Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Guild Wars 2 (eestlased serverisse Far Shiverpeaks) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 71, 72, 73  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris hakkad mängima ja miks? Põhjenda teemas ...
Far Shiverpeaks
57%
 57%  [ 73 ]
Desolation
16%
 16%  [ 21 ]
Midagi muud. Täpsustan ja põhjendan teemas.
25%
 25%  [ 33 ]
hääli kokku : 127

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ddrikk
Kreisi kasutaja
ddrikk

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.04.2012 16:53:32 vasta tsitaadiga

n3mesis kirjutas:
hvallimagi kirjutas:
okei, paluks abi nata, kuidas jookseks gw2 ära max settingutel sellise pc-ga:
8gb 1333mhz ddr3
gtx 560 overclocked 925
intel dual core 2.97ghz e6500
600w psu
5400rpm hdd

RIFT-is on max settingutel 20-50fps ilusti ja seal on väga <b>piixus></b> engine, paljudel on i7 ja crossfire ja asjad ja vaevu saavad üle 15. küssa siis selles, kui hästi see gw2 välja veaks, kui mingi 20+fps ära veab maxil siis vast vahetan riftilt gw2-le isegi icon_razz.gif

vaadates su PCd, ei kahtleks ma väga, kas saad täis settingutel jooksutada. ma usun et gw2 engine on niivõrd hästi läbi töödatud, et ka eelmise põlvkonna arvutiga veab rahulikult keskmistel settingutel ära. nad ei taha ju osa klientuuri haigete nõuetega eos lukku panna.
ma pole sys requiermentsidega küll tuttav, aga... ma ei muretseks icon_smile.gif
ma sinuasemel muidugi hdd vaataks omale uue icon_biggrin.gif isegi kui gw2 sellega jookseb, säästad muude tegemistega palju närvirakke.

sessuhtes, et.. rifti jooksutab välja 20-50fps ja kui sa uurid neid foorumeid ja asju, siis näed, et absull KÕIKIDEL on fps probleeme, isegi high-end pc-dega... ja gw2 on siiski stylized graafikaga, nieit ma ei tea kas osta ära või mitte, tahaks betat või proovida
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 04.04.2012 20:09:55 vasta tsitaadiga

Siin on guildwars2guru-st pärit tabel GW2 eeldatava performance'i kohta. Üsnagi hea perf tundub olema, vanade kaartidega 1080p resol Very High ja Ultra. GW1 jookseb oma silmailu kohta fantastiliselt hästi, loodan, et ka GW2 mootor suudetakse korralikult ära optimeerida. Põhiline põhjus, miks ma Rifti proovimise pärast kolmandat minutit pooleli jätsin, oligi kohutav mootor.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.04.2012 21:13:38 vasta tsitaadiga

s4nder kirjutas:
GW1 jookseb oma silmailu kohta fantastiliselt hästi
Sel on miski silmailu? Sai mõned kuud tagasi nats nokitud GW1't ning isegi wow nägi selle kõrval kõvasti parem välja ehkki enda arvates olid kõik heeblid põhja lükatud.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 04.04.2012 21:37:19 vasta tsitaadiga

See verkkokauppa hind on tõepoolest nii odav ainult selletõttu, et Ahvenamaalt ostes ei sisalda toode käibemaksu, kuna neil mingid omad huvitavad süsteemid. See läheb vist teoreetiliselt 'teenuse' alla ning seetõttu käibemaksu nad peale ei pane (võib-olla digitaalne versioon = teenus). Muidu oleks hinnavahe paar % just käibemaksu tõttu erinevates riikides, kuid see Ahvenamaa näide on karm erand. icon_biggrin.gif Aga see 0% KM süsteem kehtib ainult Ahvenamaal, st kui Eestist osta, siis läheks KM peale ilmselt (keegi võib igaks juhuks järele proovida muidugi icon_wink.gif).
37,4€ / 0,8 (ütleme, et KM on näiteks 20%) = 46,75€ ~ 59,57$
ot:

Üldiselt EL-i ja USA vaheline kaubavahetus on suurim maailmas. Kaubavahetuse veelgi sujuvamaks muutmist takistavad mittetariifsed tõkked, mis pooled on oma turgude kaitseks kehtestanud. Need puutavad enamasti tolliprotseduure, tootestandardeid, turvalisust ja tarbijakaitset.

See ongi üks peamine põhjus, miks buy.guildwars2.com ostes on ameeriklastele 59.99$ ning meile 54.99€, kuna nad kaitsevad oma turgu. Seevastu näiteks meile maaletoojalt www.gamestar.ee ostes oleks 44.99€ ~ 58,56$.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
ddrikk
Kreisi kasutaja
ddrikk

sõnum 04.04.2012 21:43:58 vasta tsitaadiga

g2play-st saab praegu gw2 preorder 45eurtsi
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 04.04.2012 22:05:36 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
s4nder kirjutas:
GW1 jookseb oma silmailu kohta fantastiliselt hästi
Sel on miski silmailu? Sai mõned kuud tagasi nats nokitud GW1't ning isegi wow nägi selle kõrval kõvasti parem välja ehkki enda arvates olid kõik heeblid põhja lükatud.

Täpselt vastupidine kogemus ja raske on kohe veenduda, et WoW on graafiliselt detailsem.
WoW'i ning GW'd paralleelselt mängides on viimane kuvalda jagu toredam.

Paraku, kuna enam mul kontosid ei ole, siis ehk Ho Ho näitab mulle WoW'i ja GW ekraanitõmmiseid maksimeeritud sätetel?
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.04.2012 22:10:24 vasta tsitaadiga

Näitaks kui saaks kuid wow'i konto on varsti poolteist aastat suletud ning GW trial sai läbi.

Maailma, tekstuuride ja modelite detailsus oli igatahes selline GW'is, et pidin end sundima seda üldse proovima ning ma ei pea end eriliseks graafikahooraks.

tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 05.04.2012 12:10:15 vasta tsitaadiga

tegelikult on teemaks guildwars 2 ja diskussioon teemal kumb on ilusam kas gw1 or wow on väga mööda, las ta olla, jäägem sõpradeks.

Verkkokauppasse kirjutasin kolmapäeva ehk täna hommikul, kesköö tuleb kätte aga vastust sealt ei ole veel tulnud.
Tellida nagu sai ja eesti sai valida aadressiks ja puha, aga tellimuse shipping järgus valitses tühjus ja edasi üritades minna öeldi error error rääkige klienditeenindajaga.
Nii et jah, ootab mis vastavad, kui vastavad.

edit:
vastus tuli äsja nüüd neljap hommmikul:
---
Thank you for your email,

The Guild Wars 2 (product number: 54180) game that can be delivered to Estonia cost 46,90€ and the shipping is at the moment about 40€, the delivery time about 2 weeks.
---

ma ei tea nüüd mis sellest arvata, kas ta pani lihtsalt oma kirjaga jubedalt võssi ja tegelikult oleks cost ilma shipita 40 ja kokku 46.9 või mida kella, usast suuri rattajuppe tellides pole ka shipping 40€ icon_biggrin.gif

edit2:
---
Q: Excuse me, shipping of a little empty gamebox costs 40€ ? Surely there must be a mistake. Game + shipping 86,90€ ? icon_biggrin.gif
A: Unfortunately the shipping cost is very high at the moment to Estonia, but hopefully there will be changes for this in the near future.
---
Kui keegi tahab ja teab seletad miks sellised numbrid, siis niisama uudishimust tahaks teada, et WTF, aga kokkuvõte on: forget verkkokauppa.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 18
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 05.04.2012 15:26:34 vasta tsitaadiga

Sellel mingi tasuta aeg ka tuleb, et proovida saaks? Ei oska praegu üldse valida kumb etem on kas Tera või see. Aioni laadset paska ka ei taha kus 1 level võtab trillion aastat aega ja tegin ainult lv13ni seal.

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
tagasi üles
chaser
HV vaatleja
chaser

sõnum 05.04.2012 15:44:07 vasta tsitaadiga

ahvilõust kirjutas:
Sellel mingi tasuta aeg ka tuleb, et proovida saaks? Ei oska praegu üldse valida kumb etem on kas Tera või see. Aioni laadset paska ka ei taha kus 1 level võtab trillion aastat aega ja tegin ainult lv13ni seal.

Kusagilt on meelde jäänud, et GW2 lvldamise kurv on konstant(ne) ehk siis normaalse tempo juures peaks lvl tulema iga 90 minuti tagant. Nii lvl 2, 41, kui 79 peaks olema kõik "sama pikad".

P.S see vist oli see pikk saksa video, kus mingi dev näitas gameplayd erinevate levelite peal (inglise keelne).
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Status0
HV kasutaja
Status0

sõnum 05.04.2012 15:50:59 vasta tsitaadiga

Trial tuleb vast peale mängu välja tulekut (mõni kuu hiljem). Vaadates selle Tera gamaeplay videosid, siis tundub, et ega see Aionist eriliselt ei erinegi, päris sama laadne. Seega, ise valiksin GW2, eny time icon_smile.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 05.04.2012 16:05:51 vasta tsitaadiga

chaser kirjutas:
Kusagilt on meelde jäänud, et GW2 lvldamise kurv on konstant(ne) ehk siis normaalse tempo juures peaks lvl tulema iga 90 minuti tagant. Nii lvl 2, 41, kui 79 peaks olema kõik "sama pikad".

P.S see vist oli see pikk saksa video, kus mingi dev näitas gameplayd erinevate levelite peal (inglise keelne).

Esimesed levelid tulevad kiiremini, ülejäänud tulevad samas tempos.
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 05.04.2012 16:53:14 vasta tsitaadiga

Status0 kirjutas:
Trial tuleb vast peale mängu välja tulekut (mõni kuu hiljem). Vaadates selle Tera gamaeplay videosid, siis tundub, et ega see Aionist eriliselt ei erinegi, päris sama laadne. Seega, ise valiksin GW2, eny time icon_smile.gif

ainuke asi mis Aionil ja TERAl samat on, et mõlemal on igavad questid ja pärit aasiast...

Guild Wars 2>TERA >>>>Aion
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 05.04.2012 19:31:10 vasta tsitaadiga

TERA on puhas aasia grinder. Aioniga samasse auku.
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 10.04.2012 09:26:24 vasta tsitaadiga

http://buy.guildwars2.com hakkas tööle, hommikul näitas algul 403 forbiddenit mõnda aega, hind 55€ - päris karm icon_smile.gif
Mina jalutan täna euronicsisse ja võtan sealt, päris laialt jätavad karbimüüjatele hinnavahet, jesus.. digitaalne mitte-kuskile-shippimist-vajav versioon 10 or more euri kallim, huoh.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 10.04.2012 09:34:32 vasta tsitaadiga

Samas poest ostes betasse afaik ei saa icon_smile.gif
tagasi üles
Kriiks
HV kasutaja

sõnum 10.04.2012 09:41:00 vasta tsitaadiga

https://buy.guildwars2.com/retailers

Euronics on ilusti GW2 ametlikus pre-purchase retailers listis olemas.
Ja pre-purchase = beta access.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Status0
HV kasutaja
Status0

sõnum 10.04.2012 09:53:52 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Samas poest ostes betasse afaik ei saa icon_smile.gif

Pekas ju ikka saama, saad karbiga koodikaardi kaasa, regad https://register.guildwars2.com/ ja peaks ok olema, ligipääs beetadele ja 3 päeva edumaad ja siis see "imesõrmus".

viimati muutis Status0 10.04.2012 09:55:30, muudetud 1 kord
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 10.04.2012 10:00:31 vasta tsitaadiga

xmaster kirjutas:
http://buy.guildwars2.com hakkas tööle, hommikul näitas algul 403 forbiddenit mõnda aega, hind 55€ - päris karm icon_smile.gif
Mina jalutan täna euronicsisse ja võtan sealt, päris laialt jätavad karbimüüjatele hinnavahet, jesus.. digitaalne mitte-kuskile-shippimist-vajav versioon 10 or more euri kallim, huoh.

xmaster, panid ikka kergelt ämbrisse taaskord?icon_razz.gif

tsitaat:
Panid vähe puusse arvutusega mulle tundub, pre-purchase standard on seal kirjas 60 dollarit.
http://www.seb.ee/valuutakursid - toksi allääres sisse "soovin müüa 60 dollarit" > 43,73€
või kust sulle veel lisandub midagi?

Ma sain aru, et eesti pood tahab sinu arvelt rikkaks saada? Äkki peaksid ikka ametlikult lehelt ostma .. icon_razz.gif

Ho Ho, ei ole mõtet poste koguda, kui sa teemat ei jaga. Pre-Purchase tähendab beta accessi.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 10.04.2012 10:15:44 vasta tsitaadiga

xmaster kirjutas:

Kui palju pre-purchase Euronicsis maksab? Kodukalt ei leia.
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 10.04.2012 10:32:35 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
xmaster kirjutas:

xmaster, panid ikka kergelt ämbrisse taaskord?icon_razz.gif

tsitaat:
Panid vähe puusse arvutusega mulle tundub, pre-purchase standard on seal kirjas 60 dollarit.
http://www.seb.ee/valuutakursid - toksi allääres sisse "soovin müüa 60 dollarit" > 43,73€
või kust sulle veel lisandub midagi?

Ma sain aru, et eesti pood tahab sinu arvelt rikkaks saada? Äkki peaksid ikka ametlikult lehelt ostma .. icon_razz.gif

Ei, sina panid natukene, sa quotesid mu vastust kus ma rääkisin Psych0'le, et 55€ on ikka kole kirves kui verkko pakkus 37€'ga, (mis tuli välja on nende unique positsioonist tingitud kus nad ilma käibeta saavad mänge müüa soome sees) ning selletõttu tundus ka gamestari 45€ too much sellel hetkel.
Mina saan mängu alla 60 dollari hinna ja kõik on kombes, ei maksa röövhinda icon_smile.gif

s4nder kirjutas:
Kui palju pre-purchase Euronicsis maksab? Kodukalt ei leia.

Ma ei oska öelda, päeval kui läbi olen käinud ütlen mis poes nägin icon_smile.gif
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 10.04.2012 10:43:00 vasta tsitaadiga

Gamestar.ee'sse regades ning selle kaudu saadud sooduskupongi kasutades sain 38,6€ eest pre-purchase versiooni. icon_smile.gif
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 10.04.2012 11:49:33 vasta tsitaadiga

Käisin ostsin Euronicsist ära, seal oli 50 € hind. Ülemiste Euronicsist on need nüüd otsas ka.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 10.04.2012 12:01:15 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
Gamestar.ee'sse regades ning selle kaudu saadud sooduskupongi kasutades sain 38,6€ eest pre-purchase versiooni. icon_smile.gif

Võti juba käes ja regatud?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 10.04.2012 12:18:12 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Psych0 kirjutas:

Võti juba käes ja regatud?

Karp, kus sees on võti, saadetakse smartpostiga, seega ei ole veel kätte saanud. icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Guild Wars 2 (eestlased serverisse Far Shiverpeaks) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 71, 72, 73  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.