Kes tänapäeval ikka julgeb MP välja jätta. Talutavuse kohta on veidi vara öelda kui mängust on kokku ala 10min ingame footage´it näidatud. SP kohta räägitakse 20st tunnist:
"“If you just main-lined the missions, it’s probably like 20 hours. But even then, it’s hard to say how it can take for someone to play a mission.”"
Isiklikult võtaks korraliku 20h SP kui mõne poole peeruse MP, nagu veel vähe MP mänge turul oleks.
Mp tuleb jah, milline....ei tea veel.
Viimane video on juba päris hea, asi ikka Far Cry moodi mitte nagu see fc2 oli. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Ma ütleks, et "back to the roots" ja see on ainult hea. Meenutab kangesti FC esimest osa. Tahaks PC maxed out graafikat ka näha, see xkasti video mingit silmailu just ei pakkunud.
Esimese 6 sek jooksul seal viimases videos oli mul mõttes juba uncharted fps. Vana laeva vrakk, voice acting (kuidagi Nolan Northi häälega), ak'ga tulistamine tünni, seljatagant tüübi tapmine jnejne. Vahepeal kui mingi sell ütles "mine too koopast seeni", siis mõtlesin et läheb skyrimiks ära. Krt mängud ikka liiga sarnased kõik kuidagi tänapäeval.
gameplay on küll äärmiselt mõttetu lahmimine. kuigi keskkond on suht fine siis graafika detailsus iseenesest on suht kräpp jällegi vist järjekordne mõttetu asi... _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
no läheb jälle lahti või? jah, IGALPOOL KOGUAEG VINGUSIME täpselt samamoodi, sai nüüd küsimus vastuse, hakkas kergem? mis vahet sel on kui tohib vastu küsida, kus ja kas mujal ka "niimoodi" on olnud?
nagunii ootame ära ja vaatame ära, aga konkreetse gameplay video on üleval ja ütleb päris plju mängu kohta. või keegi siin arvab, et reaalne asi tuleb "hoopis midagi muud"? mida mina nägin on täiesti random umbe lahmimine sealt videost, võibolla keegi arvab teisiti aga see pole väga oluline kuna igaüks avldab siin ikka ju enda arvamust eksole?!
pealegi, see et hetke emotsioon on pigem negatiivne, ei tähenda, et see ei võiks veel muutuda _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Tundub et tuleb sama eepiline nagu Crysis 2, teema oli nihukest möllu täis ja läks nagu esiemne viid näitas.
Suht tavaline konsooli port mitte special PC only dev uber edition
Pigem las tuleb rambokas aga olgu seda kohe ette teada
Mõnus Far Cry tundub jälle olevat. Tuleb tahtmine 2 osa uuesti ette võtta. Mõnus selline... random lammutamine _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Tore multikas. Ainus asi mis huvitab on see kui tüüp peale seente! söömist seal ringi kolab ja kahtlasi asju näeb.
+1 _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Sa oled ikka haige AHV. Tahad et multfilmis käsi ja jalgu lendab.
Normaalsed inimesed ikka vaatavad TVst roosamannat ja räägivad et kogu maailma vägivallas on arvutimängud süüdi
Nad lubasid algul FC2 väga paljude võimaluste ja objektidega map editori ja seda võrreldi isegi CE2 editoriga. Aga mängu välja tulles oli see räigelt nuditud ja sai teha vaid põhilisi toiminguid ning oli väga piiratud objektide, sätete ja võimalustega.
Kas nad nüüd annavad rohkem vabu käsi selle kohapealt?
MP küll midagi erilist ei paista, ei saa aru mis neid eristab teistest, parem juba CODi mängida kui selline asi peale läheb.
Ma siiralt loodan, et kõik mängud ei ürita olla mingi COD'i see või teine ja Far Cary üritab ainult Far Cry olla. Ma ei saa sellest mentaliteedist aru, et kui MP'i pole on maailm hukas ja igale mängule on vaja see külge pookida ja et on veel olemas inimesi kes ei osta mängu ainult MP pärast.
rastaman, Üks asi on singleplayer teine asi on multiplayer. MP tundub olevat täiesti pooleli veel.
Teine võimalus on see, et meelega on väga alla tõmmatud, sest mäng korralikult optimiseerimata ja ei saa seda välja lasta. _________________ TALUSILDID
MP küll midagi erilist ei paista, ei saa aru mis neid eristab teistest, parem juba CODi mängida kui selline asi peale läheb.
Ma siiralt loodan, et kõik mängud ei ürita olla mingi COD'i see või teine ja Far Cary üritab ainult Far Cry olla. Ma ei saa sellest mentaliteedist aru, et kui MP'i pole on maailm hukas ja igale mängule on vaja see külge pookida ja et on veel olemas inimesi kes ei osta mängu ainult MP pärast.
Kuid see konkreetne mäng üritab rohkem COD olla kui FarCry
jäi ka sama mulje jah, täiesti generic...eriti ei tule nagu ette küll, mis peaks tõmbama seda MP'd mängima. pigem vist lihtsalt see, et "peab olema" tänapäeval. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
See ongi asi millest ma täpselt aru ei saa. Milleks, kui sul mingit originaalset ideed pole, vaid ahvid ainult järele mida teised mängud tõenäoliselt palju paremini teevad, on sul siis üldse seda MP sinna juurde pookida? Nagunii on see MP varsti unustaud ja kõik naasevad oma CoDide ja BF juurde. Aga no tundub FPS ja MP tunduvad olevat siiami kaksikud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.