Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Arvutil kaob pilt harva. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
BlackOps14
HV vaatleja

sõnum 22.03.2012 03:29:52 Arvutil kaob pilt harva. vasta tsitaadiga

Tekkis mõnda aega tagasi probleem. Värvisin oma vanema arvuti kasti ära ja viskasin uuema arvuti sisu sisse. Mõne aja pärast hakkasid kostuma surinad. Ise arvan, et tulid emaplaadi alt. Ja selle surinaga kaasnes ka mõniaeg must pilt ekraanil. arvuti töötas aga must pilt ning teise ekraaniga sama lugu. Restart aitas alati. Võtsin emaplaadi kastist välja ja jätsin umbes nädalaks lauapeale töötama(öösel oli ikka kinni). Laua peal töötas korralikult aga nüüd kui ma panin sisu uude(originaal) kasti siis mul praegu just lõi pildi jälle mustaks. 2 või 3 päeva tagasi ma alles panin kasti tagasi sisu ning selle kastiga ei ole probleeme olnud. surinat ka mitte. Viga võib ka olla intg. graafikas mis on vatti saanud metsikult. overclockisin 900mhzi peale ning näpuga oli kole paha katsuga kui kauem peal hoida. Milles viga võib olla ja millest otsida viga? Ei tahaks uut masinat osta. Kui ostaks siis hoopis graafika aga mitte see kuu.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 22.03.2012 03:42:38 vasta tsitaadiga

Ei tasu siis kasti värvida.

Aga tõsiselt rääkides, oled sa asjast natuke valesti aru saanud. Kui sa miskit juurde kellad, suureneb just ebastabiilsuse tõenäosus.
Teiseks, võivad sul radikad tolmused olla, kui sa neid just ei puhastanud.
Tuleks arvatavasti termopastat vahetada.
Vanemas kastis kompott äkki lämbus.

Vaata tempid üle, selleks kärab lihtne riist: http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
BlackOps14
HV vaatleja

sõnum 22.03.2012 03:54:12 vasta tsitaadiga

tempid on korras minuteada. kastil on alati 1 külg lahtine ning radikad alati puhtad. kui panna cpu vent originaali rpm peale siis temp püsib alla 49kraadi. praegu võib olla maksimumiks natuke alla 60 kuna olen võtnud cpu vendi rpmi alla. overclockides graafikat ei olnud mul kohe väga tükkaega probleeme. mänge jooksutas hästi ja kuni tänaseni. Mingi aeg tagasi ma panin jooksma graafika originaal kiirusel temperatuuri pärast ja sellep. et sain teada mis on hybrid crossfire. Samas üritasin natuke aeg tagasi ka overclockida proset aga lõi liiga palju bsodi kuna prose on unlockitud amd phenom 2 x4 555(unlockituna b55). unlockituna ei ole mõtet clockita. lockituna oleks. Mis veel viga võiks põhjustada?
tagasi üles
karukas
HV veteran
karukas

sõnum 22.03.2012 08:21:45 vasta tsitaadiga

Emaplaadi kinnitasid korpusesse korralikult või paari kruviga? Mingil põhjusel arvan, et kuumeneb lihtsalt üle. Vindi juurde keeramine eeldab kas korralikult suunatud õhuvoolu või avarat kasti ja korralikke radikaid.
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 22.03.2012 08:47:10 vasta tsitaadiga

Korpuses olevad, mobo all istuvad puksid on ikka õigetel kohtadel?
Kui laual töötab ja kastis kalab siis tundub, et mitte.. Iseasi kuidas ta juba täitsa maha pole põlenud.
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
BlackOps14
HV vaatleja

sõnum 22.03.2012 14:05:52 vasta tsitaadiga

To Winterwind: puksid on õigetel kohtadel ja ei ole minu arvates küll üleliigseid pukse. varem panin vanema kasti sisu uude kasti ja pidin lihtsalt 2 madalamat puksi veel madalamale panema. uue kasti emalaat on mATX.

To Karukas: Kõik kruvid on kinni ja ei ole ühtegi kinnitamata kohta. Clockides panin originaal rpmi peale cpu vendi mis cpu originaal kiiruse juures ei lähe üle 50 kraadi.

Kahtlustate graafikat?
Üks väike asi on veel, et emaplaadi tagant prose juurest on emaplaat kõver. vanema kasti emaplaat on samamoodi prose juurest kõver. See vanem emaplaat töötas kunagi korralikult tolmuse radikaga ning pasta oli kuivand. uuemal emaplaadil ei ole kunagi tolmu palju olnud. kui on tulnud, olen pealt ära puhunud.
tagasi üles
svenman
Kreisi kasutaja

sõnum 23.03.2012 13:50:27 vasta tsitaadiga

Ju siis on koprus "propelleris". Emaplaadi kasti panemisel painutab seda just nii palju, et kusagil mingi ühenduskoht annab järgi.
Teine emaplaat nii korralik, et sama viga ei avaldu.
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
BlackOps14
HV vaatleja

sõnum 24.03.2012 01:36:46 vasta tsitaadiga

Pilt emaplaadi kõverusest mis on vägagi kurb icon_cry.gif
http://www.imagebanana.com/view/dq7as78j/DSCN9298.JPG

Nimelt sain ka selle teada, et kui pilt läheb mustaks jääb heli ka vait kui muusikat kuulan. Ei usu, et graafika või mis te arvate? Kui tekib uuesti siis ma proovin ubuntuga.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Arvutil kaob pilt harva.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.