... vabandan et pole Teie pilte jõudnud teha.
Spoiler 
need kõik inimeste tellimused (Mõnel pole varju sellepärast, et inimene soovis nii)
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
revo1
HV kasutaja

|
02.04.2012 08:57:22
|
|
|
Täna hommikul sattus minu postkasti kindlasti sinu tehtud töö. cf.ee reklaamivoldik vms.
hea töö
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
02.04.2012 10:02:33
|
|
|
Oot, kas see on see kus mingid loomad piiluvad ja mingi tekst on et kodulehed ja videomängude serverid ja steam?
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
revo1
HV kasutaja

|
02.04.2012 10:15:28
|
|
|
jajaa. see sama. ma tundsin ära, et seal pildid on sinu kätetöö
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
02.04.2012 12:50:11
|
|
|
Oh äge .Ma palusin sellel onul, kellele seda tegin, et mulle ka saadaks ühe koopia, ootan juba seda . Panen klaasi taha
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
revo1
HV kasutaja

|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
03.04.2012 18:41:24
|
|
|
Kas sul on võimalik teha igast sellest reklaamist pilt ja kas ma tohin enda FB ka panna?
-----
Päris cel'ile värvitud ja inkitud tegelane . Taust on akrüülidega värvitud, tegelane ka.
Spoiler 
E: Flacko värvitud celile
Spoiler 
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
06.04.2012 15:29:12
|
|
|
Tervist flacko. Mõtlesin et äkki viitsid mulle uue tegelaskuju teha kui aega leiad
Iseloomustus siis selline - rebane kuid kavala muljega, kindlasti prill nina peal ja äkki oleks kuidagi võimalik prillide peale peegeldama panna nullid ja ühed
ja värvuseks võiks olla must/valge/hall
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
revo1
HV kasutaja

|
06.04.2012 16:06:33
|
|
|
Flacko sinu kauaoodatud pildid:
Telefoni kaamera pole just eriline asi...
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Groove
HV vaatleja

|
11.04.2012 16:26:46
|
|
|
Hei Flacko. Kui kunagi aega ja mahti leiad, siis äkki saad mulle ka tegelase joonistada?
Mina tahaks oma tegelaseks hoopis juustu tükikest (tuleneb mujal olevast kasutaja nimest "geez"), kellel oleks peas pesapalli müts ning silme ees Wayfarer stiilis prillid. Kui tahad midagi juurde lisada, siis tuld!.
Annan veel teada, et kiiret absoluutselt ei ole.
Cheers!
_________________ E9 |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
18.04.2012 20:57:59
|
|
|
Groove kirjutas: |
Hei Flacko. Kui kunagi aega ja mahti leiad, siis äkki saad mulle ka tegelase joonistada?
Mina tahaks oma tegelaseks hoopis juustu tükikest (tuleneb mujal olevast kasutaja nimest "geez"), kellel oleks peas pesapalli müts ning silme ees Wayfarer stiilis prillid. Kui tahad midagi juurde lisada, siis tuld!.
Annan veel teada, et kiiret absoluutselt ei ole.
Cheers!  |
Sry, kui natuke nohiku näoga tuli
Spoiler 
Caarel123
Spoiler 
LM tütrele
Spoiler 
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
LM
HV vaatleja

|
18.04.2012 21:08:49
|
|
|
Flacko kirjutas: |
...
LM tütrele
Spoiler 
|
Oi.. suured tänud Kellegi siin on saba nii rõngas, et rohkem rõngasse ei saa enam minna. Igal juhul tänud ja väga tugevat kätt ning mõttelendu.
_________________ mmöhh Loll nagu laua jalg...
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
18.04.2012 21:10:37
|
|
|
Vabandan muidu selle pika viivituse pärast .
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
18.04.2012 21:30:19
|
|
|
Väga armas pilt.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
19.04.2012 16:43:54
|
|
|
Täna nägin huvitavat und, kus ma sain ühe vinge putuka üles joonistada:
---
Täna nägin unes, et kõndisin mööda asfalti ja nägin et mingi putukakest on maas ja läigib, ligemalt vaadates aga nägin, et oli hoopis sihuke elukas:
Nokk oli tal tava asendis ülespoole ja ta sai seda sisse tõmmata umbes nagu tigu oma silmi ja sai sellega ka kompida või isegi süüa. Samast materjalist on see nokk ka nagu teol - limane ja läbipaistev. Putukal on väga kibe ja mõru maitse, sest unes kui seda katsusin ja pärast keelega kogemata käe vastu läksin, tundsin ilgelt mõru maitset . See oskab lennata ka, kuna vahepeal ajas mind taga tükk aega. Suurus on sel pihu suurune.
---
Äge värk, kui uni annab ideid, mida joonistada . Võiks veel olla selliseid. Olen enne ka mingeid elukaid näinud, kuid miskipärast need ununevad, aga vot see putukas jäi kohe väga hästi meelde koos oma värvidega. Kahjuks ma ainult ei mäleta, mitu jalga sel oli....
Poltergeis
Spoiler 
Kineskoop
Spoiler 
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Poltergeis
HV vaatleja
|
19.04.2012 17:33:31
|
|
|
suurimad tänud:D väga meeldiv tegelane.aga kas pisike muudatus oleks võimalik teha?poltergeistile meeldib asju lennutada.võibolla saaks lisada mõne lendava poti,panni,raamatu.
viimati muutis Poltergeis 19.04.2012 17:38:39, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.04.2012 17:34:48
|
|
|
Flacko, hoia paber ja pastakas voodi kõrval. Ja lamp ka muidugi.
Ja kui oled unes lobiseja, siis sunni abikaasat üleval olema ja sind äratama, kui midagi näed. Kui kohe kirja paned, siis mäletad, sest kasvõi kahe minuti pärast võib kõik see ununenud olla. Minul on vähemalt nii. Tihtilugu hommikul veel mäletan, mida nägin, aga õhtul enam mitte.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
19.04.2012 17:38:07
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 04.05.2014 17:07:21, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
19.04.2012 17:41:47
|
|
|
Poltergeis kirjutas: |
suurimad tänud:D väga meeldiv tegelane.aga kas pisike muudatus oleks võimalik teha?poltergeistile meeldib asju lennutada.võibolla saaks lisada mõne lendava poti,panni,raamatu. |
Kas mõtte abil või käega?
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
20.04.2012 00:33:50
|
|
|
Flacko, mõttejõul ikka. Poltergeist on kontrollimatu teleginees. Ta teeb asjadele tuule alla, kuid ei kontrolli kuhu need lendavad. Sageli inimene, kes poltergeisti tekitab, magab omas voodis aga teises toas lauanõud lendavad ja ikka vastu seina kildudeks.
Kontrollitud telegineesi näide oleks Yoda lennukitõstmine ja teisaldamine Starwars V osas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|