praegune kellaaeg 17.06.2025 21:44:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
excited
HV kasutaja

|
01.10.2010 21:14:19
Myphone 8870 TEO |
|
|
Sai siis soetatud selline imeloom. Poola hiinlane, nagu ma teda hellitavalt kutsun. http://www.onoff.com/online/ee/inet.nsf/vProd/3631A?opendocument&markID=60-35-10
Häda selles, et ei suuda kuidagi teda internetti saada. Seadetes näitab nii Wap, kui gprs seadeid. Proovisin igasugu juhendite järgi punnida, aga ei õnnestu. Automaatset seadistust nagu operaatorid Nt Nokiale pakuvad, ei ole. Ehk aitab mul keegi selle neti käima tõmmata. telefonis on 2 kaarti: Bravocom ja EMT. Bravocom peaks kasutama Elisa seadeid.
Teine mure. Tahaks et ta mul GPS-iga (Holux m-1000) ühendust võtab. Mobile GMaps ütleb, et sellel telefonil ei ole bluetoothi ja WeTravel ütleb, et ei saa ühendust. Ei leia ka kohta, kuhu saaksin com porte sisse toksida.
Viitsib ehk keegi aidata. Juhend oli küll eesti keelne, aga täiesti mõttetu.
Edit: Sain abi maaletoojalt (Telemark).
Wap toimib 100 %!
Kui kellegi sama häda, andke privas teada, saadan juhised edasi
_________________ mitte midagi ei saa aru |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
meelika22
HV vaatleja
|
30.10.2010 20:46:10
|
|
|
räägi kas sa oma telefoniga oled proovind telefoni teel ka netist asju alla tõmmata.ma olen siin igat pidi proovind aga ei lase.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Icy
HV vaatleja
|
04.11.2010 21:59:18
|
|
|
Kuskil nägin, et too telefon ei toeta EDGE't. On see tõesti nii ja peabki GPRS'iga leppima?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigur
HV vaatleja
|
19.03.2012 21:37:40
MyPhone 8870 Teo |
|
|
Hei.
Nagu näha on siin mõni kes on omale soetadnud selle riistapuu. Tahaks siis infi , kas on mõtet sellist vidinat omale osta või mitte.
Kas mõlemad sim kaardid on ikka aktiivsed ja mis valemiga telefon valib mis võrgust välja helistab, et kas selle järgi mis kaardilt kontakt valitakse või kuidas?
Ja kuidas on lood ekraani vastupidamisega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|