Plaani järgi õigel ajal läks maha. Üles peaks tulema mingi 3-4 paiku, kui kõik laabub.
Patch ise pidi olema mingi 600+MB, kui RU poiste jutte uskuda.[/quote]
Endal kindlasti Brother in Arms peale ning siis repair + IS7'le õnnestub mõni perk ka peale istutada.
Kahjuks kurat endal jäi see kirja panemata, et mitu skilli mingitel meestel lahti oli. Nüüd võib orki lennata kui 1. või 2. skill pole näiteks põhjas ning valid sinna perky.
P.S. Mis võiks olla perky eestikeelne vaste? Jube imelik sõna
[quote="MorroW"]Endal kindlasti Brother in Arms peale ning siis repair + IS7'le õnnestub mõni perk ka peale istutada.
Kahjuks kurat endal jäi see kirja panemata, et mitu skilli mingitel meestel lahti oli. Nüüd võib orki lennata kui 1. või 2. skill pole näiteks põhjas ning valid sinna perky.
P.S. Mis võiks olla perky eestikeelne vaste? Jube imelik sõna [/quote]
Panzer IV Mastery I class _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
Miks hetkel neid T34sid nii palju on? Kas kõik grindisid selle kätte, et saaks tasuta premmy tanki?
Jagan 400kb/s seda konkreetset launcheri pätsifaili. _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
Ja nüüd sain ma ka Panzer IV ässaks
Huvitav kas need medalid kaovad ära kah kui keskmine exp langeb alla määratud nivoo? _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.