praegune kellaaeg 26.06.2025 00:29:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
CnZ
HV veteran
|
30.03.2012 17:42:42
Cisco EPC3825 EuroDocsis 3.0 gateway - parooli reset? (korras) |
|
|
Siin Soomes DNA taga uue ühenduse tellides anti ka pealkirjas mainitud ruuter.
Probleem selles, et esimesel päeval sai kasutaja ja parool muudetud. Enam mitte kuidagi need ei meenu, sestap üritasingi resetiga asja joonde ajada. Paraku see ei õnnestunud. Üritasin ruuteri tagant ära kiskuda, reset nuppu all hoida mõni minut ja kõike muud - tulemusteta. Helistasin ka ISP-sse ja nemad väidavad, et eemalt nad seda resetida ei saa.
Lugedes Cisco lehel leiduvat manuaali reseti kohta, pole ka just palju täpsustatud, öeldes vaid reset teha. Sellest pole kasu. Ruuteri konfiguratsioonile ma ei pääse endiselt ligi, ka tehase default <blank> ei toimi.
Üritasin netist veel põhjalikult otsida, kuni leidsin sellise lehe:
http://happyrouter.com/free-video-how-to-reset-or-recover-your-lost-cisco-router-or-switch-password
No see on suht must maa minu jaoks, ei oska sedapsi toimida. Ja üleüldsegi, kas see enam uuemate Cisco ruuterite puhul nii toimibki? Lisaks Windows 7-l pole seda HyperTerminal-sarnast asjagi sees.
Oskab äkki keegi nõu anda, mis trikiga võiks asja resetida saada, ja kui ongi eelnevast lingist kasu, siis keegi võiks step-by-step seletada, mismoodi Win7 all seda teha (ma korra proovisin Modemi setingust seda teha, kuid seal ei leia mu ruuterit ülessegi).
Edit: lugesin, et sellega kaasneb paras kamajaa. Konsooli kaablig vaja ja mida veel... neid vidinaid pole just otseselt kusagilt võtta. Vahet pole siis.
viimati muutis CnZ 30.03.2012 18:13:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
30.03.2012 17:48:49
|
|
|
See video, mis sa leidsid kehtib ainult Cisco IOS põhiste seadmetega.
Kahtlen sügavalt, et see väike kaabelmodem/ruuter ka IOS'i peale tiksuma pandud on.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
30.03.2012 18:20:38
|
|
|
Sain mingi imega ligi ruuterile. Õllepudel käes ikka aitab alati .
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|