keegi paari õlle eest ei saaks gifti saata? Vajadusel maksan ka natukene rohkem. Oleks väga suur soov mängida seda. Ammu juba survey täidetud, aga ei vea lihtsalt ja pole veel siiani saanud.
Ise läksin täna üle 2 kuu steami ja oh näe imet, CS:GO ja 1 beta invite(andsin ära juba).
Alguses tundus suht horribad aga kui panin cl_interp 0.015 läks mäng palju lõbusamaks.
Laskmine tundub veits kahtlane ja mehed näevad väga gayd välja, selline on minu esmamulje. Muidu mäng ise on väga sujuv aga vajaks natuke "tööd".
See uus ostmis menu on suht hästi tehtud aga on ka paar asja mis mulle hetkel ei meeldi. Betas on ainult 5v5 serverid hetkel, iga pela migni sibul karjub voice chatis ja liiga palju noobe on.
Oh peaaegu unustasin öelda et on quick match, ehk siis otsib ise serveri kes on kohased sinu ingame levelile jne. Ehk siis mingi stats system on ka nagu olemas...
Eks ma kirjuta veel kui midagi uut ja huvitavat leian või kui peaks veel keysi saama _________________ Origin: Qufi
Server kus jooksevad dust ja dust2 mis on täpselt samasugused nagu uues Counter-Strike Global Offensive mängus. Serveril on fastdl peal kuna üks map "kaalub" umbes 160mb.
Jah, arvan ka nii. Praegu veel väljalaskmist ei kannata. Peaaegu nagu Flatout 2 vs. Flatout 3 on praegu CSS vs CSGO _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
kui mängu lisatakse sellised asjad nagu lamamine ja nurgatagant välja vaatamine siis ehk isegi huvitaks see mäng
ma miski üle 10 aasta mängisin seda 1.6-e ja kui cod4 välja tuli kolisin selle peale üle
nüüd on liiga raske cs-i mängida ja kohe üldse enam ei taha näha ka
see cs:go jätab täiesti külmaks .. see näeb välja nagu css kus juba siis oli ainult texture change ja pmst kõik
sama on ka sellel uuel et on rohkem texturi peale rõhku pandud kuid muu on sama
Cod4 on ju võrdlemisi braindead mäng ka csi kõrval. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Võiks küll. Ma ei tea, ei ole ju seda funktsiooni seal. Ei usu, et on. Liiga uudne oleks see Valve jaoks ja CS peab ikka olema ilma selle võimaluseta. Aga aeg on nii palju edasi läinud! Ma ei näe mõtet tänapäeval enam seda funktsiooni mitte rakendusse võtta.
ewil-apple, paaril relval on see võimalus olemas, aga üldiselt on lugu nii, et see ei ole ju "uudne". See et see enamustel mängudel tänapäeval on (konsoolide tõttu) ei tähenda, et tegu oleks evolutsiooniga.
See teeb mängu aeglasemaks ja ei muud midagi.
Mõistan, et veidi annab taktikat juurde (hip-fire ei ole nii täpne, aga samas saab kiiremini liikuda, peab arvesse võtma kaugusi jne), aga CS'is sõltub recoil nagunii sinu liikumisest, asendist jne.
---
PS, vahepeal oli suur update. Arms race (gun game), 2 täiesti uut mapi, de_Aztec, uued relvad ja muud muutused, mis 1.6 mängjatele väga meeldisid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.