Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaspjoor
HV vaatleja

|
04.04.2012 11:28:40
Veebitreiali abimees: Browserbite |
|
|
link :: Browserbite
Korjame praegu tagasisidet ühele uuele tehnoloogiale, mis leiab veebisaidi visuaalsed erinevused nagu inimene neid leiaks - sinu lemmikbrauser vs teised maailmas enimlevinud brauserid. Hea võimalus näha, kuidas su veeb töötab näiteks Mac'i peal või IE6-s. Saate vaadata screenshotte ja erinevused tehakse "puust ja punaseks". Tutorial on ka saadaval.
Tean, et siin community's liigub sellist seltskonda, kellele antud asi kasu võiks pakkuda - vaadake www.browserbite.com .
Kirjutage siis tagasisidet kas browserbite foorumisse või siiasamma. Oleme tänulikud nii leitud anomaaliate kui ka positiivse julgustuse eest!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
06.04.2012 19:43:52
|
|
|
Tooksin välja ühe anomaalia: kui arendaja(d) saavad vaadata täidetud päringuid, siis päringus number 842 ei tee võrdleja vahet kandilisel äärel ja ümaral äärel (baseline Vista/FF10, valepositiivsed on kõik IE8 tulemused).
Isiklikult igatsen FF11 testi võimalust.
Väga kasulik teenuseke, annan talle mõnda aega veel vatti.
_________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspjoor
HV vaatleja

|
06.04.2012 22:16:23
|
|
|
Dumbass kirjutas: |
Tooksin välja ühe anomaalia: kui arendaja(d) saavad vaadata täidetud päringuid, siis päringus number 842 ei tee võrdleja vahet kandilisel äärel ja ümaral äärel (baseline Vista/FF10, valepositiivsed on kõik IE8 tulemused).
Isiklikult igatsen FF11 testi võimalust.
Väga kasulik teenuseke, annan talle mõnda aega veel vatti.  |
Tänud anomaalia ja kiituse eest! FF11 osas vaatame, mis teha annab, kuid anomaaliasse süveneb põhjalikumalt kindlasti meie teadusosakond
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
07.04.2012 11:51:19
|
|
|
Ah teie renderdavad brauserid on käivitatud safe modes. IE puhul ei lase see kahjuks võrrelda näiteks Javascriptiga sisu genereerivaid lehti.
Samuti on olukord mu testitava lehega huvitav: safe modes (võrdleja genereeritud piltidel) on mu lehekene korras aga niisama (mu enda brauseris, ka lisaks installeeritud FF10-s) on katki (isegi kui käsitsi pluginad välja lülitada).
See on, loomulikult, kivi mu enda kapsaaeda
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspjoor
HV vaatleja

|
07.04.2012 23:46:01
|
|
|
Ah teie renderdavad brauserid on käivitatud safe modes. IE puhul ei lase see kahjuks võrrelda näiteks Javascriptiga sisu genereerivaid lehti  |
JavaScript on siiski olemas. Ehk täpsustad probleemi olemust? Meil on hetkel ka töös delay võimalus, mis võimaldaks teha pilti näiteks 5 sec hiljem.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
08.04.2012 10:56:59
|
|
|
Kas võimalik kuskil ka uutemate IE sirviatel "compatibility mode" sisse välja lülitada?
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
08.04.2012 11:41:35
|
|
|
Tänud! uurime asja.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
08.04.2012 13:06:50
|
|
|
kaspjoor kirjutas: |
Ah teie renderdavad brauserid on käivitatud safe modes. IE puhul ei lase see kahjuks võrrelda näiteks Javascriptiga sisu genereerivaid lehti  |
JavaScript on siiski olemas. Ehk täpsustad probleemi olemust? Meil on hetkel ka töös delay võimalus, mis võimaldaks teha pilti näiteks 5 sec hiljem. |
Ah minu viga jällegi, JQueril on lihtsalt mingi probleem IE-ga.
Prooviks huvi pärast seda ajanihke-funktsiooni, kuidas selle kasutamine toimub?
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspjoor
HV vaatleja

|
08.04.2012 13:47:53
|
|
|
See funktsioon on hetkel arenduses ja anname teada, kui valmis.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
09.04.2012 12:20:13
|
|
|
Väga 5+, et omad sellist asja teevad.
Muidu sellised asjad:
(Olen Opera 11.62 kasutaja)
- Osad requesti pildid ei loadinud ära. Spinner kadus ära kuid pilti ei tulnud, f5 aitas.
- Peale uuesti sisselogimist ja oma viimast requesti vaadates oli mul selline pilt: http://www.upload.ee/image/2243222/clipboard_upped.png (et jah, ma sain aru küll et tegu on difference vaatega, kuid võibolla mitte nii selge mõtlemisega inimene ei saa aru ja mõtleb et on mingid errorid vms. Võibolla oleks tark "default" vaateks panna midagi muud)
- Feature millest ma väga puudust tunnen (mis minupoolest võiks olla kasvõi tasuline), on see et ma saan seda requesti jagada kliendile (ilma et ta sisselogima peaks), et klient näeks, et kõigis browserites on OK.
- Kui ma panen request vaates "screenshot" ning avan popupi, avaneb "overlay" vaade. Peaks avanema see vaade mis main screenis valitud on.
- Peale requesti tegemist enam baseline muuta ei saa? Võiks. Kui seda on liiga mahukas teha, siis võiks saada võrrelda ise kahte pilti.
- Basic authenticaton teeb mida? Oletan, et logib sisse htaccessi loginnist, kuid miks mitte täpsustada seda kuskil?
- Pisike disainiviga: http://www.upload.ee/image/2243230/clipboard_upped.png (OS'i nimed lähevad üksteise peale)
- Teiseks on teil security issue, sellest lähemalt PM'is
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspjoor
HV vaatleja

|
09.04.2012 14:42:37
|
|
|
Redikate, suur kummardus tähelepanekute eest! Opera-only bugidega me ilmselt otseselt väga palju vaeva ei hakka nägema (kasutajaskond on promillides), kuid kui suudame sarnaseid probleeme teistes brauserites tekitada, siis võtame käsile.
Tänud ka viisakal moel security teemale tähelepanu juhtimast. Teema on meile teada ja parandus on meil tegelikult juba arenduses.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|