Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
somnambuul
HV veteran
|
20.03.2012 10:40:16
|
|
|
Kas ma olen ainuke, kellel "back" funktsioon peale mingit aega enam ei tööta? Mööda linke liikudes kõik toimib, aga backile vajutades jääbki minema. Browser kinni-lahti, siis jälle mõnda aega töötab back.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
29.03.2012 10:38:03
|
|
|
Kas Chrome jaoks on ka mõnda võimalust, et piirata konkreetse tab'i mälukasutust? Otsin hetkel aga ei leia nagu.
Iva on selles, et mul on läpakas (Lenovo X61s) linux ning 2GB RAM'i. Kuna 2GB on antud masina jaoks (internet, natuke muusikakuulamist ja mõnikord mõni video) enam kui küllalt siis ma ei ole seni swap'i teinud. Mõned korrad on aga mure olnud, kus masin jookseb täiesti kooma ning ILMSELT on häda selles, et kui Facebook on pikemat aega lahti siis ta sööb ühel hetkel kogu mälu ära. Huvipärast hea meelega prooviks isoleerida mõne tab'i ning anda piiratud koguse mälu ja vaadata, mis juhtub.
EDIT: ühe variandina mõtlesin just välja, et kuna Chromes peaks iga tab olema eraldi protsess sisi saab linuxis pigem op.süsteemi tasemel äkki mälu piirata.
ot: |
Kiire lahendus oleks muidugi swap teha kuid see on niigi pigem aeglase läpaka vindi puhul pigem aeglane tulemus. Teine kiire lahendus oleks mälu upgrade 4GB peale kuid ma tahaks pigem häkkida ja uurida, äkki saab odavamalt (loe - tasuta :)). Veel on SSD variandiks aga see selleks. Facebook'i kasutamisest loobumine või tab'i aeg-ajalt sulgemine/avamine ei tule antud juhul (lähtuvalt kasutajatest) kõne alla. |
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wreckie
HV kasutaja
|
30.03.2012 16:00:46
|
|
|
Kuidagi võimalik bookmarkide barilt nende bookmarkide eest ikoonipildid ära saada?
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
01.04.2012 21:46:01
|
|
|
heikis kirjutas: |
Kohvriparm kirjutas: |
Viskad äkki linki, kus ta sul neid salvestada tahab, mitte ei ava brauseris? |
Kui vajutada Keep, siis salvestab Downloads kataloogi.
praegu selline näide:
Avan ühe konkreetse PDF faili ning pakub salvestada. Panen chrome kinni ning üritan kohe uuesti avada sama PDF faili ning nüüd avas ilusti brauseri sees pdf ilma et pakuks seda salvestada.
kõik pdf failid on lokaalsed ja asuvad My Documents kaustas. |
siin sama probleem kirjeldatud:
http://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/#!category-topic/chrome/give-feature-feedback-and-suggestions/lEZ5yJ_z_0M
kopp ees, chrome rohkem ei kasuta.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
08.04.2012 13:22:13
|
|
|
RAM saab täis ja swapib miskit kettale?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
08.04.2012 18:07:20
|
|
|
lkits kirjutas: |
Selline huvitav probleem. Ei teagi, kas on pigem Chrome'i süü või Flash.
Kui panen Youtube'is video mängima ja lülitan fullscreen'i peale, siis võtab väga väikseks hetkeks hinge kinni (see ei ole video kvaliteedi muutus) ning samuti fullscreen'ilt tavalise peale lülitamine. Tean, et sõbral niimoodi ei ole ehk väga sujuv üleminek - ilma tõrketa.
Ei oskagi midagi teha selle vältimiseks - programmid on täitsa kõige uuemad versioonid. |
Mul vana (nõrgema läppariga) oli ka sujuv üleminek, uuel teeb sama triki mis sul.
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
09.04.2012 20:42:06
|
|
|
mul jookseb flash 100ga kotti viimasel 2hel päeval.... olen hull filmide vaataja onlines ja hullult närvi ajab kui iga 10ne mintsa pärst peab browserile refressi tegema
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
09.04.2012 21:16:02
|
|
|
mhei kirjutas: |
mul jookseb flash 100ga kotti viimasel 2hel päeval.... olen hull filmide vaataja onlines ja hullult närvi ajab kui iga 10ne mintsa pärst peab browserile refressi tegema  |
Jep, seda ka täheldanud, et flash crashib viimasel ajal tihti ja täiesti imelikel hetkedel. Chrome on allakäinud
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jhael
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
10.04.2012 12:10:49
|
|
|
Mis selles uut on? Juba aastaid nii teinud
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
10.04.2012 19:19:00
|
|
|
Teine kord juba täna:
Spoiler 
Chrome viimane versioon, kas annab midagi teha, et neid kokkujooksmisi vältida, valedel hetkedel alati.
Varsti koli Tulirebase peale tagasi nii.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
10.04.2012 19:54:35
|
|
|
andree kirjutas: |
Teine kord juba täna:
Spoiler 
Chrome viimane versioon, kas annab midagi teha, et neid kokkujooksmisi vältida, valedel hetkedel alati.
Varsti koli Tulirebase peale tagasi nii. |
Sa pole ainuke, mul juhtub nii nädalas mitu korda Pole siiani pihta saanud milles jama on :S
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
10.04.2012 20:41:52
|
|
|
läksin chrome pealt tagasi FF12 beta peale, nüüd kui FFil Inline URL autocomplete olemas on, ei tõmba suht miski enam chrome poole tagasi nagu
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
10.04.2012 21:08:59
|
|
|
FF on ikka kole kui öö
_________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
 |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
10.04.2012 21:15:02
|
|
|
SilQ kirjutas: |
FF on ikka kole kui öö |
?, themed ja personad olemas ju, tee milliseks tahad
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
11.04.2012 00:34:26
|
|
|
Peale HVs id kaardiga autentimist on mitmetel lehtedel nii (Id kaardi pole sees ka lugejas):
Spoiler 
Any idea?
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
11.04.2012 15:56:09
|
|
|
Empty cache või teha uus profiil?
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.04.2012 23:19:38
|
|
|
mTim kirjutas: |
lkits kirjutas: |
Selline huvitav probleem. Ei teagi, kas on pigem Chrome'i süü või Flash.
Kui panen Youtube'is video mängima ja lülitan fullscreen'i peale, siis võtab väga väikseks hetkeks hinge kinni (see ei ole video kvaliteedi muutus) ning samuti fullscreen'ilt tavalise peale lülitamine. Tean, et sõbral niimoodi ei ole ehk väga sujuv üleminek - ilma tõrketa.
Ei oskagi midagi teha selle vältimiseks - programmid on täitsa kõige uuemad versioonid. |
Mul vana (nõrgema läppariga) oli ka sujuv üleminek, uuel teeb sama triki mis sul. |
Mul just fullscreeni pealt tagasi tulles mingi viivitus.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
13.04.2012 03:43:03
|
|
|
Chrome viimase versiooniga on tõepoolest midagi kummalist lahti. Tunda annab eriti rängalt just nõrgemate masinate peal. Mul viimastel päevadel mitu vanemate masinatega tuttavat juba kurtnud, et kogu Chrome toimimine ühtäkki järsult aeglasemaks muutunud ja eriti flash ei suuda enam sujuvalt joosta. Ei ole ma ise osanud midagi tarka selle vastu teha (vihjab nagu mingile süsteemiressursside kasutamise lekkele). Nii et hädast väljaaitava aseainena läks neile masinatele nüüd peale Opera brauser ja kiirused kasvasid kohe kordades, lisaks täpselt samad flash'id jooksevad sellega ka sujuvalt nii nagu oli varem ka Chromega.
Chrome juures ongi suur jama sellega, et ta uuendab ennast ise ja seda uuendamise ärakeelamise kohta pole ma leidnud. Sedasi ei oska ka vanemat paremat versiooni käsitsi installida...
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
14.04.2012 23:25:17
|
|
|
WAV kirjutas: |
Chrome viimase versiooniga on tõepoolest midagi kummalist lahti. Tunda annab eriti rängalt just nõrgemate masinate peal. Mul viimastel päevadel mitu vanemate masinatega tuttavat juba kurtnud, et kogu Chrome toimimine ühtäkki järsult aeglasemaks muutunud ja eriti flash ei suuda enam sujuvalt joosta. Ei ole ma ise osanud midagi tarka selle vastu teha (vihjab nagu mingile süsteemiressursside kasutamise lekkele). Nii et hädast väljaaitava aseainena läks neile masinatele nüüd peale Opera brauser ja kiirused kasvasid kohe kordades, lisaks täpselt samad flash'id jooksevad sellega ka sujuvalt nii nagu oli varem ka Chromega.
Chrome juures ongi suur jama sellega, et ta uuendab ennast ise ja seda uuendamise ärakeelamise kohta pole ma leidnud. Sedasi ei oska ka vanemat paremat versiooni käsitsi installida... |
Ise keelasin automaatselt Windowsiga startivate programmide alt ära "Google Update".
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|