Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MxS
HV vaatleja
|
20.03.2012 19:48:39
Milline parim programm on automaatne teksti kirjutaja? |
|
|
Näiteks keegi hüüab(või kirjutab) täpsemalt ühe sõna, siis oleks keyboard kirjutaks automaatselt ise. Ja oleks kui keegi hüüab(või kirjutab) vale sõna, siis ei pea vastu kirjutama ega nõustuma.
Samuti näiteks kui keegi kirjutab jututoas tervitussõna "Hey", siis ma peaksin eelne paigaldama automaatselt programeerima tervitussõnaga vastu.
Ja olen väga tänulik, kui keegi aitaks.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
20.03.2012 21:07:18
|
|
|
kõnetuvastus on selle asja nimi vist.
_________________ Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks! |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
MxS
HV vaatleja
|
20.03.2012 22:25:29
|
|
|
mitte kõne vaid teksti jaoks
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
21.03.2012 01:20:47
|
|
|
Räägi parem mida sa teha tahad. Sellest ülesande püstitusest ei saa absoluutselt midagi aru. Või vähemalt tee lausete kompositsioon korda. "siis ma peaksin eelne paigaldama automaatselt programeerima tervitussõnaga vastu."
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celion
HV kasutaja

|
21.03.2012 19:55:52
|
|
|
Kõlab nago oleks vaja mingit auto-reply skripti või botti. Aga selleks oleks tarvis teada, misliiki jututoaga tegu? IRC?
_________________ Ostan Roger Zelazny "Amberi kroonikad" (soovitatavalt eesti keeles). |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
MxS
HV vaatleja
|
24.03.2012 10:49:54
|
|
|
Bluebull kirjutas: |
Räägi parem mida sa teha tahad. Sellest ülesande püstitusest ei saa absoluutselt midagi aru. Või vähemalt tee lausete kompositsioon korda. "siis ma peaksin eelne paigaldama automaatselt programeerima tervitussõnaga vastu."  |
selle lausega mõtlesin vaid mängu GW jaoks.
näiteks: (1pidev võitmine VS 1pidev suremine) [oleks automaatne] kui ma tunneksin keegi õiget kasutajanime või salasõna logimas, siis sureksin kelle nimel [ehk resign]
vabandame ebakorrektne lausete pärast.
Celion kirjutas: |
Kõlab nago oleks vaja mingit auto-reply skripti või botti. Aga selleks oleks tarvis teada, misliiki jututoaga tegu? IRC? |
Tegu vaid GW mängu jututoa või logimise jaoks mitte jututoas ega IRC. Tänud
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
24.03.2012 12:45:35
|
|
|
Seda vist pole nii lihtne valmistada, kui esmapilgul tunduda võib. Mul on tunne, et kui tegemist on mingi võrgumänguga ja see ise sellist tuge ei paku add-on'idele, siis tuleb hakata võrgust tulevaid pakette läbi analüüsima ja samuti neid mänguväliselt tagasi saatma.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|