Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 294, 295, 296 ... 912, 913, 914  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Nika0
HV veteran
Nika0

sõnum 28.03.2012 14:38:40 vasta tsitaadiga

Betamax, välisühendusega on tõesti paar lehte tagasi oli juttu sellest ! beer_yum.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Erik_Est
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.03.2012 21:01:26 vasta tsitaadiga

alec kirjutas:
Erik_Est kirjutas:
Eilsest kadunud kanalivalikus kanal"Oruzhije" .Päringule vastati ,et seda ei edastata Eestile alates eilsest.Eile ennelõunal oli nimet kanalit võimalik igatahes jälgida ja kanali kodulehel on selgesõnaliselt kirjas ,et programmi edastatakse Baltimaadesse. Vene pakett saigi tellitud peamiselt selle kanali pärast icon_confused.gif
Sama siin
Jõulu ajal näidati kõiki kanaleid tasuta, hakkas Oruzhie meeldima ja tellisin vene paketi. Nüüd on mingi jama Amedia kanal selle asemel.

Eile helistati Starmanist ja lubati alates 2 aprill jälle näitama hakata. Võimalik pidi olema ka pisike viivitus ,kuid üldjoontes olid läbirääkimised õnnestunud ja kanal pidi samahästi kui olemas olema...
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 29.03.2012 21:09:49 vasta tsitaadiga

Erik_Est, thumbs_up.gif

....aprillinali icon_question.gif

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 30.03.2012 10:04:18 vasta tsitaadiga

Pärast seda sõda mis ma starmaniga pidasin ei ole naljatuju.... icon_smile.gif Varemalt öeldi ,et läbirääkimised käivad,nüüd öeldi et OLEMAS icon_smile.gif
tagasi üles
kartzz
HV vaatleja

sõnum 30.03.2012 10:29:43 vasta tsitaadiga

Kasutage interneti kiiruse mõõtmiseks http://www.ruuter.ee/kiirus/?download lehte.
beacho
HV vaatleja

sõnum 30.03.2012 13:51:27 vasta tsitaadiga

kartzz kirjutas:
Kasutage interneti kiiruse mõõtmiseks http://www.ruuter.ee/kiirus/?download lehte.

Miks see parem peaks olema?

Reaalset kiirust ikka ei näita ju. Mul on L-net. Torrentiga tuleb 16-17 Mbiti, aga ruuter.ee näitab üle 40 Mbiti. Powerboost on saatanast icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 01.04.2012 00:05:18 vasta tsitaadiga

Välisühenduse probleem lahendatud.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
Nika0
HV veteran
Nika0

sõnum 01.04.2012 00:16:57 vasta tsitaadiga

Mis siis põhjuseks oli ? Kui pole saladus icon_exclaim.gif icon_question.gif
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 01.04.2012 00:36:41 vasta tsitaadiga

njah, kristiines umbes kell 0:06 katkes ühendus ära. Ruuteri signaalinumbrid olid nullis.
starman tegi päeva esimese aprillinalja siis...

ja usaga on täielik piin ssh ühendust hoida. Peab koguaeg reconnectima

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Markos
HV veteran

sõnum 01.04.2012 10:12:56 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Probleemist ollakse teadlikud ja tegeletakse esimesest hetkest peale, aga kuna see nö probleem on mitte "starmani välisühenduses", vaid ühe konkreetse peeringupartneri võrgus, siis võtab tulemuseni jõudmine ilmselt aega.

Täpselt nii see oligi ja nüüd jõudis see aeg kätte, kui asi ära parandati.
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 01.04.2012 10:26:32 vasta tsitaadiga

täna on huvitav modemil üks roheline tuli kollaseks muutunud, ei tea mida see tähendab?
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 01.04.2012 10:53:06 vasta tsitaadiga

Markos, probleem teatud osaga marsruudist USA poole?
Panin tähele, et MSN võrgust viskas aegajalt siiski ka endal välja, kuid Euroopas asuvate mänguserveritega probleeme ei esinenud.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 01.04.2012 17:48:39 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
tsitaat:
Probleemist ollakse teadlikud ja tegeletakse esimesest hetkest peale, aga kuna see nö probleem on mitte "starmani välisühenduses", vaid ühe konkreetse peeringupartneri võrgus, siis võtab tulemuseni jõudmine ilmselt aega.

Täpselt nii see oligi ja nüüd jõudis see aeg kätte, kui asi ära parandati.

Mis probleem. Starmanil ju pole probleemi. Sain meili vahepeal, et mu modemil on olnud kaks katkestust, kuupäevad ja kella ajad kaasa pandud. Juures kiri, et tegu üldise katkestusega. Imelik on see, et esimene katkestuse aeg oli tõesti mingi kala, aga teise katkestuse aeg langes täpelt kokku sellega, kui ma ise restarti tegin modemile. Ehk siis igaksjuhuks pandi see ka kirja üldsie katkestuse alla. Muu pidi klienditeeninduse sõnutsi korras olema. Siin jälle räägitakse sellest välisühenduse probleemist, keda nüüd uskuda? Kirjutasin ka, et 50 min ja disconnect, selle kohta ei osatud midagi arvata, pakutigi vist, et see "üldkatksestuse" viga
icon_lol.gif
Teen õhtul paar roundi PS3 ja siis lähen mingiks ajaks ära ja tagasi tulles peaks aasta aega täis olema mu kohustusest ja siis vaatame, kas on asi tööle hakand või ei ole. Lihtsalt see klienditeenindus hakkab ära tüütama, asi ei tööta ja mina olen süüdi, et mingit välisühendust nõuan? öeldakse, et kõik signaalid mu modemini on ju korras... Ega siin ka läks aega ennem kui asi liikuma hakkas, Tanel lubas vahepeal sellest uudise teha siis hakkas asi liikuma...

tagasi üles
Extsy
HV kasutaja
Extsy

sõnum 01.04.2012 19:20:27 vasta tsitaadiga

Ka minul logib msn päris tihti välja!
iir
HV Guru
iir

sõnum 01.04.2012 22:03:13 vasta tsitaadiga

No ei toimi. Isegi eesti oma Elioni e-poodi ei lae. Vajutan mingile lingile ja hiire ümber ringike keerleb, Opera ülal paremal aadressi ribal seisab kiri Elements 0/0, veidi ootad siis laeb korraga kohe ära.
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 01.04.2012 22:30:02 vasta tsitaadiga

Siis on sul mingi muu probleem veel lisaks, nagu ka seniste andmete puhul kahtlustatud sai. Teenindus teab muide väga täpselt mis modemiga toimub ja kuna toimuvad katkestused. Asi hakkas liikuma märtsi keskel, siis kui tulid esimesed kaebused ja neid omavahel võrreldes sai tuvastatud võimalik rikkekoht, mis osutus tõeseks ja mis nüüd ka korda tehti.
tagasi üles
exciter
HV kasutaja

sõnum 01.04.2012 22:41:02 vasta tsitaadiga

4 aastat juba Starmani internet olnud, pole probleemi olnud, nüüd peab varsti digiga liituma, juba kardan, et saab olema palju kehvem , kui praegune:( Või olen ma liiga pessimistlik?
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 01.04.2012 22:48:28 vasta tsitaadiga

ok, minu tehtud restart loetakse tehniliseks rikkeks? Tehnik on käinud ja tõstsime kaablid ümber, nüüd tuleb filtrist üks otse modemisse ja teine otse telekasse. Enam ei saa need ka teineteist segada. Kõik mis tehnik teha suudab on see, et paneb mu arvutis speedtesti lehe käima ja näitab, et näe, 130 mega, kõik töötab. Mis veel välja pakute? Viite mu arvuti oma kontorisse testimisele? Nagu mu Samsungi külmkapp ähvardati ära viia määramata ajaks kui ma oma kaebustest ei loobu, ka ei töödand, kippus üle sulama... Ehk kas ikka on minu pool probleem?
icon_biggrin.gif

exciter, Digi-tv on täitsa korralik, pildi saab ka väga hea kätte. Enamuse ajast on pilt olemas ka, vahest kolmapäeva öösel mingi 0100 paiku kadus mingil imelikul profülaktilisel põhjusel ära, aga praegu on olemas olnud, selle kohta ei saa kurta. Välja arvatud starmani poolt pakutav kaardipesa mis ei toimi Samsungi telekaga, vahest ütleb, et krüpteeritud signaal ja tuleb kanalit vahetada. Aga noh, Samsung ju...

tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 01.04.2012 22:52:16 vasta tsitaadiga

Ma ei teagi, milles nüüd asi on viimasel ajal, aga digitv'l kipub see info ära kaduma. Et mis saade, kestvus, info selle kohta jne.
Boksi ei saa restartida, moodul on.

exciter
HV kasutaja

sõnum 01.04.2012 23:02:52 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
ok, minu tehtud restart loetakse tehniliseks rikkeks? Tehnik on käinud ja tõstsime kaablid ümber, nüüd tuleb filtrist üks otse modemisse ja teine otse telekasse. Enam ei saa need ka teineteist segada. Kõik mis tehnik teha suudab on see, et paneb mu arvutis speedtesti lehe käima ja näitab, et näe, 130 mega, kõik töötab. Mis veel välja pakute? Viite mu arvuti oma kontorisse testimisele? Nagu mu Samsungi külmkapp ähvardati ära viia määramata ajaks kui ma oma kaebustest ei loobu, ka ei töödand, kippus üle sulama... Ehk kas ikka on minu pool probleem?
icon_biggrin.gif

exciter, Digi-tv on täitsa korralik, pildi saab ka väga hea kätte. Enamuse ajast on pilt olemas ka, vahest kolmapäeva öösel mingi 0100 paiku kadus mingil imelikul profülaktilisel põhjusel ära, aga praegu on olemas olnud, selle kohta ei saa kurta. Välja arvatud starmani poolt pakutav kaardipesa mis ei toimi Samsungi telekaga, vahest ütleb, et krüpteeritud signaal ja tuleb kanalit vahetada. Aga noh, Samsung ju...

Plaanis osta Panasonicu plasma , pole probleemi? icon_biggrin.gif
tagasi üles
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 01.04.2012 23:19:54 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Ma ei teagi, milles nüüd asi on viimasel ajal, aga digitv'l kipub see info ära kaduma. Et mis saade, kestvus, info selle kohta jne.

EPG läheb neil iga aasta kellakeeramise ajal lolliks.

Margus
HV pensionär
Margus

sõnum 01.04.2012 23:46:35 vasta tsitaadiga

exciter kirjutas:
iir kirjutas:
icon_biggrin.gif

Plaanis osta Panasonicu plasma , pole probleemi? icon_biggrin.gif
Siiamaani pole icon_cool.gif
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 02.04.2012 00:50:28 vasta tsitaadiga

Teemaväline küsimus: Kes saaks testida minu slingboxi oma starmani interneti ja kaabelTV ühendusega? Kellel huvi ja aega, siis räägime sellest edasi PS'is. Tänan tähelepanu eest! beer_yum.gif thumbs_up.gif icon_wink.gif
reikar
Kreisi kasutaja

sõnum 02.04.2012 08:39:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

softis,

Endal sama mure icon_sad.gif

tsitaat:

EPG läheb neil iga aasta kellakeeramise ajal lolliks.

Siis võiks juba ennetavalt asjaga natuke kiiremini/varem tegutsema hakata.
Maksan ikkagi täisteenuse eest, mitte pooliku lahenduse eest
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 02.04.2012 10:03:12 vasta tsitaadiga

Erik_Est kirjutas:
alec kirjutas:
Erik_Est kirjutas:
Eilsest kadunud kanalivalikus kanal"Oruzhije" .Päringule vastati ,et seda ei edastata Eestile alates eilsest.Eile ennelõunal oli nimet kanalit võimalik igatahes jälgida ja kanali kodulehel on selgesõnaliselt kirjas ,et programmi edastatakse Baltimaadesse. Vene pakett saigi tellitud peamiselt selle kanali pärast icon_confused.gif
Sama siin
Jõulu ajal näidati kõiki kanaleid tasuta, hakkas Oruzhie meeldima ja tellisin vene paketi. Nüüd on mingi jama Amedia kanal selle asemel.

Eile helistati Starmanist ja lubati alates 2 aprill jälle näitama hakata. Võimalik pidi olema ka pisike viivitus ,kuid üldjoontes olid läbirääkimised õnnestunud ja kanal pidi samahästi kui olemas olema...

Kanal 97 ,täitsa olemas jälle...
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 294, 295, 296 ... 912, 913, 914  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.