Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Majanet ja torrent. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Edgar
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.09.2010 13:23:52 Majanet ja torrent. vasta tsitaadiga

Selline probleem siis, et private trackeritega ei taha üldse upload kiirus üles minna (jääb sinna 5-10kb/s juurde kõikuma). Download kiirusega ei ole mingeid probleeme. Torrent programm: utorrent. Vahel on ka ruuter ning pordid on forwarded.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tennine
HV vaatleja
tennine

sõnum 09.09.2010 22:36:25 Re: Majanet ja torrent. vasta tsitaadiga

Edgar kirjutas:
Selline probleem siis, et private trackeritega ei taha üldse upload kiirus üles minna (jääb sinna 5-10kb/s juurde kõikuma). Download kiirusega ei ole mingeid probleeme. Torrent programm: utorrent. Vahel on ka ruuter ning pordid on forwarded.

majaneti adminnid peavad ka enda ratio yleval hoidma :p
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Edgar
HV kasutaja

sõnum 10.09.2010 12:11:26 Re: Majanet ja torrent. vasta tsitaadiga

tennine kirjutas:
Edgar kirjutas:

majaneti adminnid peavad ka enda ratio yleval hoidma :p

Vist küll, vaatasin http://ipchicken.com/ alt, et mul on port pidevas muutumises. Ning teiseks on keegi sama IP peal ka, kuigi võtsin nendega juba ühendust sellel teemal, aga keegi nagu e-maile neil ei kontrolli.

A.S.
HV Guru

sõnum 10.09.2010 12:35:36 Re: Majanet ja torrent. vasta tsitaadiga

Aga seda porti ju keritaksegi iga refresh'iga suuremaks. Ja mis tähendab "on keegi sama IP peal ka"? Kui see nii oleks, siis te ei saaks ju kumbi netti kasutada. Või oled kolhoosivõrgus, kus kambapeale on üks "päris" IP ja igalühel eraldi võttes on vaid sisevõrgu IP (192.168...)? Pole endal kunagi Majanetti olnud, ei oska arvata.

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 10.09.2010 16:23:48 vasta tsitaadiga

tüübil, kes majanetti veab on (või vähemalt vanasti oli) pea täiesti õigetpidi otsas. helista ja argumenteeri, saad asja korda või vähemalt põhjendatud selgituse.
tagasi üles
Edgar
HV kasutaja

sõnum 10.09.2010 16:58:27 Re: Majanet ja torrent. vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Aga seda porti ju keritaksegi iga refresh'iga suuremaks. Ja mis tähendab "on keegi sama IP peal ka"? Kui see nii oleks, siis te ei saaks ju kumbi netti kasutada. Või oled kolhoosivõrgus, kus kambapeale on üks "päris" IP ja igalühel eraldi võttes on vaid sisevõrgu IP (192.168...)? Pole endal kunagi Majanetti olnud, ei oska arvata.

Rapidsharest tõmmates annab sellise errori: Your IP address 92.62.96.* is already downloading a file.
Please wait until the download is completed.

47th ronin kirjutas:
tüübil, kes majanetti veab on (või vähemalt vanasti oli) pea täiesti õigetpidi otsas. helista ja argumenteeri, saad asja korda või vähemalt põhjendatud selgituse.

Eks siis pean uuesti helistama.

A.S.
HV Guru

sõnum 10.09.2010 19:30:39 Re: Majanet ja torrent. vasta tsitaadiga

Edgar kirjutas:
Your IP address 92.62.96.* is already downloading a file.

Siis ongi kolhoos ja mõni kolhoosnik on toru umbe tõmmanud (lükanud) või ummistuse vältimiseks kõigil üleslaadimise kiirus piiratud. Aga õnneks on igal kolhoosil kolhoosiesimees, äkki aitab veidi. Eriti küll ei usu, aga mine sa tea.

tagasi üles
Edgar
HV kasutaja

sõnum 13.09.2010 23:30:15 Re: Majanet ja torrent. vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Edgar kirjutas:
Your IP address 92.62.96.* is already downloading a file.

Siis ongi kolhoos ja mõni kolhoosnik on toru umbe tõmmanud (lükanud) või ummistuse vältimiseks kõigil üleslaadimise kiirus piiratud. Aga õnneks on igal kolhoosil kolhoosiesimees, äkki aitab veidi. Eriti küll ei usu, aga mine sa tea.

Nojah, ma ei oska kellegi poole pöörduda ka. Helistasin majanetti, öeldi et tõmmake siis mujalt kui rapidsharest.. ütlesin et see ei ole ju normaalne suhtumine nende kui isp poolt.

A.S.
HV Guru

sõnum 13.09.2010 23:45:47 Re: Majanet ja torrent. vasta tsitaadiga

Rapidshare puhul ei aita sind tõesti mitte keegi, pead tasulise konto ostma või teenusepakkujat vahetama (Elioni DigiTV näiteks võtma). Üleslaadimise kiiruse kohta peaksid nad suutma siiski mingi seletuse anda, reaalset abi ehk küll mitte.
tagasi üles
aixi
HV kasutaja

sõnum 12.01.2012 15:30:34 vasta tsitaadiga

Hm kas Rapiti puhul mingit muud varianti ei ole peale konto ostu et tunneb ikka ip ära. Hotspotshield Tor mõni iphide proge või siis vpn teenus. On keegi midagi saanud.
tagasi üles
m2ka
HV kasutaja

sõnum 05.03.2012 21:25:12 vasta tsitaadiga

Endal ka majanet kasutusel, kuid kiirus jätab veidi soovida. Nimelt isegi kõige kiirematest serveritest tirides või kõige uuemaid torrenteid proovides, ei tõuse kiirus teoreetilise lubatud 10megani sekundis, vaid jääb kuskile maksimaalselt 1,5 juurde.

Ruuter.ee ja speedtest.net testiid Eesti serveritesse annavad küll lubatud kiiruse kätte, kuid välismaistega on langus väga tugev ja üleüldine ühenduse stabiilsus on kahtlane, vahepeal hangub tugevalt.
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 52
tagasi üles
Edgar
HV kasutaja

sõnum 06.03.2012 00:12:48 vasta tsitaadiga

m2ka kirjutas:
Endal ka majanet kasutusel, kuid kiirus jätab veidi soovida. Nimelt isegi kõige kiirematest serveritest tirides või kõige uuemaid torrenteid proovides, ei tõuse kiirus teoreetilise lubatud 10megani sekundis, vaid jääb kuskile maksimaalselt 1,5 juurde.

Ruuter.ee ja speedtest.net testiid Eesti serveritesse annavad küll lubatud kiiruse kätte, kuid välismaistega on langus väga tugev ja üleüldine ühenduse stabiilsus on kahtlane, vahepeal hangub tugevalt.

See on teada värk majaneti puhul. Välisühendusega on neil jah mingi kala, minul isiklikult kiirus üle 20mbit/s ei küündinud (päevasel ajal). Öisel/hommikusel ajal (01:00-09:00) oli kiirus kordades suurem.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 24.03.2012 19:47:15 vasta tsitaadiga

Mmm, ma just vaatan, et saaksin majaneti väga soodsalt. Pool hinda odavam, kui mu praegune internet. Hetkel siis 5 Mbit/s
Ise loodan, et on natukene mu viiesest kiirusest ikka kiirem. Peaasi, et halvem ei ole.

Mingeid erilisi tagasisidet nii hea ja halba nagu googeldades ei leia. Ei tohiks nagu väga vale see samm olla, kui hakkaksin seda teenust tarbima...

Nende lubatud 100Mbit/s alla ja 10 Mbit/s üles paari elaniku peale ära jagatuna peaks olema täiesti mõistlik. Ise kasutanud 1 Mbit/s jagatuna kahe arvuti vahel.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 24.07.2012 18:02:24 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi majanetti on õnnestunud jagada Elioni WiFi ruuteriga? Ruuteriks on Thompson tg585.
Kas see on üldse võimalik?
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 69
tagasi üles
m2ka
HV kasutaja

sõnum 18.09.2012 22:34:36 vasta tsitaadiga

MAC Clone on võtmesõnaks, kuna Majaneti ühendus on MAC-põhine minu teada.
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 52
tagasi üles
nah
HV veteran
nah

sõnum 18.09.2012 22:35:51 vasta tsitaadiga

Cheati oma ratio ütles icon_lol.gif
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 19.09.2012 08:33:07 vasta tsitaadiga

nah, ?
Elioni ruuter tegi siin selliseid trikke, et seda enam võrku ei pane. Väga kummaline, minul kõik toimis MAC kloonidega mitu nädalat aga ühel laupäeval tiriti trepikojas mu juhe switchist välja sest see elioni ruuter hakkas terve trepikoja netti segama. Esmaspäeva hommikul maalt tulin siis oli kohe netti vaja aga kaabel oli tumm icon_lol.gif . Õnneks on mobiilne nett ka tagavaraks olemas.
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 19.09.2012 18:21:10 vasta tsitaadiga

Küllap kasutasid mõnd sellist MAC-aadressi, mis võrgus juba mõne seadmega klappis. Sellise nalja eest tuleks üle kurgi anda, mitte ainult juhe välja tõmmata. icon_evil.gif
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
nah
HV veteran
nah

sõnum 19.09.2012 19:46:27 vasta tsitaadiga

artur- kirjutas:
nah, ?

Igasuguseid huvitavaid programme saadaval: http://ratiomaster.net/

A suure tõenäosusega saad bännitud sealt "private trackerist"
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 19.09.2012 20:00:01 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
Küllap kasutasid mõnd sellist MAC-aadressi, mis võrgus juba mõne seadmega klappis. Sellise nalja eest tuleks üle kurgi anda, mitte ainult juhe välja tõmmata. icon_evil.gif

Mida sa jahud? Enda laptopi MACi kloonisin teise arvutisse, et ma ei peaks neile uuesti helistama ala jutuga sain uue arvuti. Millest selline lammas arvamus, et mõtlen MACi välja ja hakkan kloonima? Pealegi mitu nädalat mul see lahendus toimis, ühel hetkel lihtsalt läks asi jamaks.
Teiseks ei olnud ühtegi seadet peale elioni ruutri võrku ühendatud mille MACid kattusid. Laptopid olid maal kaasas sel hetkel kui mingi pang toimus.
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 19.09.2012 21:00:58 vasta tsitaadiga

artur- kirjutas:
Spezz kirjutas:

Mida sa jahud? Enda laptopi MACi kloonisin teise arvutisse, et ma ei peaks neile uuesti helistama ala jutuga sain uue arvuti. Millest selline lammas arvamus, et mõtlen MACi välja ja hakkan kloonima? Pealegi mitu nädalat mul see lahendus toimis, ühel hetkel lihtsalt läks asi jamaks.
Teiseks ei olnud ühtegi seadet peale elioni ruutri võrku ühendatud mille MACid kattusid. Laptopid olid maal kaasas sel hetkel kui mingi pang toimus.

Sa ütlesid: "kõik toimis MAC kloonidega".
Ei maksa teisi süüdistada kui ise end väljendada ei oska.
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 19.09.2012 21:34:38 vasta tsitaadiga

Spezz, kui palju sa sellest majaneti asjadest tead üldse? Üritad niisama omaarust tähtsat juttu ajada ma arvan.
Kui ma ei maksa ja lepingut ei tee siis ma ei saa ka internetti. Või arvad et suutsin ise kuidagi switchi kaabli vedada?
Peale liitumist peab oma arvuti MAC adre teatama neile ja siis nad panevad asja käima.
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 19.09.2012 21:59:58 vasta tsitaadiga

artur- kirjutas:
Spezz, kui palju sa sellest majaneti asjadest tead üldse? Üritad niisama omaarust tähtsat juttu ajada ma arvan.
Kui ma ei maksa ja lepingut ei tee siis ma ei saa ka internetti. Või arvad et suutsin ise kuidagi switchi kaabli vedada?
Peale liitumist peab oma arvuti MAC adre teatama neile ja siis nad panevad asja käima.

Tean piisavalt palju. Fakt on see, et kui nende võrku nussid siis tõmmatakse sul kaabel välja. Seda ka tehti. Ja sa väitsid eespool, et muutsid MAC-aadresse.
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 19.09.2012 22:28:12 vasta tsitaadiga

Spezz, oled majanetiga kuidagi seotud?
Niipalju kui mul kokkupuudet on teenuse ja/või võrguteenustega siis on kasutusel nö "targad switchid" ja saab pordi välja lülitada igast maailma otsast kus on netiühendus, mitte et keegi peab kohale tulema, kaabli füüsiliselt välja tõmbama ja mulle arve esitama selle eest.
Seda enam kui nett peaks olema teoreetiliselt jagatud, ehk siis portide koormus jagub võrdselt kõigile kasutajatele - "dumb switchiga" seda minuteada teha ei saa.
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 20.09.2012 13:36:59 vasta tsitaadiga

artur- kirjutas:
Spezz, oled majanetiga kuidagi seotud?
Niipalju kui mul kokkupuudet on teenuse ja/või võrguteenustega siis on kasutusel nö "targad switchid" ja saab pordi välja lülitada igast maailma otsast kus on netiühendus, mitte et keegi peab kohale tulema, kaabli füüsiliselt välja tõmbama ja mulle arve esitama selle eest.
Seda enam kui nett peaks olema teoreetiliselt jagatud, ehk siis portide koormus jagub võrdselt kõigile kasutajatele - "dumb switchiga" seda minuteada teha ei saa.

Ei ole seotud.
Loomulikult on targad switchid teenuse pakkumise eelduseks. Eriti hästi konfitud targad switchid "tõmbavad juhtme seinast" ka siis kui avastavad, et keegi MAC-aadressi vahetab ilma põhjuseta icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Majanet ja torrent. mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.