Antiair rocket ei tööta jetide peal ka kunagi, tempoga lennates siis see rakett plahvatab enneaegselt.
tsitaat:
Kahju, et Main Base AA,l ei ole anti air rakette.. masin ise 2 korda suurem ja ei võimalda sellist lisa?
Venelaste Pantsir tegelikult võimaldab ja õigemini ongi, mängus ka need torud näha mõlemal poolel, kuid siin mängus kahjuks ei lase. Goalkeeperil (usakatel) pole jah raketividinaid küljes ja tegu on raketi ja/või mortiiritõrjega rohkem laevadel/lennuväljadel.
Antiair rocket ei tööta jetide peal ka kunagi, tempoga lennates siis see rakett plahvatab enneaegselt.
Neile, kes õhus AAM kõige tõhusamaks relvaks on pidanud, siis viimase pätsiga tuli üks kala kaasa helikopter + heat seekers vs jetfighter + afterburner. Nii kui lennukipiloot afterburnerit vajutab on heat seekerid kasutud. Lockivad, tabavad aga ei tee damagit. Olen märganud, et päris paljud kasutavad ära seda viga.
sotamees kirjutas:
Kahju, et Main Base AA,l ei ole anti air rakette.. masin ise 2 korda suurem ja ei võimalda sellist lisa?
Hm, mina sinu asemel ootaks ICBMe järgmisse paranduspaketti.
viimati muutis munakull 02.04.2012 19:36:38, muudetud 2 korda
see battlefield command asi ei tundu väga huvitav, eriti kui kui asjad on ära võetud mis on special tehtud , et infantry rape'i ei saaks masinate poolt
see battlefield command asi ei tundu väga huvitav, eriti kui kui asjad on ära võetud mis on special tehtud , et infantry rape'i ei saaks masinate poolt
No see on kahe otsaga asi. Eks peale esimest battlet saab aimu mida see täpselt tähendab. Tank on ju nüüd haavatavam. Eks helikopteritega võib üks paras jama olla, aga sellepärast ma piloot olengi, et neid taevast alla kukutada
Üldiselt peaks see mängu huvitavamaks muutma. Elame-näeme.
Command käsklused ja asjad hõisatakse tõesti väga pika vahega. Selle imeliku süsteemi tõttu mitmeid kordi ka valesti valikut valinud. Liiga väiksed tunduvad need tulbad. Mingi numbritega valimise süsteemi võiks tõesti teha.
Command käsklused ja asjad hõisatakse tõesti väga pika vahega. Selle imeliku süsteemi tõttu mitmeid kordi ka valesti valikut valinud. Liiga väiksed tunduvad need tulbad. Mingi numbritega valimise süsteemi võiks tõesti teha.
Täiesti nõus. Üleüldse, uue commo rose mõttest ei ole mina eriti aru saanud. Selleks oli/on Q, pöördusid vastava klassi poole ja küsisid mida vaja. Keegi meedik ei hakka käskluste peale ju kuskilt eemalt selle pärast kohale jooksma, et sul tabletid otsas. Milleks mulle seda eraldi ebamugavat moodustist.
Kui suurt FIELD OF VIEW asetust kasutate 60 ..... 90 ?
Tean, et see on maitse asi, lihtsalt tore oleks teada. Ja kas keegi mäletab mis see on alguses (auto) peal on/oli ?
Mul oli alguses 60. Minule meeldib 90 ikkagi rohkem. Lisaksin veel seda, et kui 60-lt 90-le tõsta, siis tõuseb ka vist fps veidikene Aga no see pole nii suur märgatavus vist.
Siim159, minuteada on vastupidi. Mida suurem fov. seda raskem arvutile (laiem pilt vaja ju joonistada). Ja seega fps-fov 90 ga väiksem, kui fov 60 ga.
Parandage palun kui olen valesti asjast aru saanud.
Imelik on see, et jooksmine tundub fov 90 ga palju kiirem kui näiteks fov 60 ga!!!??? Kas pöhjuseks on "kalasilma efekt" mis kaasneb fov 90ga?
Ise panin tähele, et kaugelt märkab vaenlasi paremini kui fov on 70. (samas kylgedele vaade piiratum).
Kuna mul üsna lahja konfiga masin, siis FOV tõstes mingi imepisikese hulga tundsin küll, kuidas mäng sujuvamaks muutus (ei tea tegelikult otseselt, kas mul muutus fps või mitte, kuid madalamaks ka ei läinud. Vb FOV tõstmisega kaasneva efektiga tundsin lihtsalt seda sujuvamust vms). Samuti ka mitmetest kohtadest lugendud, et selle tõstmine võib tõsta ka veidike fps-i aga ei tea, kui olulisel määral ning miks.
Kuna mul üsna lahja konfiga masin, siis FOV tõstes mingi imepisikese hulga tundsin küll, kuidas mäng sujuvamaks muutus (ei tea tegelikult otseselt, kas mul muutus fps või mitte, kuid madalamaks ka ei läinud. Vb FOV tõstmisega kaasneva efektiga tundsin lihtsalt seda sujuvamust vms). Samuti ka mitmetest kohtadest lugendud, et selle tõstmine võib tõsta ka veidike fps-i aga ei tea, kui olulisel määral ning miks.
Kuidagi loogika vastane jutt FPS tõstmisest. FOV muudab vaatenurka suuremaks, ehk siis kuvatav ala on laiem ja kõrgem, mis tähendab ka seda, et graafikal on vaja rohkem objekte renderdada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.