Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
21.02.2012 15:59:28
|
|
|
Mul Desire Z ja PC Sync ei leia kontakte ja kalendri märkeid. Muu jama leiab üles ja syncib ära. Milles asi? Kalendri märgetel on PC Sync mitte Gmail sync.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
elevant
HV kasutaja
|
21.02.2012 16:02:51
|
|
|
Airdroidiga sai ka vist kontaktide ja igast asjadega timmida.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
21.02.2012 22:16:38
|
|
|
Mul Desire muidu müügis (1.a 2 kuud vana), kõik töötab, kellel huvi võib erasõnumiga ühendust võtta.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
26.02.2012 18:52:18
|
|
|
Jäänud silma 2 jama Desire'ga:
- Miskipärast kui sünkida Exchange'ga stock mailikliendiga, siis tavaliselt esimene kord kunagi uusi kirju ei näita - esimene kord peab sünk lõpuni jooksma ja tühjalt lõppema (jookseb mingi paarkümmend sekki umbes), siis teisel korral kui käivitada sünk tõmbab kohe kenasti mailid sisse ja kui regulaarselt tõmbab (a la intervall 10min, siis tõmbab ka igal korral uued kenasti sisse - jama ainult siis kui näiteks öö otsa on vahet olnud). Mobiilneti või wifi otsas olla - ei tundu vahet olema. Probleem esines nii 2.2, 2.2.2 kui ka 2.3.3 - kõik HTC poolt ametlikud stock ROM'id.
- Fotokas näitab valget pilti ja salvestab ka. Täna miskipärast kui üritasin pilti teha siis esimene pilt õnnestus. Mõne hetke pärast teist teha üritades oli ekraanil kadreerimise ajal valge pilt ning kui klõps ära teha, siis ka salvestus valge pilt. Restart ei mõjunud, aku eemaldamine taastas norm seisu.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
26.02.2012 21:23:32
|
|
|
Kas 2.3.3 oli see mis HTC poolt oli "soovitavalt ainult advanced useritele"? Kas selle Exchange klient töötab normaalselt kõrgema turvalisusega Exchange Serveriga? 2.3 default meiliklient saadeti vähemalt Exchange Serveri poolt võssa
Endal siiamaani 2.2.2 ja stock meiliklient kasutusel ja mitte mingit probleemi - aga kasutajate Android >=2.3 ning Touchdowni exchange kliendiga pole päevagi probleemita
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtr
HV Guru

|
27.02.2012 12:52:25
|
|
|
Draqula, kas uuendamine tasus ära? Kas aku kestvusele ka uuendus mõjus?
Mul tavaline Desire ja 2.2.2 peal. Jamasid pole, isegi harvad kokkujooksmised on viimasel ajal lõppenud. Tundub, et ma ei ürita piisavalt Mida uuemat ja põnevamat võiks peale lasta, mis oleks samas piisavalt stabiilne, sest telefoni läheb siiski igapäevaselt ka sihtotstarbeliselt vaja
Autokinnitust/hoidikut otsin ka. Ideaalne oleks dokk, kuhu telefon sisse lükata ja siis automakina kasutada.
_________________ M: Magic Mouse + Keyboard
M: Ryzen 2600/B450M/16GB/1TB/GTX1080/650W
M: MacBook Pro 13 i5/16/500, Dell Latitude 5510 |
|
Kommentaarid: 315 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qexer
HV vaatleja

|
27.02.2012 16:02:45
|
|
|
koby kirjutas: |
Olen varem täheldanud siin sarnast muret, aga äkki keegi oskab kosta midagi tarka.
Tavalisel Desire fotokal tekkis must täpp kui pilti teen (võtsin kaane maha ja ikka sama mure ja silm tundub puas olevat). Garantii laks? kaua neil üldse garantii on 1a ja ülejäänud pretensiooni esitamine (telefon sai soetatud 2010 enne jõulude ajal). |
Viisin garantiisse sama veaga ja vahetatakse välja kogu kaamera moodul. Täpp muidugi oli imepisike aga defekt ikkagi.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
29.02.2012 13:36:15
|
|
|
xtr kirjutas: |
Draqula, kas uuendamine tasus ära? Kas aku kestvusele ka uuendus mõjus?
Mul tavaline Desire ja 2.2.2 peal. Jamasid pole, isegi harvad kokkujooksmised on viimasel ajal lõppenud. Tundub, et ma ei ürita piisavalt Mida uuemat ja põnevamat võiks peale lasta, mis oleks samas piisavalt stabiilne, sest telefoni läheb siiski igapäevaselt ka sihtotstarbeliselt vaja
Autokinnitust/hoidikut otsin ka. Ideaalne oleks dokk, kuhu telefon sisse lükata ja siis automakina kasutada. |
Mul on uuendamisega 2 kogemust. Kui 2.3.3 tuli välja ehk siis see "ainult ulludele äkkeritele", siis panin peale ja kogemused olid seinast-seina. Mälu majandus oli kuidagi imelik, vaba sisemälu tundus kaduvat (hiljem sain aru, et kui ma paigaldasin näiteks google maps uuenduse, siis kadus 10MB sisemälu selle alla, kasutades 2.3.3 ROM'ga tulnud versiooni (5.2.1) ei võetud seda. Samale ajale langes ka tüüpprobleemi väljalöömine - telefon läks kuumaks ja restartis ennast. Selle puhul vahetati garantii korras välja emaplaat ning selle tulemusena oli mul 2.2 tagasi ja esialgu jäin selle peale. Siis millalgi tuli veel 2.2.2 üle OTA ja elu tundus ilus.
Siis aga hakkas kipitama. Olgem ausad 2.2.2 ei ole eriline akusõber ja vaikselt lisandub rakendusi, mis nõuavad miinimum 2.3 (näiteks digidoc allkirja kontroll).
Seega lugesin netist hunniku 2.3.3 ülemineku teinute kommentaare ning kuna need oli 90% positiivsed, siis riskisin uuesti.
"Teine tulemine" on senini jätnud positiivse mulje. Subjektiivselt liigutab menüü ennast kiiremini ning aku peab 20-30% paremini. Mõnus on ka "Fast boot" ehk kui lülitad telefoni välja, siis tehakse midagi hibernate taolist - aktiivmälust loetakse seis maha, sulgeb kiiremini ja ka käivitub kiiremini - abiks näiteks lennukis või muus olukorras. Lisaks on power nupu menüüs "Restart" valik sest reeglina ju tahetaksegi teha restart, aga vanasti pidi selleks enne välja lülitama, siis ootama ja siis sisse lülitama - nüüd teeb aparaat peale ühte menüüvalikut täisrestardi ise.
Ka meeldib mulle mobile data sisse-välja lülitamise stock widget. Ma ei mäleta kas seda enne oli 2.2 puhul? Vanasti vist ikka power menüü kaudu käis data väljalülitamine?
App2sd tugi on samuti parem, Sygic enne võttis põhimälust mitmeid megasid (14MB äkki?), nüüd võtab ~400KB ja ülejäänud SD kaardil.
Summa-summaarum olen seega rahul.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
29.02.2012 13:52:17
|
|
|
Draqula, hibernatest ei tule ükski seade kiiremini üles, kui nö. päris shut downist. Pigem siiski tegemist S3'ga, ehk standby, kus kogu kola ramis hoitakse ja full booti ärkamiseks vaja pole.
Lennuki jaoks on vähemalt sense'ga 2.0, või oli 2.1, ei mäleta, mis mul alguses peal oli, on olemas airplane mode, mis lülitab telefonil kõik raadiod välja, ehk puudub vajadus telefoni ennast välja lülitada. Sama versiooniga on sensel olemas mobile data, wifi ja gps widgetid, niiet puudub vajadus 2.3 peale üle minna.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
01.03.2012 11:14:12
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
Draqula, hibernatest ei tule ükski seade kiiremini üles, kui nö. päris shut downist. Pigem siiski tegemist S3'ga, ehk standby, kus kogu kola ramis hoitakse ja full booti ärkamiseks vaja pole.
Lennuki jaoks on vähemalt sense'ga 2.0, või oli 2.1, ei mäleta, mis mul alguses peal oli, on olemas airplane mode, mis lülitab telefonil kõik raadiod välja, ehk puudub vajadus telefoni ennast välja lülitada. Sama versiooniga on sensel olemas mobile data, wifi ja gps widgetid, niiet puudub vajadus 2.3 peale üle minna. |
Ok, siis väljendusin valesti, kui hibernate mainisin - point igatahes, et kui on vaja telefon välja lülitada ja käivitada, siis teeb seda vajadusel kiirelt.
Lennuki 'mode'st olen teadlik.
Selles valguses on suurim võit siiski aku parem pidamine ning ühilduvus mõnede app'idega, mis nõuavad miinimum 2.3. Kalendri kirjete kirjapildis on ka midagi muudetud, ei oska täpselt öelda mida, aga näeb parem välja
See pluss on ka, et Facebook rakendust vaikimisi ei ole
Pakub ehk huvi neile, kes root ei taha teha, aga sellest lahti saada sooviks.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
RvD
Kreisi kasutaja
|
05.03.2012 17:12:03
|
|
|
DHD kaamera klaasi taga mingi pahn ning selle tõttu kõik pildid fookusest väljas. 2a garantii kehtib oktoobrini, kas tasub selle murega esindusse viia või on selle tulemuseks kopsakas remondiarve HTC poolt?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
05.03.2012 18:56:33
|
|
|
Mis on alternatiiv?
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
RvD
Kreisi kasutaja
|
05.03.2012 20:19:45
|
|
|
Mis need kohalikud spetsialistid on - kännukad ja itbussid vms. Kuigi nüüd järele mõeldes, kaob koos selliste tegijatega ka garantii. HTC saadab endiselt oma telefonid lõunanaabrite juurde remonti või teostatakse töid juba ka Eestis ilma kuudepikkuse ooteajata?
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qexer
HV vaatleja

|
05.03.2012 20:28:55
|
|
|
RvD kirjutas: |
Mis need kohalikud spetsialistid on - kännukad ja itbussid vms. Kuigi nüüd järele mõeldes, kaob koos selliste tegijatega ka garantii. HTC saadab endiselt oma telefonid lõunanaabrite juurde remonti või teostatakse töid juba ka Eestis ilma kuudepikkuse ooteajata? |
Ikka Lätis jah.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
06.03.2012 02:05:59
|
|
|
Tegin just huvitava avastuse, vähemalt iseenda jaoks.
Mingil hetkel peale viimaseid uuendusi on ka DS-le screenshoti featuur külge poogitud (algselt seda igatahes ei olnud). Nimelt power + home salvestab kuvatõmmise camera shots kausta
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
06.03.2012 08:47:42
|
|
|
Heh mõtlesin et ju siis oli kogu aeg kui kellegi lause peale seda paar päeva tagasi proovisin
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
10.03.2012 23:50:10
|
|
|
Ega kellelgi DS-ga probleemi pole olnud, kus voolunuppu peal hoides ei taha telefon aru saada, et soovin telefoni kinni panna/restarti teha? Hoian nuppu all, midagi ei juhtu. Lasen nupu lahti, pole vahet kas kohe kui 10 sekundi pärast, lülitab ekraani välja.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
11.03.2012 02:53:06
|
|
|
Oli, peale Sense 3 tulekut. Factory reset aitas
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
McRicco
HV vaatleja

|
14.03.2012 01:01:40
|
|
|
ostan ka Desire HD käest kätte...on midagi mida peaks kindlasti vaatama enne ostu?
_________________ -<McR>- |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
RvD
Kreisi kasutaja
|
14.03.2012 14:07:12
|
|
|
McRicco, kesta puhul kontrolli üle kaamera klaasi ümbritsev metallrõnga lõtk, kuigi see suurt midagi kasutatavuse juures ei mõjuta ning plastmasskatete kinnitused. Kasutatavust mõjutab kui on kaamera klaasi alla sattunud tolmu, siis võib see kaamera fookuse sassi ajada. Muidu suht kõva ja tugev tükk.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
McRicco
HV vaatleja

|
14.03.2012 18:57:28
|
|
|
Tänud...eks õhtul ole esimesed emotsioonid
_________________ -<McR>- |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
14.03.2012 23:39:41
|
|
|
Nii, sooviks küsida isiklikku arvamust HTC Desire S omanikelt. Otsustasin uue smartphone soetada kuna Wildfire viskab liiga kettasse ja olen jäänud toppama Desire S juurde peale pikka uurimist. Desire HD ja S vahele jäin valima lõpus ja S lõi üle siiski mu jaoks. HD ekraan on veidike liiga suur mu jaoks vast, ei taah päris tahvelarvutit taskus kanda. Ning S on uuem ja tundub, et käib uuendustega nüüd veel mõnda aega kaasas kuni maha kantakse. Soetada tahan kindlasti HTC ning Desire S ja HD hinnaklass on just see mida olen nõus välja käima kah. Igatahes kõik arvamused ja ka aparaadi probleemid on teretulnud, et kas on midagi erilist Desire S'l mis jupsib enamikel telefonidel või on kõik tipp-topp?
|
|
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qexer
HV vaatleja

|
14.03.2012 23:58:25
|
|
|
veso kirjutas: |
Nii, sooviks küsida isiklikku arvamust HTC Desire S omanikelt. |
Positiivne
- hea välimus
- püsib hästi käes (pole liiga suur/väike)
- piisavalt hea kiirus
- lubatud ICS ehk Android 4 valmidus aasta teisest poolest
Negatiivne:
- plastiku kigin
- veidi raske
- HDMI väljund puudub
Julgen soovitada küll.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
15.03.2012 01:30:24
|
|
|
Qexer kirjutas: |
Positiivne
- hea välimus
- piisavalt hea kiirus
Negatiivne:
- plastiku kigin
- veidi raske
- HDMI väljund puudub
Julgen soovitada küll. |
Ära unusta wifi "death grip"-i
Minu arust on see ka ainuke probleem, mis sellel telefonil üldse on .. Samas kuna olen pidevas 3g ühenduses ja wifit kasutan kuus korra ja hea signaaliga, siis mind see ei sega.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
15.03.2012 13:46:37
|
|
|
Olaf kirjutas: |
Qexer kirjutas: |
Positiivne
- hea välimus
- piisavalt hea kiirus
Negatiivne:
- plastiku kigin
- veidi raske
- HDMI väljund puudub
Julgen soovitada küll. |
Ära unusta wifi "death grip"-i
Minu arust on see ka ainuke probleem, mis sellel telefonil üldse on .. Samas kuna olen pidevas 3g ühenduses ja wifit kasutan kuus korra ja hea signaaliga, siis mind see ei sega. |
Kas on siin keegi kes on kasutanud nii algset Desire kui ka Desire S?
Mul see algne Desire ning wifi levi samuti kõigub sellest sõltuvalt kuidas telefoni käes hoida. On see S puhul tõesti nii palju hullem veel?
Mulle vähemalt tundub, et igal telefonil on võimalik nii wifi kui 3G levi mingil määral tappa kui käega täpselt nii hoida et emb-kumb antennidest kinni kaetakse.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|