irff, Kusjuures olen avastanud totaalse vandenõu, kehtib juba mitu kuud. Alati on nii, et kui ma tahan äkki osta artiklit A, siis kohe tekivad artiklile A ostjad ja alati pakutakse üle. Hakkan tegema pakkumisi artiklile B, kordub kõik taas, aga artikkel A unustatakse. et osta mida tahad, alati ilmuvad "ostjad", nii et skisofreeniast asi kaugel. _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
irff, Kusjuures olen avastanud totaalse vandenõu, kehtib juba mitu kuud. Alati on nii, et kui ma tahan äkki osta artiklit A, siis kohe tekivad artiklile A ostjad ja alati pakutakse üle. Hakkan tegema pakkumisi artiklile B, kordub kõik taas, aga artikkel A unustatakse. et osta mida tahad, alati ilmuvad "ostjad", nii et skisofreeniast asi kaugel.
tore, et ennast puudutatuna tundsid, kuid sinupoolt mainitud teema ei ole vandenõu, see on elementaarne spekulantide käitumismaneer _________________ ☠
irff, Kusjuures olen avastanud totaalse vandenõu, kehtib juba mitu kuud. Alati on nii, et kui ma tahan äkki osta artiklit A, siis kohe tekivad artiklile A ostjad ja alati pakutakse üle. Hakkan tegema pakkumisi artiklile B, kordub kõik taas, aga artikkel A unustatakse. et osta mida tahad, alati ilmuvad "ostjad", nii et skisofreeniast asi kaugel.
tore, et ennast puudutatuna tundsid, kuid sinupoolt mainitud teema ei ole vandenõu, see on elementaarne spekulantide käitumismaneer
Aga kusjuures on, sest seda rakendatakse ALLES siis, kui mina ostmist/pakkumit alustan, muidu on see nassvärk seal aastaid nii 1 eurose alghinnaga. , aga ei ole mõtet spekuleerdia, ma nagunii ei osta. _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
Sellise luude kinnitumiste asendi juures ei ole see elukas suuteline tagajalgadel liikuma
Tõenäoliselt lihtsalt miski suvaline metsloom keda koerad/kiskjad veidi rappinud on ning esijäsemed minema tassinud. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Mõnes mõttes loogiline kuid ehk pole mõni veel selle peale mõelnud _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Heh, uskumatu, aga vangla psühholoog, kes tegeles kinnipeetud Sirhan Sirhan-iga, oli eestlane Dr. Eduard Simpson.
Täna sain teada kui lugesin RFK kohta: link
Kokkuvõttes väga tähtis tegelane selles loos, kahju, et asjal edasi ei lastud areneda.
http://abstrusegoose.com/456 _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
In a 2008 Harvard Law School Paper titled Conspiracy Theories, Cass Sunstein, now head of the White House Office of Information and Regulatory Affairs in the Obama administration, along with co-author Adrian Vermeule called for the government to infiltrate groups that promote conspiracy theories.
Theories the paper refers to include the beliefs that the CIA was responsible for the Kennedy assassination, that the September 11 attacks were the work of the U.S. government, and that man-made global warming is a hoax. It argues that such conspiracy theories can “create and fuel violence.”
The paper states “We suggest a distinctive tactic for breaking up the hard core of extremists who supply conspiracy theories: cognitive infiltration of extremist groups, whereby government agents or their allies (acting either virtually or in real space, and either openly or anonymously) will undermine the crippled epistemology of those who subscribe to such theories.” The paper goes on to suggest the means of infiltration, which include government agents secretly entering chat rooms and social networking sites to try to undermine any views they find unacceptable.
See uudis on paar päeva sisuliselt igalt poolt läbi käinud. Kuigi tegemist pole nö väga uue uudisega, ning seda uuritakse siiani kas tegemist on siis jahvatatud loodete, vastsündinutega kes on jäetud surema Hiina sünnitusmajade "surmaruumidesse" ning sealt siis varastatud või vanemate inimestega.
Thousands of pills filled with powdered human baby flesh discovered by customs officials in South Korea
More than 17,000 pills smuggled into country have been intercepted since last August
Pills viewed as a 'miracle cure' for all ailments - but unsurprisingly they are harmful
Contrary to the idea the Maya predicted the end of the world in 2012...
Damn küll, kaua võib seda jama ajada. Kes vähegi uurinud, siis maiad pole sellist asja väitnud, vähemalt mitte sellises kontekstis nagu seda näidata üritatakse.
Damn küll, kaua võib seda jama ajada. Kes vähegi uurinud, siis maiad pole sellist asja väitnud, vähemalt mitte sellises kontekstis nagu seda näidata üritatakse.
Samas ma ei saa aru osadest tegelastest(Ei maini kedagi konkreetset), kes väidavad surmkindlalt, et maiad pole midagi sellist öelnud ning midagi ei juhtu. Ma kahtlen, et keegi on olnud maiadega kontaktis, et saaks midagi väita. Palju tõenäolisem on suuremat sorti päikesetorm.
Samas ma ei saa aru osadest tegelastest(Ei maini kedagi konkreetset), kes väidavad surmkindlalt, et maiad pole midagi sellist öelnud ning midagi ei juhtu. Ma kahtlen, et keegi on olnud maiadega kontaktis, et saaks midagi väita. Palju tõenäolisem on suuremat sorti päikesetorm.
Bolon Yokte "tulek" ja seegi põhineb katkiste hieroglüüfide pealt oletades?
tsitaat:
Anthropologists visit the temple sites and read the inscriptions and make up stories about the Maya, but they do not read the signs correctly. It's just their imagination. Other people write about prophecy in the name of the Maya. They say that the world will end in December 2012. The Mayan elders are angry with this. The world will not end. It will be transformed.
destiny12, ja mis eristab maiade ennustajaid praeguse ajastu "prohvetitest"
mis oli nende ennustuste mehaanika, millel see põhines - tõenäosusteooria seob senised kokkulangemised - paanika ja foobia seob tulevased hirmud varasema statistika põhjal praegustel inimestel _________________ ☠
Muidu kas Maiad mõne transformatsiooni üle ka elasid või oli see neil puhas ettekujutus, et vat just nii pika aja tagant nad toimuvad?
Aastaid tagasi uurisin seda teemat lähemalt kuid hetkel ei meenu kuidas asjad olid. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Anthropologists visit the temple sites and read the inscriptions and make up stories about the Maya, but they do not read the signs correctly. It's just their imagination. Other people write about prophecy in the name of the Maya. They say that the world will end in December 2012. The Mayan elders are angry with this. The world will not end. It will be transformed.
Novot, maakera võib ju täiesti alles jääda, iseasi mis selle elanikonnaga juhtub. Praeguse aja prohvetitega pole eriti kursis, kuid kas mitte Nostradamus 9/11 ette ei näinud?
Novot, maakera võib ju täiesti alles jääda, iseasi mis selle elanikonnaga juhtub. Praeguse aja prohvetitega pole eriti kursis, kuid kas mitte Nostradamus 9/11 ette ei näinud?
ma räägin igem lähematest prohvetitest, need reality show nõiad jne _________________ ☠
Nostradamuse katräänid on liiga laialivalguvad ja neid annab tõlgendada/sobitada vastavalt oma soovide järgi.
Kui juba sellest rääkida, siis Steve Jackson oma kaardimänguga oli palju täpsem kui Nostradamus.
Polnud seda Steve jacksoni teemat eriti uurinudki. Igatahes need tema kaardid läbivad kogu NWO spektri oma täies hiilguses. Inimkonna minevik, olevik ja tulevik.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.