Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
03.01.2004 21:19:39
kas on keegi kohanud eestis Music sample`te CD plaate... |
|
|
Et siis selliseid komplektseid plaate,kus on näiteks Hip-hopi või Jazzi või mille iganes muusika valmistamiseks complektne CD mis sisaldab drumloop,voice,bass jne. sampleid.
Näiteks nagu Acid pakub erinevate muusikastiilidele sampli kogumikke..
Küsimus on,kas eestis on kusagilt norm. hinnaga võimalik sellist asja tellida,mitte,et peaks läänest tellima ja mitu nädalat kaupa ootama + kirves hind muidugi otsa..
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
03.01.2004 21:51:20
|
|
|
Tallinnas kaupluses Sireen on miskid hiphop sämplite acapella plaadid. formaadiks oli tavaline audioCD
_________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
04.01.2004 05:15:31
|
|
|
musapoodides olen näinud küll.. aga odavast hinnast pole juttugi.
sest ega nad odavad pole
kannatab siiski väljast osta, valik suurem.. ja võib soodsate pakkumiste otsa sattuda.
_________________ eriti julm |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
04.01.2004 11:44:44
|
|
|
Seda ma tean juba küll,jah,et musapoodidest saab iga kuu ühe sellise plaadi osta ja pärast jääb paari koti makaronide ostmiseks kah veidi järele
Ma sisimas lootsin,et äkki mõni online pood eestis vahendab sellist asja mõistliku hinnaga..aga mu ettenägelik suhtumine sai reaalsuseks..Eestist ,vähemalt normaalse hinnaga,ilmselt ei leia..Kahju muidugi..
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
raven
Kreisi kasutaja
|
04.01.2004 12:35:41
|
|
|
mis stiili samplitest huvitatud oled?
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
04.01.2004 13:22:45
|
|
|
Kõigist
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsavend
HV vaatleja
|
04.01.2004 17:44:18
|
|
|
Kui sa kvaliteeti taga ajad, siis ma saan sust aru, et otsid valmis sämpleid (aga needki ei pruugi ju alati kvaliteetsed olla), kuid variant on ju ka, et kasutad näiteks VST instrumente, mida juba veebist leida võib
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
gunn
HV vaatleja
|
05.01.2004 15:48:59
|
|
|
kas viitsib keegi mulle ka asja veidi selgemaks teha.
mis on VST instrument.
... ja kas midi saunde saab ka vahetada, või on need 127 saundi helikaardil paigas ja ok.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
05.01.2004 16:10:15
|
|
|
gunn kirjutas: |
... ja kas midi saunde saab ka vahetada, või on need 127 saundi helikaardil paigas ja ok. |
Oleneb helikaardist, draiveritest, softist jne. Kui on helikaart, mis soundfonte tunnistab, saab sinna igasusust jama laadida. See päris pikk jutt, soovitan uurida märksõnu General Midi, Software Synth, Soundfont, Virtual Synth... Google ikka abiks
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsavend
HV vaatleja
|
06.01.2004 00:10:09
|
|
|
gunn kirjutas: |
kas viitsib keegi mulle ka asja veidi selgemaks teha.
mis on VST instrument.
|
Hästi lihtsalt seletatuna on VST instrument virtuaalne instrument, mille alusel suudab arvuti kasutades protsessori jõudlust ja spetsiaalset tarkvara (Cubase jt.) genereerida mingi kindla heli. VSTi koosneb sisuliselt muutujatest (helilaine kuju, sagedus, efektid jms), mida on võimalik kasvõi reaalajas (heli kuulates) muuta.
Ka helifaili (WAV) võib efektide ja filtritega manipuleerida, kuid need võimalused on tunduvalt rohkem piiratud. VSTi'i pluss on ka heli kõrge kvaliteet.
Kel vähegi huvi ja võimalusi ise muusikat teha, neile soovitaks kindlasti nimetatud instrumentide uurimist ja proovimist. Loomulikult on aga instrumendid üks osa muusika tegemiseks vajalikust...
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
gunn
HV vaatleja
|
06.01.2004 11:31:37
|
|
|
Midide tegemisega puutun ma tihti kokku, aga nende puust saundid hakkavad ajudele.
Tahaks peatselt osta Hoontech Sound card DSP24 Value helikaardi. Kas sellel saab saunde vahetada.
....ja on mu valik õige, kui ma tahan vahest ise sisse mängida ja kasutada netis või plaatidelt leiduvaid sämplinguid....ja saavutada sellega hea!! kvaliteet.
Või saab sama raha eest miskit paremat.
see on integreeritud helikaardiga sisse mängitud lugu www.hot.ee/gunn/ykslugu.mp3
|
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
06.01.2004 14:14:23
|
|
|
tsitaat: |
Hoontech Sound card DSP24 Value
|
On see koos lisaboardiga (midi in-out ja optil pesad)? Niipaljukest, kui paarist ülevaatest lugeda jõudsin:
Paljalt musategemise jaoks vist päris vinge kaart, aga igapäevalõbuks (mängud, filmid) ta kuuldavasti ei sobi. Väga midisõbralik ka pole, nagu kõik profipoolsed kaardid. Aga kuulates su demo polegi sul seda midi nii väga vaja Päris naturaalne oli vist? (ei saa oma 2vatiste krappidega siin aru... )
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
sf
Kreisi kasutaja

|
06.01.2004 14:35:30
|
|
|
See Hoontech ei sisalda juhtumisi mingit MIDI sünti, seega ei saa ma aru, mida sa nende saundide vahetamise all mõtlesid, Kui mingit välist sünti kasutad, ei ole mingit vahet,kas DSP24 Value või int heli või 150 kroonine kaart. Aga salvestamiseks on ta hea.
_________________ pea kinni puu sees |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|