Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
m4rtti
HV kasutaja
|
16.03.2012 11:13:29
|
|
|
4:3 heledatele. Päris kõvasti pidi tulemuse nimel pingutama. Meil oli algul vähemus ka ja see andis kõvasti tunda tagaliinis kui kahe-kolmekesi pidi nelja-viite vastast peatama. Selles osas muidugi oleks parandamist küll, et mäng algab tagaliinist ja keskväljalt ehk vähemalt nii palju omi mehi peab tagasi jõudma kui vastaseid ründama tuleb. Kui kaitse on paigas, siis on võimalik ka pall kätte saada ja minna edukalt vastu ründama. Out-pallidest ja väravavahi lahtilöögist on keerulisem rünnata. Kes tagasi ei jõua, siis võimalus väravas 10 minutit puhata on täitsa olemas.
Noortega on selline lugu, et kuna nemad otseselt enda eest ei vastuta, siis on nad meie südametunnistuse peal. Ise sooviks küll vähendada riski, et kogemata kontakti sattudes mõni väikemees suure kaaluvahe tõttu kuklaga vastu põrandat käib. Või saab lühema kasvu tõttu palliga vastu nägu. Need tõenäosused on tulenevalt nende füsioloogilisest erinevusest oluliselt suuremad kui meie ülejäänute puhul. Ka eile oli näha, et väikemeestelt palli väga ära võtma ei mindud. Kuidas sa ikka temaga kontaktis mängid. Minu isiklik arvamus on, et 1-2 noort on maksimum, mis me saame trenni võtta. Robin on juba praktiliselt püsikäija, niiet kes ees see mees. Suvel suurema väljaku peal on võib-olla teine lugu.
Esimeste kordade eest maksmisega võiks olla nii nagu seni. Kui käiakse regulaarselt ühe korra kaupa, siis €6. Kui mõni uus mees proovida soovib, siis ei hakka eraldi küsima, olgu see üks või kaks korda. See on kerge administreerida ka, sest regulaarselt käimine paistab välja ja ma ei viitsi iga kord käia kohe seda €6 taga ajamas. Väga hea kui on huvi meie suurepärase trenni vastu kui näiteks suvepuhkuste tõttu käijaid vähem peaks olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
16.03.2012 20:34:28
|
|
|
Alates maikuust alustaks siis välishooajaga - samal väljakul, kus eelminegi suvi sai mütatud, Šnelli.
Kuna esialgu välja pakutud T ja N 19-21 enam täies mahus vabad polnud (neljapäeval oli vaba 20-22), siis sai valitud täpselt samad päevad, mil praegu Wismaris mängimas käime - ehk siis esmaspäev ja kolmapäev.
Kell 19-21.
Ehk siis igaks juhuks suurelt ja punaselt:
alates maikuust mängime Šnelli väljakul E ja K kell 19-21.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
16.03.2012 23:07:41
|
|
|
Kas sobib kõigile?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
AndreR
HV kasutaja
|
17.03.2012 05:38:18
|
|
|
Sobib ka mulle.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
spongerdan
HV kasutaja

|
17.03.2012 12:27:50
|
|
|
sobib
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaszpar
HV kasutaja

|
17.03.2012 15:45:05
|
|
|
Peab sobima!
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
elkur
HV kasutaja
|
19.03.2012 15:29:02
|
|
|
Sobib ka mulle.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
19.03.2012 17:42:37
|
|
|
Tänud kõigile, kes juba praegu teada andsid treeningaegade sobivusest. Lisaks siis ühe küsimuse veel juurde - kuidas oleks suvel IT Liigast osavõtmisega HinnaVaatluse egiidi all? See tähendab ilmselt peale tavapäraste trenniaegade ka turniiridel osalemist. Kõige olulisem ongi see, et meil jätkuks vajalik hulk mehi terveks suveks. Mängude graafikut ja tihedust ei tea, aga kui meil on piisavalt huvilisi (a'la 10 inimest, kes on nõus pühenduma), siis võiks välja uurida.
Seega, kes on nõus praegu indikatiivselt ennast ära lubama, siis andke ühtlasi sellest teada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
AndreR
HV kasutaja
|
19.03.2012 17:45:21
|
|
|
Oleksin nõus osalema.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
19.03.2012 18:01:09
|
|
|
Oleksin samuti huvitatud, väike väljund kulub ikka ära.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
19.03.2012 18:41:50
|
|
|
Käpp.
Samas, kui minu tööandja seal osaleb, siis ilmselt mängin nende poolel ikka -eeldusel, et saab liigas mõlemas meeskonnas mängida.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
spongerdan
HV kasutaja

|
20.03.2012 00:17:53
|
|
|
täna oli väga kõva mäng
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
FurattoShutsuryoku
HV kasutaja
|
20.03.2012 00:51:21
|
|
|
autovõtmed on jope taskust plehku pannud, kellelegi silma ei hakanud?
edit: üles leitud , oma seniilsuse ei mäletanud kuhu need toppinud olin.
viimati muutis FurattoShutsuryoku 20.03.2012 00:58:22, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
20.03.2012 01:39:24
|
|
|
Nja, meie poolt meeskondlikul tasemel natuke nõrk.
Eks siin oli probleem ka selles, et meil oli natuke kogematuid vb meeskonnas keskmiselt rohkem, aga peamised vead olid:
a) alguses ei püsitud üldse meestega kaasas
b) individuaalne meisterlikus vedas alt
Patta panna veel ebaõnne ka mõnusalt (minul ja marttil kokku 7-8 posti kahepeale) ning ongi tänane kaotus täis.
Selles mõttes tuleb au anda, et võitlesime lõpuni enam vähem, aga resultaat võitlusest tegelikult ei rahuldanud - mind vähemalt.
See oli meie vaates võidetav mäng tegelt ja seda näitas ka veahpealne seis, kus me 10-3 vms tulime 11-7 peale.
Liiga kergelt lasime endale lüüa ja muidugi vastane kasutas ära seda ka. Mõned väga kenad kombod olid...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
spongerdan
HV kasutaja

|
20.03.2012 09:50:29
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Nja, meie poolt meeskondlikul tasemel natuke nõrk.
Eks siin oli probleem ka selles, et meil oli natuke kogematuid vb meeskonnas keskmiselt rohkem, aga peamised vead olid:
a) alguses ei püsitud üldse meestega kaasas
b) individuaalne meisterlikus vedas alt
Patta panna veel ebaõnne ka mõnusalt (minul ja marttil kokku 7-8 posti kahepeale) ning ongi tänane kaotus täis.
Selles mõttes tuleb au anda, et võitlesime lõpuni enam vähem, aga resultaat võitlusest tegelikult ei rahuldanud - mind vähemalt.
See oli meie vaates võidetav mäng tegelt ja seda näitas ka veahpealne seis, kus me 10-3 vms tulime 11-7 peale.
Liiga kergelt lasime endale lüüa ja muidugi vastane kasutas ära seda ka. Mõned väga kenad kombod olid... |
Sa võid ju ennast sellise jutuga rahustada, aga tegelikult oli mäng meie kontrolli ja ning meie lasime teil mängida, lüüa nii palju, kui me ise tahtsime.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
20.03.2012 11:17:55
|
|
|
Kaitsemänguga andsime ära. Vahepeal oli konkreetselt nii, et lõime värava ja siis lasime kohe vabalt vastu lüüa. Ise patustasin ka mitu korda. Peab sisse harjutama, et kui kaitses kohe ei ole võimalik kellelegi ette anda või vabalt ise liikuda, siis otsida söötu kõrvale või taha.
Kui piisavalt, st 10 vähemalt, vastust ei tule liigas osalemise kohta, siis peaks silma peal hoidma üksikutel turniiridel. Ei tahaks kuskile kirja panna ja siis avastada, et me ei saa mingiteks mängudeks mehi kokku ei saa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Erts90
HV vaatleja
|
21.03.2012 01:11:36
|
|
|
Oleneb, millal liiga algab, enne suve olen ma kindel käpp, kui võetakse. Suve koha pealt on asi keerulisem, et kui ma Tallinnas olen, siis mängiks, kui ei, siis ma igaks mänguks kohale vast ei jõua, aga mõnele jõuaks ikka!
Epäeva trenni kohta - Spongerdan on tuline õigus, et mäng oli meie kontrolli all, see 10-3 edu eks see ei pannud kaitses eriti pingutama ning sealt ka see järgi tulemine. Eks te hakkasite vähe rohkem söötma ka, muidu oli suht üksi pusimine. Postide koha pealt nii palju, et eks meil osad lõid tühja värava eest nii mõnegi pall mööda, aga ega olukorrad ja postid ei loe, loevad ikkagi väravad. Mängu saab võita ka ühe pealelöögiga raamidevahele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
21.03.2012 13:47:54
|
|
|
Täna mängima!
Ilm on aegajalt juba selline, et tahaks õues mängida, aga maikuuni on veel aega. Suvekuudeks võib rääkida ka sõprade, tuttavate ja kolleegidega, et äkki keegi soovib liituda kuivõrd plats on suurem ja meid mahuks rohkem. Puhkused jms võivad muidu meil mängijate arvu (mis praegu on väga hea) stabiilsust mõjutada. Registreerimised endiselt hvjalgpall@gmail.com.
|
|
tagasi üles |
|
 |
spongerdan
HV kasutaja

|
21.03.2012 13:54:50
|
|
|
Tänase trennini on veel natuke aega:
Spoiler 
(link viskab HV-st välja)
Jõudke ikka enne trenni algust kohale. Hilinejad ajavad mind isiklikult närvi.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
XD
HV kasutaja

|
21.03.2012 17:17:34
|
|
|
Nüüd on mul kiusatus hiljaks jääda...
Jalg on tunduvalt parem kui esmaspäeval, ehk suudan täna ka midagi platsil korda saata.
_________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J. |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
22.03.2012 12:06:36
|
|
|
10:6 heledatele vms jäi lõpuks.
m4rtti kirjutas: |
Kui kaitse on paigas, siis on võimalik ka pall kätte saada ja minna edukalt vastu ründama. Out-pallidest ja väravavahi lahtilöögist on keerulisem rünnata. // Peab sisse harjutama, et kui kaitses kohe ei ole võimalik kellelegi ette anda või vabalt ise liikuda, siis otsida söötu kõrvale või taha. |
Mõlemad asjad tulid meil meeskondlikult hästi välja, ka siis kui XD lahkus ja olime poolemehelises vähemuses. Mängisime pigem turvaliselt ja tagant läbi ning otsisime mööda maad sööte lähimale mehele kui võimalust oli. Meeskonnatöö oli väga hea, just et kaitse pidas kui vastased hakkasid initsiatiivi võtma. Robin tegi tööd hästi, tuli kaitses ka keskväljale tagasi kui vahepeal vastased väga aktiivselt ründama hakkasid. Paar väravat ja mitu head väravavõimalust tuli meile ka vastaste lahtisöödu või puhtakslöömise vigadest.
Ma ei näinud, mis-kus juhtus, aga kiiret paranemist XD-le.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
22.03.2012 14:28:06
|
|
|
Ma imestan, et niigi hästi läks tegelt [10:6], sest meeskondlikult ikka oli seekord 0 klapp.
See on väiga õige, millele koduteel ka mõtlesin, et kui koostöö ei suju, st enamasti et palli edasiviimisega meeskondlikult hakkama ei saada, siis tuleb enne turvalist ja kinnist kaitset mängida - st et keskväli tuleb ka tagasi ning palli veeretatakse omavahel rahulikult otsides ja meeskonda tunnetades - mängu tempot rahustades - kuni hakkab välja tulema.
Eile oli rohkelt peataolekut ja teineteisest valesti arusaamist + individuaalne mesiterlikkus vedas alt - taaskord:)
Eriline huumor oli mängu lõpus, kus outi andva mehe ette tehti kahe mehe müür ning kõrval olevat vastast ei kaetud, kes rahulikult kuljetas.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
22.03.2012 14:42:37
|
|
|
Lihtsalt väike mõttetera - kunagi peaksime jõudma nii kaugele, et mitte kõik ei ole vaheldumisi väravas, vaid need, kes tahavad:) Muidu tasavägises mängus on mitu korda tasakaal "kannatada saanud", kui väravas on "nõrgem vahetus" Kusjuures ma ise ei taha kindlasti ainult väravavahiks jääda, aga samas tundub raiskamisena, kui väravas on keegi, kes on seal lihtsalt sellepärast, et kõik peaks ju olema. Ideaalis võiks muidugi olla nn põhikohaga vv-d, aga noh, selliseid meil hetkel vist ei paista. Kokkuvõttes pole see meil praegu muidugi kõige olulisem küsimus, lihtsalt mõtisklen kõva häälega. Lisaks julgen väita, et värava vahtimise keskmine tase on meil siiski selgelt tõusnud.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
XD
HV kasutaja

|
22.03.2012 15:10:34
|
|
|
Riivo77 kirjutas: |
... mitu korda tasakaal "kannatada saanud", kui väravas on "nõrgem vahetus" ... |
Ära solva siin teisi niimoodi..
Tore kuulda et heledad pidasid lõpuni vastu ilusti Ma kukkusin Riivo ja Aeroniga kokkupõrkes oma niigi vigase jala peale ja nüüd on kaks vasaku jala varvast parema jala analoogidest tunduvalt suuremad ja vähem liikumisvõimelised. Loodetavasti saab esmaspäeval taas rivis olla.
_________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J. |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |