Tervist, ehitan sellise kompotti endale ja uurin, kas praegune toide peaks ilusti vastu.
1x INTEL CORE I5 2500K 3.3GHz 6M S1155 BX80623I52500K SR008 BOX
2x KINGSTON MEMORY DIMM 4GB PC10600 DDR3/HYPERX KINGSTON
1x WD GREEN HDD WD15EARX 1.5TB SATA3 1.5TB 64MB
1x ASROCK S1155 Z68 USB3 SATA6 HDMI ATX Z68 PRO3 GEN3
1x ATI Radeon™ HD 5670
Toide on ChiefTec GPS-500ABA
Teiseks viiks vanema kompuutri nõrgema toite alla.
GA-K8N51GMF-9-RH - GIGABYTE (kasutan integr. graafikat edaspidi sest ainult webbrowsing/gameserver comp pmst.)
amd athlon64 4000+
4 x DDR1 mälu (2GB kokku)
1 SATA ja 3 IDE kõvaketast
CD/RW kirjutaja/lugeja
Ja selle toiteks mingi vana CodeGen 300W Model:200X
See esimese peaks vist ilusti ära vedama, aga ma kardan pigem teise suhtes. Ma enda vana kompuutrit päris õhku ei taha ka lasta.
Kas ma peaksin seda viimast proovima, kas on ohtu ka esimese set-iga.
Esimesele komplektile 500W chiffu peaks sobima, teisele 300W sobiks ilmselt, aga kuna ta codegen, siis eriti ei usaldaks. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Sõber nagu soovitas, et paneks järgi, et kui toide ei vea välja, ei lähe see töölegi.
Kui toide veab välja soovitas benchmarke ja burn teste teha.
Ja nende stabiilsel jooksmisel siis pidi suurim oht tulema voolu kõikumisest ja kuidas see nõrk toitekas seda kompenseerib.
Kui õiged need väited on? Kas on ohutu kasvõi proovida?
Kõvaketaste sisu on prioriteet1, emaplaat võiks ka terveks jääda. Toitekas ise on kõige viimane tähtsuselt.
Muuseas, ma vaatan ka neid ampreid, et äkki see aitab teid.
viimati muutis kajar9 23.03.2012 18:10:54, muudetud 1 kord
Codegen toited pole lihtsalt eriti usaldusväärsed, enamasti ei anna nii palju jõudu välja kui lubavad. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.