Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
madisrud
HV vaatleja
|
12.03.2012 16:37:44
samsung scx-3200 |
|
|
Probleem, siis selline, et sai osta laserprinter, mis hakkas kohe algul jamama printeri tarkvara peale installides tahtis ta et ma ühendaksin printeri ja arvuti ära tegin seda aga arvuti ütleb et tundmatu seade. installisin siis ilma nii et printerit polnud taga. tegin resa ära arvutile kuid printer ei hakanud ikka tööle ütles ainult et tundmatu seade. olen paar korda ainult printeri tööle saanud ja olen printerit omanud ligi 3 kuud.
Oskab keegi aidata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
12.03.2012 16:44:56
|
|
|
Mingi trikk seal oli selles, mis järjekorras tuli draivereid ja kaablit ühendada ... samas oli printeriga kaasas mingi QuickSetup Quide, kus oli õige järjekord kirjas.
Mul on küll wifiga variant aga see on esimene printer, mille puhul ma olen pidanud näpuga manualist järge ajama
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
madisrud
HV vaatleja
|
12.03.2012 17:42:35
|
|
|
tegin juhendi järgi ikka sama seis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.03.2012 17:55:39
|
|
|
Mina prooviks nii.
Tee kõigepealt kõigele Samsungi kamale, mille sa printeriga seoses oled installinud, uninstall ja arvutile restart. Enne seda lülita printer välja.
Tiri viimane saadaolev printeri driver siit (Universal Print Driver): http://www.samsung.com/ae/consumer/printers-multifunction/printers/mono-multi-function/SCX-3200/XSG-support
Salvesta Desktopile näiteks ja ava mõne pakkimisprogrammiga. 7zipil on selline võimalus: paremklikk .exe failil ja Extract files...
Lahtipakitud failist tulevad välja erinevad kaustad, millest üks on nimega UPD ehk Universal Printer Driver.
Lülita printer sisse ja lase Windowsil alguses drivereid otsida, kui neid ei leia, juhata käsitsi selle UPD kausta juurde.
Ma üldiselt igasugu eriprogramme ja .exe installikaid printerite puhul ei salli silmaotsaski. Pigem pakin driverid käsitsi kusagile kausta lahti ja lasen Windowsil need seal üles leida. Sellega ei installita ka igasuguseid üleliigseid jurasid.
Teine variant on otsida Device Managerist kollase hüüumärgiga seade üles, valida Update driver ja juhatada UPD kausta juurde.
Skänneri tarkvara installi hiljem - siis, kui oled printeri tööle saanud.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
madisrud
HV vaatleja
|
12.03.2012 18:23:40
|
|
|
asi on selles et kui ma device manageri alt vaatan siis ta ütleb unknown device ja ma ei saagi siukest varianti teha et saaks selle kausta valida ja installiks nii. ta korraks tunnistab ära ja ütleb et seade on valmis ja võid kasutada 5 sekundit hiljem tuleb tekst unknown device.
|
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
14.03.2012 16:06:37
|
|
|
kas usb kaabel korralik?..proovi mõnd teist usb pesa ja prooviks võta mingi teine kaabel..soovitavalt 1,8m mitte pikem...
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|