Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Manivald
HV kasutaja

|
12.03.2012 18:47:28
PROMISE raid kontrollerid? |
|
|
Millised on kogemused ja mida arvata firmast Promise ja tema kontrolleritest? Oleks vaja ühte vanemasse kasti pci siinile raid kontrollerit. Peab väga töökindel olema. Adapteci olen alati uskunud ja usaldanud, aga see enam nii vana lahendust ei toeta ja kaarte ei tee.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
14.03.2012 01:19:48
|
|
|
oleneb mille jaoks, sul vaja on, kui otsid absoluutset TIPPU ei kõlba neist ükski samas on nii promise kui adaptec peaaegu samas klassis. neil on nii paremaid kui viletsamaid valikuid. niisama n-näppimiseks kõlbavad nad kõik.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Manivald
HV kasutaja

|
20.03.2012 16:17:32
|
|
|
Nii, ma olen ka nüüd lõpuks suure googeldamisega aru saanud, et Promise on suht ok. Ka 3Ware on normaalne.
Mis on absoluutne tipp?
Aga PCI siinile riistvaralist kontrollerit leida on nüüd 2012. aastal üpris võimatu.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
20.03.2012 17:13:20
|
|
|
Manivald kirjutas: |
Nii, ma olen ka nüüd lõpuks suure googeldamisega aru saanud, et Promise on suht ok. Ka 3Ware on normaalne.
Mis on absoluutne tipp? |
Mõni aasta tagasi peeti Areca kontrollereid ühtedeks parimateks. Pole viimasel ajal olukorda järginud, et mida nad praegu teevad.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
20.03.2012 18:16:53
|
|
|
jah kui tahad tippu, on areca ainus, promise tootevalikus on analoogilised tooted ja heast küljest on näidanud end ka high-point, ent see on suht kallis ja raske saada, pci siinile on nii 3waret, promiset kui tavalist lsi- d
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Manivald
HV kasutaja

|
21.03.2012 11:15:07
|
|
|
RCC kirjutas: |
jah kui tahad tippu, on areca ainus, promise tootevalikus on analoogilised tooted ja heast küljest on näidanud end ka high-point, ent see on suht kallis ja raske saada, pci siinile on nii 3waret, promiset kui tavalist lsi- d |
Tänud info eest, tundub et valime Areca.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|