Ainult üks ja esimene ps
Paistab,et tuleb ikka legaalne kuld osta,ilgelt tahaks rahamassinat osta Löwet
paulus6 kirjutas:
Suht lahe mäng ju:d KV on suht hea jah aga liigub liiga aeglaselt...IS tankide vastu ta eriti ei saa.Prantsusmaa tankid aga on vist ühed jubedamad.Hea amor ja liiguvad kah suht norm kiirusega:D
Üks nõmedamaid uimerdisi,KV3 on üldse vene tankide katastroof kuna liigub nagu tigu,relv saast ja satub suurte tieridega väga tihti kokku KV-l veab rohkem kuna satub allapoole tieridega kokku ja kui meeskond vastasel ka
algajalik siis võib oma kõvera toruga mängida kah kui juhuslikult vastane ise toru otsa ei torma
Kirjale jäi vastus andmata kuna ma ei olnud kindel, kas ma saan sind juba täna teha või alles hiljem.
Huvi kulla vastu on olnud üle ootuste suur mistõttu on tekkinud järjekorrad.
PS! Mina ostan kulda täpselt samas kohast kust sina legaalselt.
Kurat varsti on kops üle maksa ka sellest ebaõnnest, mis viimasel nädalal on olnud. Ainult alumise 4 seas, ükskõik mis tankiga. Umbes 300k creditit miinust lihtsalt...
viimati muutis AC7 20.03.2012 23:28:37, muudetud 1 kord
Kurat varsti on kops üle maksa ka sellest ebaõnnest, mis viimasel nädalal on olnud. Ainult alumise 4 seas, ükskõik mis tankiga. Umbes 300k creditit miinust lihtsalt...
Iga algus on raske, eks alles Tier 8 kätte saades hakkad tundama, et igas mängus on ka sinu jaoks võimalus. Seitsmed on aga kuidas kunagi ning allapoole pole mõtet rääkidagi ehk täielik loto _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Prantuse tankidel EI ole hea armor, pmst kõik on paberist...
See eest damage ja kiirus mis on ka tähtis ja ruulib.Tihti olen näinud kuidas nad teamis paanikat külvavad
ja aeglaste kuplitega heavydele head kahju teevad.
Jah, endal KV3ga sarnaseid olukordi ette tulnud, lihtsalt ei saa nende prantsuse light tankide vastu midagi teha.
jaa, amx omad on väga valusad, onneks sain kv3-st enne üle kui tekkisid prantsuse tankid
Prantuse tankidel EI ole hea armor, pmst kõik on paberist...
See eest damage ja kiirus mis on ka tähtis ja ruulib.Tihti olen näinud kuidas nad teamis paanikat külvavad
ja aeglaste kuplitega heavydele head kahju teevad.
Jah, endal KV3ga sarnaseid olukordi ette tulnud, lihtsalt ei saa nende prantsuse light tankide vastu midagi teha.
jaa, amx omad on väga valusad, onneks sain kv3-st enne üle kui tekkisid prantsuse tankid
Aitab kui mängida platoonis ja üksteise seljatagust kaitsta samas kui on 3+ organiseeritud "wolfpack" medium/light tanke mis ükshaaval sinu tiimikaaslasi vanarauaks töötlevad siis on jah natuke kurb oodata oma järjekorda KV-3ga kui kedagi läheduses pole kuna lemming train otsustas teises suunas minna _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
See nädal on kuidagi eriti kasutud tiimikaaslased, mõtlen kas selle pärast et koolivaheaeg on? Siis jooksevad arutud mööda mappi ringi või istuvad kõik ühes sektoris ja keegi midagi teha ei mõista. Närvi ajavad :d
See nädal on kuidagi eriti kasutud tiimikaaslased, mõtlen kas selle pärast et koolivaheaeg on? Siis jooksevad arutud mööda mappi ringi või istuvad kõik ühes sektoris ja keegi midagi teha ei mõista. Närvi ajavad :d
Sama siin.
Pigem just neid osavaid koolipoisse pole vaid vanemad uustulnukad ruulivad aga see minu nägemus asjast.Pole hullu aja oma taktikat edasi ja kõik loksub paika.Selliseks juhtumiks oleks just neid kullaga ostetud rahamassinaid vaja millega sellisel ajal meelt lahutada Praegu just Löwest tunnen puudust.Deviis selline,et tee pauku saad pappi,tapa keegi või kahjusta saad veel rohkem pappi Kahjumit ei ole _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
IS-iga ringi paugutades on jah see häda hetkel et mul vaja pappi teenida ja siis mingid jobud on tiimis. Kasutan ka kv-d ja muud jura et raha teha. Aga siiski närvi ajab
Üldse esimest korda olen raha hädas Vaja oleks t29 ära osta ja varsti kohe ka is-3
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.