kaidtor, wohaa, kle nüüd küll vist Inteli poisid üle maailma kohe helistavad sulle 57GHz päris hea _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma ise sain sellise üllatuse:
Q6600 @ 3Ghz GTX460 - > 16K
Q6600 @ 3,6Ghz 8800GTS 512MB - > 17K
Sellepärast, puhtalt protsessori kiirusest luges tulemus. Mõlemad Win7.
GTX460 teeb koos 2500K@4,5 -> 27K ära. Puhtalt prose taga sul kaardi jõudlus.
Ei ole CPU rolli vähendatud. Pigem juhiks tähelepanu sellele, et uuema põlvkonna DX10/11 kaardid pole DX8/9 markideks loodud. _________________ One does not simply overclock Sandy Bridge with SetFSB
Njh, 3dmarkis saaks 6 tuumalisega punne juurde, aga kui enamus mänge MINU teada üle 4 tuuma ei toeta, siis suurt mõtet vist pole 6 tuumaline osta vms.
Osta i5 k seeria 4-ja tuumane, kellub sinna 4,5 GHz kanti ideaalne mängurile.
3D mark 2006 on alati old prose mark
Lase 2003 või 11. _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Njh, 3dmarkis saaks 6 tuumalisega punne juurde, aga kui enamus mänge MINU teada üle 4 tuuma ei toeta, siis suurt mõtet vist pole 6 tuumaline osta vms.
Osta i5 k seeria 4-ja tuumane, kellub sinna 4,5 GHz kanti ideaalne mängurile.
3D mark 2006 on alati old prose mark
Lase 2003 või 11.
4850x2 -l pole ju DX11 tugegi , sellega küll 3dm11 ei lase
Jah seda küll aga i5 k on hea prose mängurile
Endal siis 3Dmargis 2006 kunagi:
PII @3,9 gtx 260 216s scoor 19700.
PII @3,9 4870 1gbt cf scoor 21 kilo.
PII @3,9 6870 cf scoor 22 kilo. Korralik prose mark ikka _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Jah aga vaatasin vanu skoore. Ja võrdlesin neid. Midagi paistab ikka et on mäda. Nii vähe ikka ei saa olla ju Prose skoor ju iseenesest normaalne deffi kohta.
Jah aga vaatasin vanu skoore. Ja võrdlesin neid. Midagi paistab ikka et on mäda. Nii vähe ikka ei saa olla ju Prose skoor ju iseenesest normaalne deffi kohta.
Kas AMD ongi nii kehv benchides või olen milleski valesti aru saanud?
Lasin 06.-te defaultis FX8150 prose ja GTX560 SOC.- ga. Ja tulemuseks närune 17k ja peale.
Futuremargi kodukal olid sama kooslusega ka umses samasid skoore saadud. Samas mäletan et i7 950 skooris juba GTX460.-ega defaultis 19k ja peale.
FX8150 defaultis? Mis sa ootasid siis? Takt per takt ühe tuuma peal on fx ju eelmise genni amd-st nõrgem, ja intel i7 lasi benchides suure... kaarega amd eelmise genni prosedest üle. Ega siin muu ei aita kui hardcore oc FX-le peale Vääna 5ghz välja, siis peaks miskit tulema _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Olete kindel, et -cocain- seal mingit kala pole? Need numbrid on suht ... imelikud
Spoiler
http://www.upload.ee/image/2183935/06.png
. Kuidas saab 8 tuumaline @3.6GHz ainult 5801 scoorida??? Videokaardi osa on ka kahtlane suht ... . Vähemalt 3dmarki scoori järgi jõuab minu ilma L3 phenom x4 kah juba järgi OC ning video on mul jumala stock kelladel hd6850 mis peaks küll gtx560 alla jääma ju vms... .
http://www.upload.ee/image/2184831/3dmark2OC.jpg
Kuidas saab 8 tuumaline @3.6GHz ainult 5801 scoorida???
Skooribki
Lihtsalt prose oskab kõike muud huvitavat mida enamus ei kasuta aga tava rakenduseses on sama nobe kui 2 tuumane Intel 4 threadiga.
Sellest ei saa olla nii raske arusaada.
täitsa haiged confid ja skoorid _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.