Nokia on patenteerinud tattoo, mis sissehelistamisel suudab reageerida telefoni magnetilistele lainetele ja panna telefonikasutaja nahk vibreerima, kui kõne sisse tuleb. Spetsiaalne patenteeritud tattoo sisaldab raudoksiidi sisaldavat ferromagneetilist tinti. Sarnaselt helinatele on võimalik erinevate inimeste sissehelistamised eristada ka vibreerimisel.
tsitaat:
Nokia has filed a patent for a tattoo that would be able to receive magnetic waves from a phone and send a vibration to the user’s skin to indicate an incoming call. The tattoo inks contain ferromagnetic ink, which is ink with iron or iron oxide. Like ringtones, users can customize the magnetic waves for different people and to distinguish between phone calls and texts. Users are also able to choose the image and location of the tattoo.
Vahva küll, alati ei tunne taskus vibra. Küsimus selles et kui kaugel peab olema telefon et tattoo sissetuleva kõne ära tabaks ? Mis garanteerib et minu tattoo ei hakka värisema kui kõrvalseisva inimese telefon heliseb ?
Minu mäletamist mööda meie keeles puudub tattoo ning selle asemel kasutatakse tätoveering'ut
Samas idee poolest päris huvitav, ehkki ise oleks pigem eelistanud miskit pisikest naha alla süstitavat kapslit mis seal siis vastavalt vajadusele väriseks. Tõenäoliset oleks sel kõiksugu probleeme vähem. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ma arvan, et peaks tegema bluetoothi või usb-ga butterfly abs-i. Niikui telefon heliseb hakkavad näiteks rinnalihased muusika taktis üles-alla kordamööda tantsima. Tõenäoliselt ei jääks edaspidi ühelegi kõnele vastamata. _________________ Experience is gained immediately after it is needed.
Aga ei saagi, eriti kui rattaga ringi lasen ning mobla on seljataskus. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ma arvan, et peaks tegema bluetoothi või usb-ga butterfly abs-i. Niikui telefon heliseb hakkavad näiteks rinnalihased muusika taktis üles-alla kordamööda tantsima. Tõenäoliselt ei jääks edaspidi ühelegi kõnele vastamata.
Tätoveeringu eemaldamiseks piisab siis korra tomograafis käimisest - nülitakse koos nahaga maha ühe raksuga _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Huvitav miks inimestele ei piisa vibreerivast käevõrust ?
Sest see on ebamugav? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
ma pole vist miski 10+ aastat kella käepeale pannud kuna kell on telefonis olemas
see tattoo teema on jälle üks neist haigetest mõttetest
mul isiklikult ei meeldi naha määrimine olgu ta nii ilus kui tahes ja see ju jääb igavesti sul nahal
pealegi ma arvan et see vibreeriv on kindlasti ka väga ebamugav
järgmiseks patendeerib keegi ära elektroshokk tattoo
Ma ka ei kujuta väga hästi ette, et ma kella ei kannaks. On olnud nädalaid, kus pole kella olnud ja no ikka mega tülikas on iga kord hakata telefoni kuskilt koukima, et lihtsalt kella vaadata.
Üldiselt tore leiutis, aga ka eriti mõtet ei näe vähemalt enda puhul. Handsfree seadmed olemas ning kui rattaga sõidan, siis on tavaliselt ka klapid peas ehk nii kui nii kuulen, kui helistatakse ning kui juhtumisi jääb kõne vastamata, siis mis sellest on ? Kui kellelgi nii hädasti mind kätte saada vaja, siis eks helistab uuesti. _________________ Geek it til it MHz
Aga kui MRT-d tegema lähed?
Tatoo ju sisaldab metalli _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
PS! Käekell on mehe praktiliselt ainus aksessuuar, ta on rohkem iluasi kui ajanäitaja - keegi ei vaata sealt aega. Aga mitte käekella kanda sest sul on mobiil on samahea mis mitte kanda pintsakut sest sul on läpakas.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.