Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Nika0
HV veteran

|
28.03.2012 14:38:40
|
|
|
Betamax, välisühendusega on tõesti paar lehte tagasi oli juttu sellest !
_________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
29.03.2012 21:01:26
|
|
|
alec kirjutas: |
Erik_Est kirjutas: |
Eilsest kadunud kanalivalikus kanal"Oruzhije" .Päringule vastati ,et seda ei edastata Eestile alates eilsest.Eile ennelõunal oli nimet kanalit võimalik igatahes jälgida ja kanali kodulehel on selgesõnaliselt kirjas ,et programmi edastatakse Baltimaadesse. Vene pakett saigi tellitud peamiselt selle kanali pärast  |
Sama siin
Jõulu ajal näidati kõiki kanaleid tasuta, hakkas Oruzhie meeldima ja tellisin vene paketi. Nüüd on mingi jama Amedia kanal selle asemel. |
Eile helistati Starmanist ja lubati alates 2 aprill jälle näitama hakata. Võimalik pidi olema ka pisike viivitus ,kuid üldjoontes olid läbirääkimised õnnestunud ja kanal pidi samahästi kui olemas olema...
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
29.03.2012 21:09:49
|
|
|
Erik_Est,
....aprillinali
_________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
30.03.2012 10:04:18
|
|
|
Pärast seda sõda mis ma starmaniga pidasin ei ole naljatuju.... Varemalt öeldi ,et läbirääkimised käivad,nüüd öeldi et OLEMAS
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
kartzz
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
beacho
HV vaatleja
|
30.03.2012 13:51:27
|
|
|
Miks see parem peaks olema?
Reaalset kiirust ikka ei näita ju. Mul on L-net. Torrentiga tuleb 16-17 Mbiti, aga ruuter.ee näitab üle 40 Mbiti. Powerboost on saatanast
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
01.04.2012 00:05:18
|
|
|
Välisühenduse probleem lahendatud.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nika0
HV veteran

|
01.04.2012 00:16:57
|
|
|
Mis siis põhjuseks oli ? Kui pole saladus
_________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
01.04.2012 00:36:41
|
|
|
njah, kristiines umbes kell 0:06 katkes ühendus ära. Ruuteri signaalinumbrid olid nullis.
starman tegi päeva esimese aprillinalja siis...
ja usaga on täielik piin ssh ühendust hoida. Peab koguaeg reconnectima
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
01.04.2012 10:12:56
|
|
|
tsitaat: |
Probleemist ollakse teadlikud ja tegeletakse esimesest hetkest peale, aga kuna see nö probleem on mitte "starmani välisühenduses", vaid ühe konkreetse peeringupartneri võrgus, siis võtab tulemuseni jõudmine ilmselt aega. |
Täpselt nii see oligi ja nüüd jõudis see aeg kätte, kui asi ära parandati.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
01.04.2012 10:26:32
|
|
|
täna on huvitav modemil üks roheline tuli kollaseks muutunud, ei tea mida see tähendab?
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
01.04.2012 10:53:06
|
|
|
Markos, probleem teatud osaga marsruudist USA poole?
Panin tähele, et MSN võrgust viskas aegajalt siiski ka endal välja, kuid Euroopas asuvate mänguserveritega probleeme ei esinenud.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
01.04.2012 17:48:39
|
|
|
Markos kirjutas: |
Probleemist ollakse teadlikud ja tegeletakse esimesest hetkest peale, aga kuna see nö probleem on mitte "starmani välisühenduses", vaid ühe konkreetse peeringupartneri võrgus, siis võtab tulemuseni jõudmine ilmselt aega. |
Täpselt nii see oligi ja nüüd jõudis see aeg kätte, kui asi ära parandati. |
Mis probleem. Starmanil ju pole probleemi. Sain meili vahepeal, et mu modemil on olnud kaks katkestust, kuupäevad ja kella ajad kaasa pandud. Juures kiri, et tegu üldise katkestusega. Imelik on see, et esimene katkestuse aeg oli tõesti mingi kala, aga teise katkestuse aeg langes täpelt kokku sellega, kui ma ise restarti tegin modemile. Ehk siis igaksjuhuks pandi see ka kirja üldsie katkestuse alla. Muu pidi klienditeeninduse sõnutsi korras olema. Siin jälle räägitakse sellest välisühenduse probleemist, keda nüüd uskuda? Kirjutasin ka, et 50 min ja disconnect, selle kohta ei osatud midagi arvata, pakutigi vist, et see "üldkatksestuse" viga
Teen õhtul paar roundi PS3 ja siis lähen mingiks ajaks ära ja tagasi tulles peaks aasta aega täis olema mu kohustusest ja siis vaatame, kas on asi tööle hakand või ei ole. Lihtsalt see klienditeenindus hakkab ära tüütama, asi ei tööta ja mina olen süüdi, et mingit välisühendust nõuan? öeldakse, et kõik signaalid mu modemini on ju korras... Ega siin ka läks aega ennem kui asi liikuma hakkas, Tanel lubas vahepeal sellest uudise teha siis hakkas asi liikuma...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Extsy
HV kasutaja

|
01.04.2012 19:20:27
|
|
|
Ka minul logib msn päris tihti välja!
_________________ PSN:soap220 |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
01.04.2012 22:03:13
|
|
|
No ei toimi. Isegi eesti oma Elioni e-poodi ei lae. Vajutan mingile lingile ja hiire ümber ringike keerleb, Opera ülal paremal aadressi ribal seisab kiri Elements 0/0, veidi ootad siis laeb korraga kohe ära.
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
01.04.2012 22:30:02
|
|
|
Siis on sul mingi muu probleem veel lisaks, nagu ka seniste andmete puhul kahtlustatud sai. Teenindus teab muide väga täpselt mis modemiga toimub ja kuna toimuvad katkestused. Asi hakkas liikuma märtsi keskel, siis kui tulid esimesed kaebused ja neid omavahel võrreldes sai tuvastatud võimalik rikkekoht, mis osutus tõeseks ja mis nüüd ka korda tehti.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
exciter
HV kasutaja
|
01.04.2012 22:41:02
|
|
|
4 aastat juba Starmani internet olnud, pole probleemi olnud, nüüd peab varsti digiga liituma, juba kardan, et saab olema palju kehvem , kui praegune:( Või olen ma liiga pessimistlik?
|
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
01.04.2012 22:48:28
|
|
|
ok, minu tehtud restart loetakse tehniliseks rikkeks? Tehnik on käinud ja tõstsime kaablid ümber, nüüd tuleb filtrist üks otse modemisse ja teine otse telekasse. Enam ei saa need ka teineteist segada. Kõik mis tehnik teha suudab on see, et paneb mu arvutis speedtesti lehe käima ja näitab, et näe, 130 mega, kõik töötab. Mis veel välja pakute? Viite mu arvuti oma kontorisse testimisele? Nagu mu Samsungi külmkapp ähvardati ära viia määramata ajaks kui ma oma kaebustest ei loobu, ka ei töödand, kippus üle sulama... Ehk kas ikka on minu pool probleem?
exciter, Digi-tv on täitsa korralik, pildi saab ka väga hea kätte. Enamuse ajast on pilt olemas ka, vahest kolmapäeva öösel mingi 0100 paiku kadus mingil imelikul profülaktilisel põhjusel ära, aga praegu on olemas olnud, selle kohta ei saa kurta. Välja arvatud starmani poolt pakutav kaardipesa mis ei toimi Samsungi telekaga, vahest ütleb, et krüpteeritud signaal ja tuleb kanalit vahetada. Aga noh, Samsung ju...
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
01.04.2012 22:52:16
|
|
|
Ma ei teagi, milles nüüd asi on viimasel ajal, aga digitv'l kipub see info ära kaduma. Et mis saade, kestvus, info selle kohta jne.
Boksi ei saa restartida, moodul on.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
exciter
HV kasutaja
|
01.04.2012 23:02:52
|
|
|
iir kirjutas: |
ok, minu tehtud restart loetakse tehniliseks rikkeks? Tehnik on käinud ja tõstsime kaablid ümber, nüüd tuleb filtrist üks otse modemisse ja teine otse telekasse. Enam ei saa need ka teineteist segada. Kõik mis tehnik teha suudab on see, et paneb mu arvutis speedtesti lehe käima ja näitab, et näe, 130 mega, kõik töötab. Mis veel välja pakute? Viite mu arvuti oma kontorisse testimisele? Nagu mu Samsungi külmkapp ähvardati ära viia määramata ajaks kui ma oma kaebustest ei loobu, ka ei töödand, kippus üle sulama... Ehk kas ikka on minu pool probleem?
exciter, Digi-tv on täitsa korralik, pildi saab ka väga hea kätte. Enamuse ajast on pilt olemas ka, vahest kolmapäeva öösel mingi 0100 paiku kadus mingil imelikul profülaktilisel põhjusel ära, aga praegu on olemas olnud, selle kohta ei saa kurta. Välja arvatud starmani poolt pakutav kaardipesa mis ei toimi Samsungi telekaga, vahest ütleb, et krüpteeritud signaal ja tuleb kanalit vahetada. Aga noh, Samsung ju... |
Plaanis osta Panasonicu plasma , pole probleemi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
01.04.2012 23:19:54
|
|
|
softis kirjutas: |
Ma ei teagi, milles nüüd asi on viimasel ajal, aga digitv'l kipub see info ära kaduma. Et mis saade, kestvus, info selle kohta jne.
Boksi ei saa restartida, moodul on. |
EPG läheb neil iga aasta kellakeeramise ajal lolliks.
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
01.04.2012 23:46:35
|
|
|
exciter kirjutas: |
iir kirjutas: |
exciter, Digi-tv on täitsa korralik, pildi saab ka väga hea kätte. Enamuse ajast on pilt olemas ka, vahest kolmapäeva öösel mingi 0100 paiku kadus mingil imelikul profülaktilisel põhjusel ära, aga praegu on olemas olnud, selle kohta ei saa kurta. Välja arvatud starmani poolt pakutav kaardipesa mis ei toimi Samsungi telekaga, vahest ütleb, et krüpteeritud signaal ja tuleb kanalit vahetada. Aga noh, Samsung ju... |
Plaanis osta Panasonicu plasma , pole probleemi?  |
Siiamaani pole
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
02.04.2012 00:50:28
|
|
|
Teemaväline küsimus: Kes saaks testida minu slingboxi oma starmani interneti ja kaabelTV ühendusega? Kellel huvi ja aega, siis räägime sellest edasi PS'is. Tänan tähelepanu eest!
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
1 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
reikar
Kreisi kasutaja
|
02.04.2012 08:39:48
|
|
|
softis,
Boksi ei saa restartida, moodul on.
|
Endal sama mure
EPG läheb neil iga aasta kellakeeramise ajal lolliks.
|
Siis võiks juba ennetavalt asjaga natuke kiiremini/varem tegutsema hakata.
Maksan ikkagi täisteenuse eest, mitte pooliku lahenduse eest
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
02.04.2012 10:03:12
|
|
|
alec kirjutas: |
Eilsest kadunud kanalivalikus kanal"Oruzhije" .Päringule vastati ,et seda ei edastata Eestile alates eilsest.Eile ennelõunal oli nimet kanalit võimalik igatahes jälgida ja kanali kodulehel on selgesõnaliselt kirjas ,et programmi edastatakse Baltimaadesse. Vene pakett saigi tellitud peamiselt selle kanali pärast  |
Sama siin
Jõulu ajal näidati kõiki kanaleid tasuta, hakkas Oruzhie meeldima ja tellisin vene paketi. Nüüd on mingi jama Amedia kanal selle asemel. |
Eile helistati Starmanist ja lubati alates 2 aprill jälle näitama hakata. Võimalik pidi olema ka pisike viivitus ,kuid üldjoontes olid läbirääkimised õnnestunud ja kanal pidi samahästi kui olemas olema... |
Kanal 97 ,täitsa olemas jälle...
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |