praegune kellaaeg 22.06.2025 17:15:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nurmster
HV vaatleja
|
06.01.2004 07:31:03
|
|
|
tuleb välja ,et philips on ikka nõrk küll ,sõber ostis laiaekraani raadioga philipsi teleka,see pidas vastu nädala,siis läks pilt tasku"
ise ostin musteki kõrvetava dvd,praegu veel olen väga rahul(eriti kõva häälega kiita veel ei julge,mine tea....)
|
|
tagasi üles |
|
 |
ajnurm
Kreisi kasutaja

|
06.01.2004 17:48:53
|
|
|
Mattias210 kirjutas: |
Mul endal ka 6 pealine makk kodus Philipsi oma. VHS-i mängides alguses on heli kuid siis hakkab mingi 15 minti pärast jupitama ja varsti pole üldse heli. Pidigi olema Philipsi makkide viga. |
No ma ei tea... Endal Philips VR 600 (ka 6 peaga, Hi-Fi ja Nicam) kütab juba viiendat või kuuendat aastat ilma ühegi probleemita.
_________________ Jälestan ja vihkan õpitud abitust! RTFM & UTFG!
HV kasutaja nr. 933 |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
egonr
HV kasutaja
|
07.01.2004 12:09:11
|
|
|
keegi soovitas osta midagi k-saloonist ... never ever ma ei osta sealt midagi peale toorikute ... ma ennem maksan 1000 rohkem kui sealt ostma hakkan ..
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|