Mängu tempo kuidagi liiga kiire? Tekib liiga "siblimist, sahmimist". köige rohkem vihkan hyppimist "nagu jänesed", varem seda ei olnud. nüüd isegi HC tuleb "jäneseid" ette!
Muidu köik nagu ok minule aga jooksmine/sprint on nömedalt kiireks tehtud. VÄGA KAHJU !
true dat... _________________ Tapa sionist!
viimati muutis taipohh 01.04.2012 21:39:53, muudetud 1 kord
tra küll see patch, isegi C4 ei saa enam peale surma lasta õhku.... tv missle veel ebameeldivam, kes ikka oskab pole mõtet üldse tanki istudagi, lastake pmst kohe baasi juures õhku. antiairgi aita.
Sa oled pahane, et pmts bugi ei saa enam exploitida?
Minu arust oli see just hea kättemaks ei teadnuki et see bug oli
Üleüldse peaks sinna normal ja hardcorele veel simulation mod ka olema,
et inimesed kellele ei meeldi karata ja autosprintida ja 3 korruse akendest ja kopteritest välja hüpates full autoga spreides inimesi tappa.
et inimesed kellele ei meeldi karata ja autosprintida ja 3 korruse akendest ja kopteritest välja hüpates full autoga spreides inimesi tappa.
Simulation mod....mine mängi ArmA II siis.
mängin ka seda jah! AGA simulation modi saab ka teha ilusalt ja tasakaalukalt ja pealegi kui sulle meeldib normalis karata akendest sisse välja üle kivide kändude risude ja autode full sprintis snaipriga igalt kauguselt ühe lasuga inimesi tappa,siis ei pea panema linnukest filtrisse...vms.
Ise olen viimasel ajal AINULT nosniper serveris mänginud... ma ei jõua ära kiita... kui selliseid servusi ei oleks,oleks ma juba peale esimest nädalat selle mängu nurka äsand ja emulaatori peal 16bit urban striket mänginud. _________________ Tapa sionist!
See on jah täitsa haige - oled juba nurga taha jõudnud ja järsku sured. Mis kuradima zeroping värk see nüüd siis on! Vanasti oli ikka nii, et kui sitt ping, siis ise kannatad - nüüd kannatavad just teised mängijad sinu sita pingi tõttu.
Granaatide kohapealt sattusin kuhugi serverisse, kus oli 100% no explosives ja null-tolerants. Granaati või muud explosionit kasutasid - said kicki.
Nii ongi. Eelmised Battlefieldi seeriad olid Server Side Hit Detection peal, nüüd Client Side. Kui mõni andetud sell veel natuke tweakida ka viitsib oma ühenduse seadeid, siis pole ime, et serveris kohtume inimestega, kelle jalaväe KD võib olla näiteks 50/3. Sahiseb ringi, aga kurat otsa ta ei saa. See oli väga hea mõte, Dice.
mängin ka seda jah! AGA simulation modi saab ka teha ilusalt ja tasakaalukalt ja pealegi kui sulle meeldib normalis karata akendest sisse välja üle kivide kändude risude ja autode full sprintis snaipriga igalt kauguselt ühe lasuga inimesi tappa,siis ei pea panema linnukest filtrisse...vms.
Ise olen viimasel ajal AINULT nosniper serveris mänginud... ma ei jõua ära kiita... kui selliseid servusi ei oleks,oleks ma juba peale esimest nädalat selle mängu nurka äsand ja emulaatori peal 16bit urban striket mänginud.
Oskad öelda mõnda normaalset nosniper serverit, kus ka valikus erinevaid mappe? Sooviks ka ära proovida.
Ise olen viimasel ajal AINULT nosniper serveris mänginud... ma ei jõua ära kiita... kui selliseid servusi ei oleks,oleks ma juba peale esimest nädalat selle mängu nurka äsand ja emulaatori peal 16bit urban striket mänginud.
Oskad öelda mõnda normaalset nosniper serverit, kus ka valikus erinevaid mappe? Sooviks ka ära proovida.
Kui tahad erinevaid mappe siis pead omama b2k paketti ka _________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites
Mis teema MG36-ga extended magiga on. Üle 300 killi, kuid ikka pole. Paljudel teistel sama probleem googlet sirvides. Patchis release notes ka ei leia üles et see ära oleks võetud. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Isiklikult ei saa aru, miks pooltel snipritel flash compensator vms ära võetud on.. Ainuke attatchment sellest lahtrist mis ei ole mõttetu(dafuqq ma sul taskulambi või laseriga teeen, kui enamusaega on vastase ja minu vahel ~100m)
Edit: Kas keegi suudaks mulle ära seletada, et dafuq toimub?
Enne patchi oli kuidagi palju, palju lõbusam mängida. Relvad + lisad ja sõidkid oleks võinud ikka jääda nii nagu olid, loomulikult mõni tweak ja ballance ikka, aga nii suuri muudatusi, kui mäng on juba üle poole aasta väljas olnud, eiii. Parem oleks võinud probleeme, buge fixida!
Lag'i on ka kohati meeletult peale patchi ja mitu mitu korda on serverid kokku jooksnud.(Mis tähendab ka punktide kaotust)!
DefXtreme, punktid ju ei kao ära, kui poole roundi peal mäng sulgub. Roundi lõpus tulevad punktid sulle ikka kirja, vahet pole, kas läksid tagasi mängu või enam mitte.
Sandor, kui tüüp kükitas, lasid sa rõõmuda päris mitmeid kordi mööda ka (bulletdrop oleks kuuli viinud seina või keresse). Aga küllap oli mingi lag ka mängus, või bugine müüri äär (laguneb ära, paistab läbi, aga kuul läbi ikka ei lähe). _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
DefXtreme, punktid ju ei kao ära, kui poole roundi peal mäng sulgub. Roundi lõpus tulevad punktid sulle ikka kirja, vahet pole, kas läksid tagasi mängu või enam mitte.
Ma ei räägi mingist tavalisest disconnectist. Kui server kokku jooksen, siis kõik mängijad visatakse välja ja server kaob Battlelogi listis paarikümneks sekundiks ära. Kui tagasi tuleb, alustatakse uut roundi, serveri listi esimesest mapist ja eelmisest mängust pole haisugi, sh ka punktidest.
Räägime, mis me ikka räägime aga kui mehed jooskevad vähemalt 40 km./tunnis ja siis veel hyppavad nagu jänesed kaob vähemalt minul igasgugune söjamängu fiilis!
Lyhidalt: minusugustele on praegune mäng perse keeratud! Tänx dice.
Krt kõik vastased lasevad mind, jube vastik patch ikka
Krt loobi siis vastu, kui mind tulistatakse, siis mina üldjuhul lasen vastu, aga võibolla on viga minus
Krt kõik vastased lasevad mind, jube vastik patch ikka
Krt loobi siis vastu, kui mind tulistatakse, siis mina üldjuhul lasen vastu, aga võibolla on viga minus
Krt sa ei süvene või teed oma arust nalja Enne ei olnud võimalik spämmida granasi kui gunner viskas moona kotte sulle ette.... nüüd kus patch tuli on see võimalik..... _________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites
Snipad mind ei häiri, tanki ja heli/jeti vastu on nendest snipritest vähe tolku. Kuigi BC2's ise olin ka sniperdaja alati, siis siin mängus enam millegipärast pole (BC2's sai iga 8 snipriga 1k killi tehtud, ehk sai isu täis siis). Main class on insener, toredad relvad ja conquestis need kasulikud ka. Krinkoviga 500 killi täis, nüüd SG-553 käsil, ligi 400 killi. See A-91 master dog tag on ka ilmunud peale patchi, enne polnud seda olemas seal dog tag listis..
Lisaks bug, et MK3A1 master dog tag ei ilmu ingames, kui see sul "savetud" on dog dag editis .
Eile sai medicuna Wake Islandit mängitud.. Hakkasime Airfieldi poolt minema paari tüübiga D ja E poole, jooksin ringi koguaeg ja elustasin, tiimikaaslasi tuli rohkem ja rohkem juurde, lõpuks mõnusa lainena liikusime punktide poole, medicud koguaeg elustamas. Lõpuks oli lihtsalt lainega ülesõit vastasest. Kokku tuli elustamisega 4k punkti
Aga mängu kaotasime ikka. Roundi alguses kui tüübid surma said, spawnisid nad sinna, kuhu neil parem oli... Roundi lõpus vastasele peale minnes polnud neil võimalust spawnida, kuna meedikud hoidsid neid elustamisega pealeminekulaines kinni
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.