Njah afterburneriga tuleb ettevaatlik olla. Kurve võtta sellega on näiteks mõttetu kuna kurv muutub suuremaks. Nii palju olen vähemalt õppust võtnud. Kas BF3-s sai mingi nupuga cockpitis ringi ka vaadata? Külgedele näiteks või taha, et vastast otsida. _________________ Battlelog: Aivar1988
Njah afterburneriga tuleb ettevaatlik olla. Kurve võtta sellega on näiteks mõttetu kuna kurv muutub suuremaks. Nii palju olen vähemalt õppust võtnud. Kas BF3-s sai mingi nupuga cockpitis ringi ka vaadata? Külgedele näiteks või taha, et vastast otsida.
Kokpitis parema hiire klõpsuga saab küll ringi vaadata jah.
kellelgi oli siin SLI-ga probleeme. Lugesin natuke rohkem sellest kuna endal CF-ga sama asi. Pidavat olema mingi memory leak ja uue patchiga pidi vist korda saama. Suht tüütuks hakkab muutuma, ei saa enam ultra peal mängida pidev freeze vahel.
KohviPaus,
arvan et probleem on mitte memory leakis. HD6790 on lihtsalt väga nõrk kaart. tal on ROPs:16. millest siin räägida? panna 6790 CF on peaaegu sama asi kui panna 6600GT AGP 3Way SLI=)) _________________ müün steam cdkeys.
KohviPaus,
arvan et probleem on mitte memory leakis. HD6790 on lihtsalt väga nõrk kaart. tal on ROPs:16. millest siin räägida? panna 6790 CF on peaaegu sama asi kui panna 6600GT AGP 3Way SLI=))
Yep sest 1 6790 veab ultras ilusti välja >40 fpsi peal aga crossfires ei vea? Ära aja sellist paska suust välja.
Ega sa juhuslikult ei aja HD6970 ja HD6790 segamini? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Eh. Ei? Praegu mängingi BF-s ilma CF-ta sest muidu ultras lihtsalt ei kannata.
Ja lugesin selle postituse läbi uuesti. Crossifre PCI-E's ja 3-way SLI AGP-s? Ole hea ütled et sa tegid nalja?
Üleüldiselt hakkavad need "kõike teadjad" üle viskama vaikselt juba. Tekkinud on selline süsteem, et kui sul pole masinas homme väljatulev kaart siis on mõttetu ja võib minema visata. Võiks endale ühe selle kaardi ikkagi enne hankida ja siis kaasa rääkida. Nagu ma ütlesin, 1 kaart veab ilusti ilma hakkimata aga corssfires hakkab hakkima. Paljud on ütelnud, et nad on üldse rami juurde ostnud, et sellest probleemist lahti saada, siit ka see, et on memory leak mis pidavat patchiga ära parandatud saama.
viimati muutis KohviPaus 22.03.2012 14:15:23, muudetud 4 korda
Mõnda head jeti tutoriali tahaks. Main guniga võtan vastase juba maha küll aga ei oska veel nii hästi eest ära manööverdada. Teen küll omastarust ime võtteid... horisontaalseid ja vertikaalseid ringe, ümber telje pöördeid suuna muutmiseks jne aga krt pole kasu lihtsalt. Vahest jääb tõesti mulje, et vastane hõljub samal ajal lihtsalt kõrval a'la "are you done yet?" ja laseb mu alla. Kas ta paneb otse ülesse ning alla tulles ründab või tõesti ajab kogu see aeg tuimalt taga?! Praegu lendan klaver+hiir 1600dpi. Kui otse sabas olla siis võiks tõesti väiksem dpi olla aga koguaeg seda vahetada läheb liiga ulmeks.
Jetiga on see asi, et horisontaalselt lennates pole mõtet järsult üles tõmmata, kui teine jet taga. Siis oled kõige kergem saak.
Sama kehtib pmst kõrvale tõmmates (jet 90 kraadi ja tõmbad "noka" üles). Lihtsat viisi polegi. Selleks peab enne tegelikult umbes teadma, kui kaugel tagaajav jet on.
Afterburnerit tuleb õigel ajal kasutada. Kiireid "turne" saab teha SU-35 ja F-18nega nii, et keeramisel vajutad sekund-2 pidurdamise nuppu. Siis keerab paremini. Eriti suur eelis on sellel manöövril F-35 ees, kuna antud masin ei oska sellist manöövrit teha. Mul on mitmeid kordi olnud, kus kiiresti tegutsedes olen peagi F-35 taga, kes 30sek tagasi mind taga ajas.
F35B saab kenasti pidurdada ja väga järske pöördeid teha, lihtsalt pidurit tuleb murdosa sekundiks alla pressida, sest muidu on efekt vastupidine.
Mõnda head jeti tutoriali tahaks. Main guniga võtan vastase juba maha küll aga ei oska veel nii hästi eest ära manööverdada. Teen küll omastarust ime võtteid... horisontaalseid ja vertikaalseid ringe, ümber telje pöördeid suuna muutmiseks jne aga krt pole kasu lihtsalt. Vahest jääb tõesti mulje, et vastane hõljub samal ajal lihtsalt kõrval a'la "are you done yet?" ja laseb mu alla. Kas ta paneb otse ülesse ning alla tulles ründab või tõesti ajab kogu see aeg tuimalt taga?! Praegu lendan klaver+hiir 1600dpi. Kui otse sabas olla siis võiks tõesti väiksem dpi olla aga koguaeg seda vahetada läheb liiga ulmeks.
Jetiga on see asi, et horisontaalselt lennates pole mõtet järsult üles tõmmata, kui teine jet taga. Siis oled kõige kergem saak.
Sama kehtib pmst kõrvale tõmmates (jet 90 kraadi ja tõmbad "noka" üles). Lihtsat viisi polegi. Selleks peab enne tegelikult umbes teadma, kui kaugel tagaajav jet on.
Afterburnerit tuleb õigel ajal kasutada. Kiireid "turne" saab teha SU-35 ja F-18nega nii, et keeramisel vajutad sekund-2 pidurdamise nuppu. Siis keerab paremini. Eriti suur eelis on sellel manöövril F-35 ees, kuna antud masin ei oska sellist manöövrit teha. Mul on mitmeid kordi olnud, kus kiiresti tegutsedes olen peagi F-35 taga, kes 30sek tagasi mind taga ajas.
F35B saab kenasti pidurdada ja väga järske pöördeid teha, lihtsalt pidurit tuleb murdosa sekundiks alla pressida, sest muidu on efekt vastupidine.
Tänud
Vaatan kunagi järgi, kas töötab
KohviPaus kirjutas:
Eh. Ei? Praegu mängingi BF-s ilma CF-ta sest muidu ultras lihtsalt ei kannata.
Ja lugesin selle postituse läbi uuesti. Crossifre PCI-E's ja 3-way SLI AGP-s? Ole hea ütled et sa tegid nalja?
Üleüldiselt hakkavad need "kõike teadjad" üle viskama vaikselt juba. Tekkinud on selline süsteem, et kui sul pole masinas homme väljatulev kaart siis on mõttetu ja võib minema visata. Võiks endale ühe selle kaardi ikkagi enne hankida ja siis kaasa rääkida. Nagu ma ütlesin, 1 kaart veab ilusti ilma hakkimata aga corssfires hakkab hakkima. Paljud on ütelnud, et nad on üldse rami juurde ostnud, et sellest probleemist lahti saada, siit ka see, et on memory leak mis pidavat patchiga ära parandatud saama.
Enam ei haki, aga laadides tõmbab arvuti kooma mitmeks sekundiks (alguses). Jube imelik, sõna otseses mõttes hiir jääb stuck ja liigub paari sekundi tagant edasi. See kestab oma 15sek kokku.
Üldiselt olen tähele pannud, et laadimine on siis kiirem kui mängu ette ei võta (st ootad kuni battlelogist sind mängu "visatakse").
Metros 60 nägu, läheb liiga hulluks spämmiks ära. Hea on mängida kui on 30 nägu ja vähem, 16 on päris põnev juba, alla selle hakatakse kämpima.
Võiks ju veel olla mõni piiratud alaga mapp....
Metros 60 nägu, läheb liiga hulluks spämmiks ära. Hea on mängida kui on 30 nägu ja vähem, 16 on päris põnev juba, alla selle hakatakse kämpima.
Võiks ju veel olla mõni piiratud alaga mapp....
Nimetaks seda hoopis stat paddinguks, sest "koridoris liikumise" stiilis Metro64 on ikka äärmiselt halb formaat ja uskumatu, et see paljudele ka meeldib. 5v5 on see veel mingi määral nauditav. Üldiselt väga Battlefieldi-kauge jama võrreldes näiteks Seine Crossing.
Täna mängisin ja no *uijassssi kui rämedalt võib oskus kaduma minna mõne ajaga 3 esimest mängu oli puhas enesepiinamine. nagu level 1 oleks Endal hakkas ka paha, õnneks viimases mängus sai tankiga natuke vastaseid ahistatud ja kõik tänu headele kaassõitjatele. Õnneks tankiga on skilli kadu väiksem olnud kuigi ma pole väga masinist olnud selles mängus. jalaväe tehnika on korralikult kannatanud aga tuleb suht ruttu tagasi.
Just, hea vaheldus vahete vahel küll ning saavad nad endale sellega plusspunkte juurde, kuid kindlasti ei tohiks nad hakata sellele keskenduma. Hea BF peaks säilima edasi.
//E: Ise ka ei ole saanud mängida juba nädal aega (arvuti garantiis, täna või homme peaks tagasi saama) ning kui arvuti kätte saan, olen ka kindlasti seal selline noob ja ajab närvi mustaks... Aga noh, harjub ära sellega. Ennegi tulnud sellised juhused ette.
Metro 64 on täielik ajuvaba stsenaarium. Positsioonide vahetus juhtub üliharva sest seal on need 2-3 kohta, kus inimesed on ja edasi ei lähe (st võimatu). M320, granade ja RPG/SMAW on põhilised aparaadid...
Endale kohe üldse ei meeldi. Mõttetu ühe koha peal passimine. Ma saan seal koguaeg KD kõvasti miinusesse sest ma ei ole selline kes suudab kaua aega ühel positsioonil passida
Eile mängides Metro mapi, suutis keegi paigaldada radio beaconi kuskile lae peale, niiet kokkuvõtte pääses sealt map-i alla, sealt sai võtta lipu ära kuid tulistada vaenlast ei saanud. Kuskilt mapi äärelt üle läksid siis kukkusid alla, eemalt pastitis 2 lennukit
Eile mängides Metro mapi, suutis keegi paigaldada radio beaconi kuskile lae peale, niiet kokkuvõtte pääses sealt map-i alla, sealt sai võtta lipu ära kuid tulistada vaenlast ei saanud. Kuskilt mapi äärelt üle läksid siis kukkusid alla, eemalt pastitis 2 lennukit
Mul oli täna sama olukord. päris korralik ülevaade oli sealt ülevalt.
Paar screenshotti
Spoiler
Vana asi juba aga uue patchiga pidi MAViga sõitmine ära kaduna nii et jamh. Loodame, et majadele tekivad siis ka redelid.
Teeks siis nii laupäeval... Paneks kell 16:00 kirja täpse aja, millal bf3"realy" HV party teha ?! _________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites
sattusin ka läbi beaconi sinna lae alla, ja seal käis kõva snaipimine , kuskilt trepi juures sai pikali olles mingist imepisikesest praost inimesi maha lasta.
Eriti haige... need snaiprid siin mängus on üldse nagu mingid kihulased ilusal suveõhtul... _________________ Tapa sionist!
Sa mõtled seda aknast sisse uksest välja trepist üles 3 korruselt alla üle aia läbi seina sprindiga siblimist?
mnjah...
kusjuures eile vaatasin bad company vms seeria mängude videosi...krt see bf3 on ju ka mingi mod nendest!
95% ajast tapab mingi suvaline töll snaipriga ära... olgu kaugelt või lähedalt, nagu counter strike ilusa graafikaga mu jaoks.
See tuleks kindlsati ümber teha,et iga suva tüüp saab snaiper olla... _________________ Tapa sionist!
Dunno mida te nutate, ma nüüd kaks õhtut järjest olnud väga 5+ serveris väga 5+ squadiga.
Objective ja win > muu. Klasse, perke, relvi valitakse vastavalt vajadusele ning koostööle... _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Sa mõtled seda aknast sisse uksest välja trepist üles 3 korruselt alla üle aia läbi seina sprindiga siblimist?
mnjah...
kusjuures eile vaatasin bad company vms seeria mängude videosi...krt see bf3 on ju ka mingi mod nendest!
95% ajast tapab mingi suvaline töll snaipriga ära... olgu kaugelt või lähedalt, nagu counter strike ilusa graafikaga mu jaoks.
See tuleks kindlsati ümber teha,et iga suva tüüp saab snaiper olla...
Õpi liikumisel ümbritsevat maastikku kasutama enda kasuks - pole mingeid probleeme snaipritega. Kui tõesti keset põldu nagu vasikas kevadel ringi keksid, pole ime et kuuli saad koguaeg.
Küsimus, veidi OT.
Kui ma gameplayd üritan lindistada,tulevad iga paari minuti järel lagspiked. Ilmselt on see sellest, et fraps loob uue videofaili. Kõvaketas aeglane? Kõvakettaks on Samsung HD321KJ, millele lindistan. See on ainuke kõvaketas masinas hetkel. Samal füüsilisel kettal asub ka OS aga OS on eraldi partitsioonil.
Küsimus, veidi OT.
Kui ma gameplayd üritan lindistada,tulevad iga paari minuti järel lagspiked. Ilmselt on see sellest, et fraps loob uue videofaili. Kõvaketas aeglane? Kõvakettaks on Samsung HD321KJ, millele lindistan. See on ainuke kõvaketas masinas hetkel. Samal füüsilisel kettal asub ka OS aga OS on eraldi partitsioonil.
Täpset nii, tegelikult ei ole vahet kas OS samal või mitte, kuid SSDle salvestades seda pole tunda.
Kuidas m1911 püstolid lahti saab? Mis veterani nad soovivad?
Nad soovivad, et sa omaks vähemalt ühte varasemat Battlefield seeria mängu, mis oleks läbi origini seotud või kogu komplekti, sellest vastavalt ka veteran staatuse aste.
Kuidas m1911 püstolid lahti saab? Mis veterani nad soovivad?
Nad soovivad, et sa omaks vähemalt ühte varasemat Battlefield seeria mängu, mis oleks läbi origini seotud või kogu komplekti, sellest vastavalt ka veteran staatuse aste.
Kuidagi muud moodi sai ka, kuna endal need olemas ja ei oma teisi BF-e
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.