praegune kellaaeg 20.06.2025 02:39:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Witz
HV vaatleja
|
02.04.2012 17:53:03
Palun andke nõu ! Bootides laptopil black screen |
|
|
Tere !
Oman ca 3,5 aastat vana ML läpakat(selline semigamerite oma oli tol ajal) ning tänasest ta enam ei loadi windowsit ära , vaid peale biosi kirju jääb mustaks. Olen päris palju googeldanud ja need standard trikid ei aita ( aku tagant ära , juhe välja , hoia nuppu all ja siis vool tagasi jne) . Samuti ei lähe ta safe mode , nii f8 all hoides kui ka pidevalt vajutades. Läpakal olin seda täheldanud , et viskas randomilt sleepmode harva , eriti siis ülekuumenemise oht oli - aga seda on juhtunud väga harva ja viimasel ajal tihenenud pole. Lähen hetkel win 7 plaadi järgi , et repairida , sest muud võimust ma ei näe , peale selle et viia ta 20 euri eest diagnostikasse. Kõvaketta pöördeid ja ventikat on ilusasti kuulda.Olen proovinud ka monitori taha aga ei midagi. Hiljuti ca 2 kuud tagasi sai ventikas tolmust puhastatud ja seda jahutusmöksi sinna pandud. Oskab keegi veel midagi välja pakkuda ?
Ette tänades ,
witzzzz
|
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
02.04.2012 18:03:38
|
|
|
Loodan, et teema algataja ei pahanda, mul oli hiljuti tuttava ML läpakaga (vanem mudel kui 3 aastat imo) täpselt sama lugu. Tol arvutil oli XP peal ja täpselt samad sümptomid, ei osanud ka suurt midagi peale Maste Boot Recordi fiximise temaga ette võtta, ei olnud abi ja lasin täna XP uuesti peale ja kõik tundus jälle toimivat. Huvitav oleks teada saada millest selline põhjustatud on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
02.04.2012 18:04:51
|
|
|
Live-cd või Windows-i plaat sisse ja näeb juba ise, mis ja kas...
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
tagasi üles |
|
 |
Witz
HV vaatleja
|
08.04.2012 22:46:43
|
|
|
nii , bootisin läbi mälupulga , millel oli siis win7 peal ja ta loadis windowsi ilusasti ära , tegin windows repeari ära ja asi tundus kõik väga fine olevat , kuniks nüüd otsustas ta uuesti black screeni mulle ette visata . Nüüd mul on millegipärast boot setupis ära kadunud koht , kust saaks boot orderit muuta , ning enam ta mälupulgapealt windowsi ära ei loadi - jääb lihtsalt mustaks. Kuidas see võimalik on et ma enam ei näe seda boot orderi valikut ??? Kui panen boot menüüst , et bootiks usb pulgast , siis ei tee midagi , vaid jääb mustaks. Oskab keegi veel nõu anda ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|