Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 70, 71, 72  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kikaskilla
HV kasutaja
kikaskilla

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.03.2012 13:07:09 vasta tsitaadiga

mulle tundub, et sa ei ole mängu üldsegi süvenenud ja bashid kohe vihaselt halva hinde.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.03.2012 13:10:49 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
Loot,asjade kott ja craftimis süsteem puuduvad. Mingeid relvi oli võimalik küll juurde saada, aga PRG-dest tuttav järgmise taseme relv on eelmisest parem puudus. Põhimõtteliselt mängisin kogu mängu teisest või esimesest missioonist leitud relvaga.

Enda viga. Puhtalt. Ma sain igas missioonis mingi uue relva katsetamiseks. Mängu lõpuks kogunes aukartustäratav hulk relvi. Lisaks olemasolevate relvade paremad versioonid kuni vist lvl 5-ni. Lisaks kaks modi igale relvale (sama mis ME1). Lisaks ammo power veel peale jne.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 17.03.2012 13:22:54 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
SirAskAlot kirjutas:
Loot,asjade kott ja craftimis süsteem puuduvad. Mingeid relvi oli võimalik küll juurde saada, aga PRG-dest tuttav järgmise taseme relv on eelmisest parem puudus. Põhimõtteliselt mängisin kogu mängu teisest või esimesest missioonist leitud relvaga.

Enda viga. Puhtalt. Ma sain igas missioonis mingi uue relva katsetamiseks. Mängu lõpuks kogunes aukartustäratav hulk relvi. Lisaks olemasolevate relvade paremad versioonid kuni vist lvl 5-ni. Lisaks kaks modi igale relvale (sama mis ME1). Lisaks ammo power veel peale jne.

thumbs_up.gif

Lõpus oli juba tõsine küsimus, et mida eelistada. Rahast erilist probleemi polnud. Oleks saanud vaat-et kõik ära osta, mis osta oleks andnud. Ühe Spectre relva jätsin siiski ostmata kuna ei olnud usku sellesse. icon_razz.gif - Teatud kohtadest saanud -10% discount aitas veidi hädast välja. icon_wink.gif

Inimesed hakkaksid ME3 mängima nagu krt teab mis eelduste alustel. A'la, mis mänguga seda nüüd võrreldakse? Mina võrdlen eelmiste osadega ning näen ME3 puhul igati väärilist osa triloogiale. Kas ta neist kõige parem on. EI tea, pean selleks eelmised osad ka veel korraks uuesti läbi tegema, et tekiks hea võrdlusmoment.

Minu skoor oleks pigem 8/10. Sest näen piisavalt kasutamata potentsiaali, samas kui see, mis sees oli töötas minu maitsemeelele vägagi hästi. ME universum on nii kaasahaarav, et minu poolt tuleks vist hea skoor isegi siis, kui kogu Mäng oleks olnud sellest, kuidas Shepard ööklubis viina võtab ning mingi suvalise tüübiga galaktika asjadest räägib, lol.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 17.03.2012 14:53:33 vasta tsitaadiga

kikaskilla kirjutas:
mulle tundub, et sa ei ole mängu üldsegi süvenenud ja bashid kohe vihaselt halva hinde.

Mulle tundub et sa ei viitsinud posti lugeda ja bashid suvaliselt oma ninast kaugemale nägemata. Minu poolt olid asjad igaljuhul seleteusega. Lisada võin et mängu aega on üle 33h hard tasemel ja punkte oli 5396.

tsitaat:

Relvade katsetamiseks oli spetsiaalne ruum. Relvade paremaid versioonidest ja mode sai ka mainitud. Parimal juhul läheks nad enchantimis süsteemi alla. Ammo power läheb talentide süsteemi alla. Relvade hulk on suht mõttetu. Ma ei näinud midagi mis oleks suutnud võistelda level5 particle riflega. scope ja ammo lisad. Viimati oli magasiini suurus 170. Mine katseta ise ja vaata mis dami see kiir teeb kui ta täisvõimsuse kätte saab.

tsitaat:
Inimesed hakkaksid ME3 mängima nagu krt teab mis eelduste alustel. A'la, mis mänguga seda nüüd võrreldakse? Mina võrdlen eelmiste osadega ning näen ME3 puhul igati väärilist osa triloogiale. Kas ta neist kõige parem on. EI tea, pean selleks eelmised osad ka veel korraks uuesti läbi tegema, et tekiks hea võrdlusmoment.

Inimesed hakkavad ME3-e mängima eeldusega ,et see on AAA tasemel 10 palli väärtusega RPG mäng. Nii nagu mängututvustused näitavad. Enda eeldused olid tunduvalt madalamad. Alguses olin meeldivalt üllatunud kuna story osa oli niivõrd tugev. Ma arvan et vaimustust jätkus kukil 15-20-ks tunniks. Siis sai tülpimus võidu ja kõige krooniks oli torude kuumutamine.

Võrdle DeusEX, Skyrimi, Amaluri, Witcher 2 ja teiste RPG zanri mängudega. Viimased 2 aastat on olnud suht rikkalikud RPG-de vallas. Kui ME2-ga võrrelda võib tõesti 8/10 anda. Enda arvamusel oli juba ME2 üle haibitud.
Ma võin sinu eest ka võrrelda kui ei taha.
Deus EX- Kus on DEusEX-s olev leveli disain mis lubas igat võitlust oma stiili järgi lahendada. Stealth, sniper, melee. Kas sa arvad et 20 tund kuskil kasti tagant vaenlaste tulistamine on aastal 2012 arvestatav tase ?
Skyrim- Maailm. 2 küla 5 maja Skyrimi maailma vastu ? Arvad et kannatab võrdluse välja.
Amalur- Combat. Kas sa tahad tõesti võrrelda ?
Witcher 2 - Story See on ainuke mis kannatab võrdluse välja ja võimalik et isegi võidab. Ilmselt siiski sellepärast et ühe rahakott oli tunduvalt suurem kui teise oma.

Edit: kui keegi on märganud siis üsna tihti on minu arvamusel üsna tihe seos netis ilmuvate ülevaadete hinnanguga. Kui keegi on ülevaate hinde järgi teinud ideaalse RPG ja ma leian , et mäng on üsna kaugel sellisest skoorist, siis ei hakka mina ka hellitama.
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 17.03.2012 18:28:01 vasta tsitaadiga

Leidsid ka mänge millega seda võrrelda. doh.gif ME on eelkõige koridori Third-Person Action "RPG" - elementidega. Isegi esimese osa pahna korjamise eemaldamine oli vähemalt minu silmis ainult plussiks.
http://en.wikipedia.org/wiki/Action_role-playing_game

lihtsalt huvi pärast tahaks teada kuidas üldse saaks ME combatit võrrelda Amaluri omaga?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.03.2012 18:47:57 vasta tsitaadiga

Mõned asjad SP ja MP poole pealt mis valesti olid (mitte suvaline lahmimine):

1. Ammo powerid kaovad pidevalt ära. Paned peale. Tuleb cutscene ja pärast seda pead jälle uuesti ammo poweri määrama. ME2-s määrasid missiooni alguses ära ja see kestis terve missiooni.
2. Citadelis bugine quest seoses terminalide skännimisega.
3. Esimest korda SR-2 peal Liaraga vesteldes vaatavad tegelased ei tea kuhu (rubber neck?)

Ja MP poole pealt:
1. Disconnect jama paljudel.
2. Turianid ei saa teha barrel rolle (miks küll?)
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 17.03.2012 18:56:46 vasta tsitaadiga

minul SP kahes viimases punktis nimetatud buge ei esinenud
tagasi üles
cirm
HV vaatleja

sõnum 17.03.2012 20:07:54 vasta tsitaadiga

nõustun SirAskAlot'ga, jätsin pooleli ja ei viitsinud kaine peaga peale 25h möödumist edasi mööda "sirget toru" joosta. Veidi pingutati ka üle loo sunnitud eepilisusega.
Mäng oli ka liiga lihtsakoeline ja läbinähtav (kogu aeg täpselt samad korduvad jurad) ja nii igava level disainiga. Ootasin review'de põhjal ka halba, aga tulemus oli kahjuks veel hullem ja monotoonsem.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 17.03.2012 21:52:11 vasta tsitaadiga

Sain ka nüüd lõpuks läbi. 38h ning osa asju jäi vahelt ära kuna alustasin puhtalt lehelt uue tegelasega, seega eelmiste osade tegelasi kedagi pm. ei näinud ega midagi. Osa sidequeste ka tegemata kuna storyline vahepeal röövis mõned ära kuna ootasin liiga kaua tegemisega. icon_razz.gif

Annaks oma 8/10 ära.

Lõpp oli thumbs_up.gif - mida kõik vinguvad, hui teab. Mida veel lõpult oodata? Tunne nagu oleks Originaalse Deus Ex'i lõppu korraks mänginud jälle. Eks tulevikus proovib teise valikuvariandi ka ära ning eks siis näeb, mis värk on. Ei kujuta ette mida kõik need sidequestid ja War Assetid muudavad, sest ise ei saanud nagu midagi aru. Aga jälle põhjus läbi uuesti tulevikus teha. icon_smile.gif

Edit: Lugesin endale vähe spoilereid mitu erinevat lõppu siis ka on. Päris huvitav. Perfect Endingut ei saanud, aga sellega mille sain olen ka piisavalt rahul. icon_cool.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dude .
HV Guru

sõnum 17.03.2012 22:34:16 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:

Lõpp oli thumbs_up.gif - mida kõik vinguvad, hui teab. Mida veel lõpult oodata? Tunne nagu oleks Originaalse Deus Ex'i lõppu korraks mänginud jälle. Eks tulevikus proovib teise valikuvariandi ka ära ning eks siis näeb, mis värk on. Ei kujuta ette mida kõik need sidequestid ja War Assetid muudavad, sest ise ei saanud nagu midagi aru. Aga jälle põhjus läbi uuesti tulevikus teha. icon_smile.gif

Põhiline probleem just selles ongi.

Spoiler Spoiler Spoiler

kikaskilla
HV kasutaja
kikaskilla

sõnum 17.03.2012 23:26:52 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:

Edit: Lugesin endale vähe spoilereid mitu erinevat lõppu siis ka on. Päris huvitav. Perfect Endingut ei saanud, aga sellega mille sain olen ka piisavalt rahul. icon_cool.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 17.03.2012 23:50:14 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
kikaskilla
HV kasutaja
kikaskilla

sõnum 18.03.2012 00:06:34 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 18.03.2012 01:17:28 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Abazel
HV vaatleja

sõnum 18.03.2012 01:56:57 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Mõned asjad SP ja MP poole pealt mis valesti olid (mitte suvaline lahmimine):

1. Ammo powerid kaovad pidevalt ära. Paned peale. Tuleb cutscene ja pärast seda pead jälle uuesti ammo poweri määrama. ME2-s määrasid missiooni alguses ära ja see kestis terve missiooni.
2. Citadelis bugine quest seoses terminalide skännimisega.
3. Esimest korda SR-2 peal Liaraga vesteldes vaatavad tegelased ei tea kuhu (rubber neck?)

Täpselt sama probleem oli mul ammoga, Citadelis bugis veel lisaks Barla Von quest ära. Heh Shepard ja Liara vahivad pingsalt Liara probe (Cube?) tegemisi.

Gamebreakeri shows Mike B mõtestas suht hästi lahti endingu. Vähemalt minule tundus, et suht-koht sinna on kass maetud.
Kui palju muidu rahval max military score on tulnud, 8k total on keegi kokku saanud?
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 18.03.2012 03:16:14 vasta tsitaadiga

Olen nüüd SP-d kah mänginud ja kui aus olla, siis see vingumine mis ME3 ümber käib tundub täiesti absurdne.
Ma pole küll veel päris lõppu jõudnud, just lõpetasin selle
Spoiler Spoiler Spoiler
ära ja siiamaani pole pmst mitte ühtegi halba sõna öelda.
Sorry, aga kui kellegi jaoks on selline outcome/tseen sitt ja mingi bioware fuck up.. siis wtf icon_eek.gif
SPOILLER
Spoiler Spoiler Spoiler

Mõttetu basement-nerd vingumine tundub see kõik
Kuna ma pole veel lõppu näinud, siis ma ei annaks mängule veel lõpliku hinnangut, aga ma väga kahtlen, et ending(väidetavalt täielik pask) terve mängu mõttetuks crapiks muudab icon_rolleyes.gif
Boonusena on nagu ka eelmistes osades kõik dialoogid(nii interaktiivsed, kui ka nö "tavaline jutt") igati tasemel(huvitavad, hea huumoriga jne) + combat on kah hea arengu teinud.
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis Velociraptor 18.03.2012 03:51:46, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 18.03.2012 03:29:38 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

KrisVr
HV Guru

sõnum 18.03.2012 04:07:14 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Archangel kirjutas:

Põhiline probleem just selles ongi.

Spoiler Spoiler Spoiler

Bioware foorumis üks küsis color blind seadet mängule, sest ta näeb ainult ühte lõppu. Peale selle video vaatamist sain ma sellest naljast aru! just lol icon_lol.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 18.03.2012 09:34:19 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
Olen nüüd SP-d kah mänginud ja kui aus olla, siis see vingumine mis ME3 ümber käib tundub täiesti absurdne.
Ma pole küll veel päris lõppu jõudnud, just lõpetasin selle
Spoiler Spoiler Spoiler
ära ja siiamaani pole pmst mitte ühtegi halba sõna öelda.
Sorry, aga kui kellegi jaoks on selline outcome/tseen sitt ja mingi bioware <b>piix</b> up.. siis wtf icon_eek.gif
SPOILLER
Spoiler Spoiler Spoiler

Mõttetu basement-nerd vingumine tundub see kõik
Kuna ma pole veel lõppu näinud, siis ma ei annaks mängule veel lõpliku hinnangut, aga ma väga kahtlen, et ending(väidetavalt täielik piix) terve mängu mõttetuks crapiks muudab icon_rolleyes.gif
Boonusena on nagu ka eelmistes osades kõik dialoogid(nii interaktiivsed, kui ka nö "tavaline jutt") igati tasemel(huvitavad, hea huumoriga jne) + combat on kah hea arengu teinud.
Spoiler Spoiler Spoiler

Mängi lõpuni, siis saad aru millest jutt käib ja vaata et ise ka vinguma ei hakka icon_razz.gif icon_lol.gif Ma küsin lihtsalt et oled kindel et sul peab nii palju tegelasi surema, et neid ei saa päästa? icon_wink.gif
tagasi üles
SubZer0
HV vaatleja

sõnum 18.03.2012 10:37:40 vasta tsitaadiga

Jube kuidas mõned bashivad, võrrelge asja siis juba WoWi ja Battlefield-ga ka, saate äkki veel hullem skoori välja venitada.

tsitaat:

Kui nüüd mängule 10 palli pealt mingi hinne panna. Videod ja story edasiandmine on suurepärased. Sellepealt võiks isegi 6 anda

Ma ei mõista mis mängud sul 10 siis on, kui suurepärast asja hindad sa 6 punktiga.
Ma ei kujuta üldse ette mis mängu sa ennem mängisid, et sellised ootused ja lootused said.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 21
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 18.03.2012 11:47:01 vasta tsitaadiga

Mina ei saanudki sotti sniperi sihtimisest.istun kasti taga, sniper käes ja sihik vastasel. Vajutan zoomi, et kasti tagant välja saada, aga paljidel uhtudel sihib jumal teab kuhu. Kohati korduvalt ja isegi nii, et vahest sihib 180 kraadi teisele poole.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.03.2012 16:38:09 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 18.03.2012 18:05:06 vasta tsitaadiga

beer_yum.gif Mingi brutes killed counter võiks olla icon_razz.gif
tagasi üles
mrHyde
HV vaatleja
mrHyde

sõnum 18.03.2012 19:07:25 vasta tsitaadiga

Sai ise kah siis läbi klõpsitud. Kolmandat osa on juba suht raske isegi mänguks kutsuda, põhimõtteliselt on tegemist interaktiivse filmiga. Ja kui teda võtta ka sellisena, siis on tegemist super hea asjaga.
Lõpu koha pealt pole minul midagi viriseda, kindlasti üks asjalikumaid mängulõppudest ja parem ka enamikest ulmefilmide lõppudest.
Endal läks 24 tundi mõningate kopikatega, sest pidevalt näris kuklas tunne, et Maa on vaja päästa ja pole eriti aega sidemissioonidega jännata. icon_smile.gif
Kuna minu jaoks on tegemist rohkem filmiga, siis gameplay, uskumatult lollide vastaste ja uuritava ala väiksuse üle virisema ei hakka. 10/10
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.03.2012 21:01:02 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
beer_yum.gif Mingi brutes killed counter võiks olla icon_razz.gif

Üks mill tundub liiga ulme number olema ikka. Isegi 3 päeva kohta. Eriti arvestades kui vähe mänge brauser leiab tihtipeale ja sellest järeldan, et MP-d nii palju inimesi ikka ei mängi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 70, 71, 72  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.