Video täitsa vinge, kuid see muusika sakib ikka sajaga. Kuid õnneks on võimalik volüüm kinni keerata ja pole probleemi.
Timo, seda muusikaks nimetada on küll väga raske. Ei oskagi öelda mis asi see on. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
WIP ingame screenshots (tee laius ja ääred on parandamisel)
See on alles tase Kel vähegi pappi, soovitaks "investeerida". Sellise fotorealismiga peaks müük minema nagu soojad saiad riiulilt
WIP ingame screenshots (tee laius ja ääred on parandamisel)
See on alles tase Kel vähegi pappi, soovitaks "investeerida". Sellise fotorealismiga peaks müük minema nagu soojad saiad riiulilt
Eks ta ole. Projekti hetkel tasub toetada küll, paistab liikuvat õiges suunas. Fotorealism on ka tore aga ainult graafikast ei piisa, et olla hea simu muidugi. Ma veel ootan väheke, et näha kuidas füüsika areneb, eriti ootan lahtist pinnast ja selle tuge, mida on ka vihjamisi lubatud. Siis hakkan mõtlema täismängu soetamisele Hetkel piisab Junior staatusest kah.
Ostsin ka Team Memberi staatuse omale siin nädal tagasi umb, veidral kombel olen ainult 2 x mänginud :/ Peaks mingit ühissõitu vms proovima, see hotlappimine pole nii pingeline, kuigi suht raske on üksigi "kiiret" ringi sõita ilma et murule ei satuks või spinni ei teeks, juhitavus suht huvitav, mõnus kerge, kuigi nagu G25'el kombeks on, siis hakkab "kolisema" kui otse sõidad, keerad veits ja on ilusti kuss, ei tea kas see on rooli viga või siis see, et ma pole profilerist midagi näppinud, 900 degrees päris raske C.A.R.S-i puhul (siiani kõiki automänge mis kannatab, mänginud 900 kraadiga, peale F1, seal oleks liiga ajuvaba). _________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag
Ei tunne seda foorumit piisavalt, et seal midagi teha saaks. Ja viimati kui seal ringi vaatasin, siis ei olnud mulle ükski topic nähtav :S ei tea milles keiss.
Värin tekib siis kui rool on 0 degrees, ehk siis täiesti otse, kõik sirged ja enamus kurvist välja kiirendamised (kui auto saab otseks) hakkab selline .. väga rage värin, kolin, ma ei teagi kuidas seda nimetada, peaks vb homme tegema väikse video sellest? Kuigi kahtlen, et see midagi aitab. _________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag
Muide kuulda on ikka kuidas ta sirgelt sõites lõhub ennast. Selline värin nagu sõidaks kruusal .. _________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag
Peab ka lõpuks ühinema. Puldiga kannatab mängida või oleks mõttekam kohe korralikku rooli investeerida?
Kannatab, aga elamus on korraliku rooliga ikka parem.
Kahtlemata, aga hetkel pole korraliku rooli jaoks raha ette nähtud ja pole ka kuskile teda korralikult kinnitada ja samas ma kaldun arvama, et kui juba rool osta, siis korralik, mitte odavaim mis kätte juhtub.
Alates G25 oleks mõistlik, MOMO on küll odav, aga paljud lisad puudu, noh, oleneb muidugi mis stiili sõidumees oled, kasutad h-shifterit ja siduri pedaali või mitte.
Ma siin päevotsa uurinud asja ja arvan, et see kolin tekib sellest, et mul on rool 900 kraadi peal, peab profilerist maha timmima, ehk hakkab toimima. _________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag
momo, eriti kuna need liiguvad ~35-40€ eest, on alguseks päris okei jubinas.
h-shifter ja sidur on hea küll, aga g25 on suurusjärk 3x kallim... _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.