Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
K3891
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
macc
Kreisi kasutaja
|
11.03.2012 21:40:26
|
|
|
Tuleb läbi proovida erinevate pakkujate tarkvarad. Ise katsetasin läbi kuskil 30 erinevat varianti enne kui leidsin endale sobiva. Katsetuste periood võib kesta kuid, enne kui enam-vähem aru saada mida endale vajalik oleks.
Kõige suurem probleem oli liikumistuvastus. Nelja kaamera puhul jooksutas mõni programm arvuti kokku, prose kasutus oli üsna suur.
Näiteks kui kaamera vaateväljas toimus liikumine, jooksis programm kinni ja alarm viibis (nt. WebcamXP).
Veebiserveri tegemisest ka loobusin kuna see nõudis arvutil lisaressursse. Kui tahan üle veebi vaadata siis konfin ruuteri vastavalt ja vaatan brauseriga.
Lõpuks jäin pidama Active Webcam programmi peale. Ülesehituselt üsna lihtne hallatav. Üsna lihtne oli ka igale kaamerale eraldi häälalarm panna. Sel juhul ei pea monitori jälgima, liikumistest erinevatest tsoonidest annab märku erinev helitoon. Tsoone ja liikumis tundlikkust oli samuti hea muuta.
Kahjuks ei toeta kõiki kaameraid. Küll saab aga mingil moel vajaliku faili notepadis kirjutada.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
15.03.2012 15:33:40
|
|
|
Kahjuks ei toeta ka minu kaameraid
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
viimati muutis K3891 23.03.2013 23:24:44, muudetud 1 kord |
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
15.03.2012 15:38:07
|
|
|
videovalve.ee kodukal on ka mingi soft. NetworkMonitor on intellex seadetel
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
15.03.2012 16:35:36
|
|
|
-vodafone- kirjutas: |
videovalve.ee kodukal on ka mingi soft. NetworkMonitor on intellex seadetel |
Ei leia nende kodulehelt NetworkMonitor tarkvara....
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
16.03.2012 11:04:16
|
|
|
KimsSky kirjutas: |
-vodafone- kirjutas: |
videovalve.ee kodukal on ka mingi soft. NetworkMonitor on intellex seadetel |
Ei leia nende kodulehelt NetworkMonitor tarkvara.... |
Neil ei olegi. Intellex seadetel on.
Videovalve videotarkvara : http://www.videovalve.ee/?op=body&id=102
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
23.03.2013 23:21:47
|
|
|
Tegin oma DVR seadme üle neti nähtavaks. Testige oma progedega, kas minu seade vastab teile ja näitab pilti?
aadress: thefactorycam.dyndns.org
kasutaja: hv2
parool: hv2 |
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
17.11.2014 16:19:10
|
|
|
Ei hakka uut teemat tegema, aga tuleb ka hakata otsima arvutisse IP kaamera salvestamiseks programmi. Kasutusel Hikvisioni pöördkaamera http://www.bkeesti.ee/tooted/hikvision-ip-poordkaamera-ds-2df7284-a-2mp-20x/ ja tootja poolne programm ei taha nagu päris nii salvestada nagu vaja.
Näiteks kuna tegemist on pöördkaameraga, siis väidetavalt ei ole võimalik seda liikumise peale salvetsama panna, peab salvestama kogu aeg. Teiseks kuigi kaamera on pandud salvestama kogu aeg, on ikkagi mingid "augud" salvestistes sees, millal pole salvestatud...
Seega uuriks, kas on kellelgi kokkupuudet Hikvisioni kaameratega ja oskab soovitada mõnda teise tootja tarkvara vms, et saada asi viisakalt käima.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
17.11.2014 16:22:17
|
|
|
Mina olen tarkvara otsimisele käega löönud ja võtnud ligi valmis NVR karbi, ning olen igati rahule jäänud sellega.
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|