|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Markxy10
HV kasutaja

|
09.04.2012 18:15:08
|
|
|
| Rallih007 kirjutas: |
Oskab keegi aidata ingame audio seadmisel. Tahaks panna venelased venekeelt kõnelema nagu oli BC2-s , enne viimast plaastrit nagu oi see valik aga nüüd on see kuhugi ära kadunud audio menüüst.
Või on kuskil tweak tool mis aitaks hädast välja. |
Minuteada seda valida ei saa. Venelased räägivad tähtsaid asju inglise keeles jah, aga aktsendiga. Mingi vahe neil on. Vahepeal panevad taustal vene keeles ka.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
09.04.2012 18:52:46
|
|
|
| libe kirjutas: |
| Rallih007 kirjutas: |
Oskab keegi aidata ingame audio seadmisel. Tahaks panna venelased venekeelt kõnelema nagu oli BC2-s , enne viimast plaastrit nagu oi see valik aga nüüd on see kuhugi ära kadunud audio menüüst.
Või on kuskil tweak tool mis aitaks hädast välja. |
mul küll nonstop käib mingi venekeelne ropendamine taustal
| XT kirjutas: |
See oleks küll tore, kui maa-õhk rakettidele lukustamis distantsi juurde pannakse.  |
mida sul veel vaja pole, niigi lihtne ju  |
Pole midagi teha, mõni ei soovigi mängu muul moel integreeruda, kui DICE aimbotiga künka küljele pikutama minna ja locki oodata. Tõsine nublet läheb küsib veel ulatust juurde? Are you fucking serious?
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
09.04.2012 19:10:47
|
|
|
Noh, pilootidele läks nüüd hinge või?
Arvestades kaugele päriselt stinger lockib, siis te peaks õnnelikud olema, et mängus selle range nii väike on.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.04.2012 19:16:22
|
|
|
| Redikate kirjutas: |
Arvestades kaugele päriselt stinger lockib, siis te peaks õnnelikud olema, et mängus selle range nii väike on. |
ei ole just eriline piloot, kuid need korrad, mis lennanud olen, siis nonstop piiksub
kui vähegi tasakaalus mängu soovite, siis peab arvestama mapi suurust, ning erinevate väeüksuste hulka
kui ikka rühma (32) kohta on 10 granaadiheitjat, kel kõigil granaate üle mapi sihib, siis milles point?
ainus mõistlik lähenemine oleks sel juhul absoluutne realism - 2 granaadiheitjat kogu rühma peale ning igale granaadiheitjale peab olema ka abimees, kes granaate tassib - sama lugu kuulipritsile
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
09.04.2012 20:04:13
|
|
|
| Redikate kirjutas: |
Arvestades kaugele päriselt stinger lockib, siis te peaks õnnelikud olema, et mängus selle range nii väike on. |
Mitte hing täis aga no kuulge mehed! See mäng on juba piisavalt totrale tasemele viidud, jäägu see nüüd vähemalt nii nagu ta parasjagu on. Ja mis päriselt?
Päriselt on USAl rohkem, kui üks Viper. Päriselt ei tule helikopter sinna, kus teda ootab pealaest jalatallani AA rakettidega relvastatud pande. Päriselt on lahinghelikopteril praktiliselt piiramatu hulk flare. Päriselt on kopteril pardal long range täppis relvastust + ülitugeva zoomiga IR. Päriselt ei vasta mängus kopteri füüsikaline võimekus päris elule. Päriselt see mäng ei ole simulaator, vaid arcade fantaasia. Kui sina tahad õnnelik olla oma igla toruga ja nõuad realismi, siis oota ära ARMA 3.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
09.04.2012 20:51:53
|
|
|
Päriselt, päriselt, päriselt...
Jutt on siiski lennukite afterburner bugi parandamisest. Koptereid kukub hetkel taevast vägagi lihtsalt aga lennukeid on suhteliselt mõttetu lasta, kuna enamus raketid plahvatavad lennuki sabas ilma, et mingit kahju teeks.
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
09.04.2012 20:53:19
|
|
|
| kriist kirjutas: |
Jutt on siiski lennukite afterburner bugi parandamisest. Koptereid kukub hetkel taevast vägagi lihtsalt aga lennukeid on suhteliselt mõttetu lasta, kuna enamus raketid plahvatavad lennuki sabas ilma, et mingit kahju teeks. |
Kas air-air missiled ka plahvatavad nii, et kahju ei tee, kui afterburnerit kasutada?
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
09.04.2012 21:05:31
|
|
|
| kriist kirjutas: |
Jutt on siiski lennukite afterburner bugi parandamisest. Koptereid kukub hetkel taevast vägagi lihtsalt aga lennukeid on suhteliselt mõttetu lasta, kuna enamus raketid plahvatavad lennuki sabas ilma, et mingit kahju teeks. |
Suvatseks nüüd ka natuke teemaga kursis olla, jutt ei käinud ju üldse vigastest heat seekeritest vaid stinger/iglast
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
09.04.2012 21:34:09
|
|
|
| Lenduritel läks kops üle maksa! See on vale kui pole ühtegi muud pilooti vastas tiimis, kes helikat/lennukit alla laseks siis toimub ikka tõeline rape oskaja venna poolt maal olijatele.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.04.2012 21:36:48
|
|
|
| busta kirjutas: |
| Lenduritel läks kops üle maksa! See on vale kui pole ühtegi muud pilooti vastas tiimis, kes helikat/lennukit alla laseks siis toimub ikka tõeline rape oskaja venna poolt maal olijatele. |
kas peab paaripostitagust nullist tsiteerima hakkama?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
smurfar
Kreisi kasutaja

|
09.04.2012 22:01:30
|
|
|
rääkige... ma ei viitsi neid viimaseid 1000 lehekülge läbi lapata.
Hakkasin uuesti mängu mängima, kui ekraan on must. On peale viimast patsi (1.8GB) mingiseid parandusi, mis selle parandavad? Vene key on, juhul, kui kellelegi arusaamatuks jäi..
_________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel |
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
1 :: |
106 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
09.04.2012 22:06:51
|
|
|
| munakull kirjutas: |
vaid stinger/iglast...  |
Mis plahvatavad samamoodi lennuki sabas.
viimati muutis kriist 09.04.2012 22:21:34, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.04.2012 22:19:04
|
|
|
ei tasu unustada, et lennuki või kopteri lockimisel, kuid mittetabamisel, on endiselt kasu sees
nimelt peab piloot kaitsesse asuma ja ennast nö nähtamatuks tegema, mistõttu ta ei saa samaaegselt rahulikult rünnata
kõik lasud ei saa alati tabada, täpselt nagu m4 või ak74 ei taba iga lask - mittetabanud stinger on sama, mis tavaolukorras suppression fire
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XT
HV kasutaja

|
09.04.2012 22:21:43
|
|
|
Kuulge taeva kunnid olge ikka maru rahulikud.
Praegu on igla lock praktiliselt pea kohal ainult. Ma ei mõtlegi et ta peaks üle kaardi võtma, vaid et maaväel ka mingi võimalus oleks.
Muidugi samas mulle meeldibki selliseid nõrganärvilisi peedistada
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sandor
HV kasutaja

|
09.04.2012 22:21:48
|
|
|
Kui jetiga lendan ja lockimishäält kuulma hakkan, siis vajutan korra afterburnerit ja jätkan vastase jeti vms jälitamist - ükski närv ei liigu.. Vb moepärast lasen flaresi ka, et vastane oma hiirt või klaviatuuri lõhkuma ei hakkaks.
(Insert Trollface here)
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.04.2012 22:28:15
|
|
|
Praegu on igla lock praktiliselt pea kohal ainult. Ma ei mõtlegi et ta peaks üle kaardi võtma, vaid et maaväel ka mingi võimalus oleks.
Muidugi samas mulle meeldibki selliseid nõrganärvilisi peedistada  |
pigem olen iglakunn
2min gameplay'd
Spoiler 
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
09.04.2012 23:03:41
|
|
|
Lenduurid on ära hellitatud
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.04.2012 23:18:08
|
|
|
noo kurat, kui praegu iglaga hakkama ei saa, siis mehed, teil on tõesti autoaimi vaja kuskil preschool serveris
krt see on mul esimene mp mäng üldse, kus olen üle tunni mänginud, lisaks on mul k/d ratio pmst nullis, kuid lockimisega pole endiselt probleeme
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sotamees
Kreisi kasutaja

|
09.04.2012 23:36:00
|
|
|
libe, mida sa laagid
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
09.04.2012 23:40:34
|
|
|
Muidugi samas mulle meeldibki selliseid nõrganärvilisi peedistada  |
Mu sõna kasutus pole vahel korrektne, seega aga ära pahanda, ma ei ole kuri ega vihane kellegi peale
Arusaadav, et sina soovid esimese korraga kopteri risuks lasta ja rahu majas, kuna too segab sinu eesmärkide täitmist maa peal. Sitt@ kah, võta RPG and hakka tulistama, saab küll pihta kui püüad. Aga kuskilt peaks jooksma hakkama see tasakaalu joon, kus kõik on rahul ja Dice ei peaks enam relvastus muudatusi mängus tegema. Lennuvahenditel on alati sõjas teatud eelised olnud, paraku. Heal tasemel kopteripiloodid peavad veel sadat muud asja analüüsima, mitte ainult igladest hoiduma. Mind see väga ei häirigi, sest ma loon siis vastavalt uue taktika omale. Ma olen näiteks jalamehena väga kehva käega ja ausalt öeldes ei oota küll järgmise pätsiga mobiilseid tasku aatompomme infatry jaoks. Kõik vead (bugs) tuleb loomulikult kõrvalda kiirkorras. Harjutamist!
EDIT: Libe, hea tutorial saamatutele mängijatele.
viimati muutis munakull 09.04.2012 23:45:05, muudetud 1 kord |
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
09.04.2012 23:41:51
|
|
|
tehke TV Missile asjaks, mille vastu reaalselt saab ka ja mul on kõik tiptop. Suht retard-proof on see praegu.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
09.04.2012 23:49:28
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
| tehke TV Missile asjaks, mille vastu reaalselt saab ka ja mul on kõik tiptop. Suht retard-proof on see praegu. |
Ja siis tahab järgmine mees, et monteerige Flankerilt main gun maha....või...tehke palun tanki mürsk koos early warning alarmiga. Huvitav, kas keegi on pakkunud Dicele idee ise lockivate tanki mürskudega.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
09.04.2012 23:51:25
|
|
|
kuidas seostub rakett, mida sa saad välja lasta kopterist, siis ise juhtida, samal ajal kui kopter on kuskil varjus, ning mis võtab kõik armori ja lennumasinad ühe laksuga maha, millele ei ole counterit - main guniga?
Umbes sama retardo nagu sof-javelin enne seda, kui flare toda ära "häiris".
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
10.04.2012 00:01:20
|
|
|
kuidas seostub rakett, mida sa saad välja lasta kopterist, siis ise juhtida, samal ajal kui kopter on kuskil varjus, ning mis võtab kõik armori ja lennumasinad ühe laksuga maha, millele ei ole counterit - main guniga?
Umbes sama retardo nagu sof-javelin enne seda, kui flare toda ära "häiris". |
Sa vist ei tee palju vahet lockon aimbotil ja ise juhitaval süsteemil. TV rakettiga tabamist on vaja päris palju harjutada. Javelinil praktiliselt puudub üldse mingi inimese oskustel põhinev faktor.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
10.04.2012 00:05:13
|
|
|
Head kätt vajab kopteri laskmine, mis õnneks on isegi sihtmärgi poolt põigeldav.
Tankide laskmine on aga täiesti duck hunt ja vajab kiiremat sorti revampi - asi peaks olema võimas, aga counterdatav.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
10.04.2012 00:12:58
|
|
|
Head kätt vajab kopteri laskmine, mis õnneks on isegi sihtmärgi poolt põigeldav.
Tankide laskmine on aga täiesti duck hunt ja vajab kiiremat sorti revampi - asi peaks olema võimas, aga counterdatav. |
Ja mis moodi see counterdamine jalaväelasele või jeebis sõitjale peaks toimuma, sest nemad TAHAVAD ka.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
10.04.2012 00:18:06
|
|
|
| sotamees kirjutas: |
libe, mida sa laagid  |
frapsiga videosalvestamine tõmbas kooma mingil põhjusel, muidu oleks rohkem locke saanud
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
10.04.2012 00:24:44
|
|
|
Ma saan aru et mõnda häirib siin javelini "lihtsus", kuid võin omast kogemusest öelda, et vähegi terava tanki vastu nii lihtne polegi, kuid tõsi, ühe tankiga 4 jave vastu enam ei saa, kuid siis tuleb võtta relv ja neile lihtsalt kuul näkku lasta.
Kõige vastu on siin mängus vastav relv ja just see mulle meeldib. Kui vastu ei saa, siis järelikult lähened asjale valesti.
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
10.04.2012 00:25:15
|
|
|
munakull, need on suht poogen. See on juba TV missile raiskamine (kui just tervet autotäit masinat või puntras mehi ei saa). Üldiselt meestel käib see siiberdamine ka päris tihedalt. Tank siuke suur sihtmärk mis on võrdlemisi aeglane isegi täiskäigul. IFV veits parem, aga ka siiski võrdlemisi suur.
Reactive armor võiks TV Missile pauku vähendada igal pool (ka peal turreti juures) va tagumikus. Siis oleks asi veits balansi poole ehk.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
10.04.2012 00:59:40
|
|
|
munakull, need on suht poogen. See on juba TV missile raiskamine (kui just tervet autotäit masinat või puntras mehi ei saa). Üldiselt meestel käib see siiberdamine ka päris tihedalt. Tank siuke suur sihtmärk mis on võrdlemisi aeglane isegi täiskäigul. IFV veits parem, aga ka siiski võrdlemisi suur.
Reactive armor võiks TV Missile pauku vähendada igal pool (ka peal turreti juures) va tagumikus. Siis oleks asi veits balansi poole ehk. |
Nemad nii ei arva, oli just arutelu stingeri teemadel. Inimesed pole rahul enne ega pärast. Juhitava raketti ülekaaluka võimsuse kompenseerib soomusvahendite rohkus, mis tähendab, et sul igati suur võimalus tabamusest pääseda + TV enda laadimis aeg + selle laske nurk + mõistatuslikud ülespõrked sihtmärkidelt + muud segavad faktorid. Mida rohkem seda mängu üritatakse "balanseerida" seda hullemaks see muutub. Olen juba kuulnud ka seda, et TVle tuleb nerf, main gun sai viimasega.
Õige taktika võidab, mitte rakett ega läbimatu armor.
EDIT: Muideks ma tahaks seda pardi laskmist ise näha, tule mulle gunneriks, kui aega saad.
Battlelog: CopterfreaX
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
10.04.2012 08:12:44
|
|
|
| Teate, kui ühte moodi ei saa vastast maha, siis kasutage teisi relvi. Ausalt väga ei koini mis igla, stinger, javelin , tv missile jm teeb. Kui ei suuda soomukist väljaspool hakkama saada, siis peabki javelin või TV piinad lõpetama, ehk tekib isu ka värsket õhku hingata. Sama lennumasinate kohta.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
10.04.2012 08:29:25
|
|
|
Kas te pole tähele pannud tõsiasja, kui mängus on mõlemad pooled enam-vähem võrdsed siis pole ükski klass või masin "liiga võimas"!? Ehk tegelikult on igale "asjale" vasturohi. Teatud juhtudel sõltub masina kasutamine selle operaatorist ja tema oskustest, kuid jalalväel ehk igal ühel on jällegi olemas varustus mis suudab kõigele mis lendab või roomab vastu saada.
viimati muutis Le Inc 11.04.2012 07:57:42, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
10.04.2012 09:58:59
|
|
|
Piisab, kui ühel pool on mingite lugematute tundide arvuga Jeti piloot (hurra, et pole implementitud mingit sorti balansi värki) , ja vastaspool saab pea terve mängu sumpsi. Kuna selle vastaspoole õhuvägi on sisuliselt koguaeg pulber, ja maaväge ahistab peale maaväe veel ka need 2 jeti ja kopter. Lugematute mängude kogemus.
munakull, TV raketiga sai mängitud peale reliisi ja peale esimest patchi, mis ta uimasemaks tegi. Alguses oli puhas huumor see, et lennumasinatest pani rakett üldse läbi (no effect) ja maasoomuse alt libises lihtsalt läbi samas kille sai ikka omajagu, aga kuna tõsist pilooti polnud kunagi võtta, siis ei viitsinud. Peale patchi sai proovitud, siis lasi juba kõike õhku, ja nt Firestormis võisid teha mingeid hit-n-run missioone, kus pulbristasid ilma suurema vaevata kogu vastase soomusväe ära, kuna kopter pani peale lasku kohe tagasi oma baasi manu. See uimane sihtimine oli ainult tüütuseks siis, kui ajasid IFV(mobileAA) taga. Tankide puhul oli küll piisavalt lollikindel. Ja see vist oli suht viimaseid kordi, kui julgesin püsivalt gunnerisse istuda. Nüüd on neid master-jetipiloote iga nurga taga ja no-offence mu kaasmänguritele, aga kopteripiloteerimine pole kellegi parim feature olnud, kuna nüüd see amet ka väga raskeks muutunud ja pole minu seltskonnast vist (kaasa arvatud mina) kellelgi nii suurt viitsimist, et raundist raundi ainult kopterit nillida ja/või seal istuda.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
10.04.2012 10:00:43
|
|
|
| Le Inc, Lennukile ei saa. Oli ju jutt.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
10.04.2012 10:11:08
|
|
|
| busta kirjutas: |
| Le Inc, Lennukile ei saa. Oli ju jutt. |
Eile sai küll iglaga korralikult ahistatud jetipiloote. Üldjuhul need pro piloodid lähevad liiga julgeks ja hakkavad väga madalal lendama, siis kui vähemalt kahel mehel squadis on iglad, siis ei ole mingit probleemi neid maha võtta
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
s4rk4
HV kasutaja

|
10.04.2012 10:44:40
|
|
|
Jäi mingi aeg silma, et keegi müüs vene versioone siinsamas HV foorumis. Keegi oskab öelda , kes see müüb neid vene versioone ja palju see hind on?
Kui kellelegi silma jäänud kuskilt poest mõni hea pakkumine siis vōiks teada anda.
viimati muutis s4rk4 10.04.2012 10:56:06, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
10.04.2012 10:46:05
|
|
|
| Kui aus olla, siis ise tankis olles pole ma eales 1 korda ka langenud TV missile rünnaku ohvriks, 2 korda olen kopteriga lennates sellest tabamuse saanud, kuid sellega ka asi piirdub. Eespool oleva jutu põhjal tundub, et taevas oleks TV missileid täis.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Elmaronic
HV kasutaja
|
10.04.2012 11:06:11
|
|
|
Tere
Kuidas Te tiimis suhtlete? Kas kasutate ainult seda ekraanile tulevat käskluste süsteemi või mingit mikrofoniga varianti?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
10.04.2012 11:09:51
|
|
|
| Elmaronic kirjutas: |
Tere
Kuidas Te tiimis suhtlete? Kas kasutate ainult seda ekraanile tulevat käskluste süsteemi või mingit mikrofoniga varianti? |
Kui mõne sõbraga mängin koos, siis ikka mikrofoniga varianti (ventrilo/bf-ga ise kaasas olnud sonar) ja niisama hullates seda IG käskude värki.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
10.04.2012 11:27:30
|
|
|
Nagu näha siis Tunguska on nüüdseks täiesti mõttetu masin. Tiirutasin ise ühe pea kohal täna tükk aega ja proovisin ta ka ise ära. Kuulipilduja ei tundu just eriti dämmi tegevat ja missled on nüüdseks üks suur naljanumber.
Ma sõna otseses mõttes võtan tankiga kergemini koptereid ja lennukeid, kui AAga.
_________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust!
Liitu Wise'ga! |
|
| Kommentaarid: 267 loe/lisa |
   |
4 :: |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
10.04.2012 12:14:16
|
|
|
Ei tea ei ole näinud küll. et muidagi oleks muutunud b.logis peale muudatuste sisseviimist
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
10.04.2012 13:43:01
|
|
|
| Kristoferr kirjutas: |
Nagu näha siis Tunguska on nüüdseks täiesti mõttetu masin. Tiirutasin ise ühe pea kohal täna tükk aega ja proovisin ta ka ise ära. Kuulipilduja ei tundu just eriti dämmi tegevat ja missled on nüüdseks üks suur naljanumber.
Ma sõna otseses mõttes võtan tankiga kergemini koptereid ja lennukeid, kui AAga.  |
Kuulipildujat ju nerfiti täiega- kui enne sai jalaväge sellega maha normaalselt, siis nüüd ei tee isegi jalaväele suurt midagi.
Sama oli tanki canister shelliga- camper snipereid sai sellega ikka pika maa taha headshottida, aga nüüd ei võta see jalaväge eriti midagi....
|
|
| Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
10.04.2012 14:00:55
|
|
|
| s4rk4 kirjutas: |
Jäi mingi aeg silma, et keegi müüs vene versioone siinsamas HV foorumis. Keegi oskab öelda , kes see müüb neid vene versioone ja palju see hind on?
Kui kellelegi silma jäänud kuskilt poest mõni hea pakkumine siis vōiks teada anda. |
zpsy
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
   |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
   |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
10.04.2012 14:55:31
|
|
|
See ei näita kopteri op-d vaid ikka korralikult sitta meeskonda. Ei ole veel kordagi näinud sõpradega mängides ühtegi sellise omanguga pilooti, sest kes rohkem üritama hakkab, selle tavaliselt rahustame maha
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
10.04.2012 14:59:56
|
|
|
| eltso kirjutas: |
See ei näita kopteri op-d vaid ikka korralikult sitta meeskonda. Ei ole veel kordagi näinud sõpradega mängides ühtegi sellise omanguga pilooti, sest kes rohkem üritama hakkab, selle tavaliselt rahustame maha  |
^ this. Nõrk team lihtsalt kui ühte kopterit alla ei saa.
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
10.04.2012 15:12:13
|
|
|
Enamus jalaväge ju põlgab idlat/stingerit, jetides istuvad täiesti masendavad piloodid ja lisaks kes ometi reconitest reaalselt ka designatiks midagi. Eks ole häid ja väga häid piloote ka, aga no kui gunner teeb 70/1 siis on selgelt vastastiimi AA väga väga nõrk. Vastavalt olukorrale peab käituma. Kui ikka kopter rapib, siis tulebki võtta ala 3+ stin/igla ja alla lasta niikaua, kuni enam isu pole!
|
   |
86 |
|