Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 70, 71, 72  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 12.03.2012 17:20:41 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Täiesti mõttetu deus ex machina lõpp tervele ME seeriale. Masendav. Mida kuradit need Bioware'i writer'id mõtlesid? Lihtsalt jube. thumbs_down.gif

Dragon Age 2 writerid noh, mis sa tahad icon_smile.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 12.03.2012 17:28:17 vasta tsitaadiga

Tegemist ju eelkõige triloogia lõpuga, Bioware ilmselt teeb selle universumi põhjal veel mänge tulevikus. Ise alles 6 tundi mänginud, aga mulje on jäänud samaks, tegemist on kaugelt parima ME.ga siiani kõigist küljest. Ainus asi mis veidi häirib on need "darkspawnid" me universumis.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 12.03.2012 17:29:48 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
LightsabeR kirjutas:
Täiesti mõttetu deus ex machina lõpp tervele ME seeriale. Masendav. Mida kuradit need Bioware'i writer'id mõtlesid? Lihtsalt jube. thumbs_down.gif

Dragon Age 2 writerid noh, mis sa tahad icon_smile.gif

Algselt pidi teine lõpp tulema, kuid see script leakiti ning seetõttu muudeti ending ära.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 12.03.2012 17:48:40 vasta tsitaadiga

Wiwefak kirjutas:

Algselt pidi teine lõpp tulema, kuid see script leakiti ning seetõttu muudeti ending ära.

Says who? (allikat paluks^^)

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 12.03.2012 19:08:38 vasta tsitaadiga

MatchMaker kirjutas:
Tegemist ju eelkõige triloogia lõpuga, Bioware ilmselt teeb selle universumi põhjal veel mänge tulevikus. Ise alles 6 tundi mänginud, aga mulje on jäänud samaks, tegemist on kaugelt parima ME.ga siiani kõigist küljest. Ainus asi mis veidi häirib on need "darkspawnid" me universumis.

thumbs_up.gif

22h mängitud. Pakun, et olen poole peal või nii. Väga rahul.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 12.03.2012 19:23:11 vasta tsitaadiga

MatchMaker kirjutas:

Bioware on öelnud, et ME3le tuleb vist DLC ka ning käidi ka mõte välja et võib olla ME-st MMO umbes nagu Star Wars Old Republic. Päris kindlasti pidi nad ME universis midagi tegema kuid praegu pidi saama lihtsalt Commander Shepardi story läbi. Nad võiksid teha järgneva osa Ashleyst/Kaidenist, olenevalt sellest kumb sinu ME1 savegames Virmires ellu jäi ja mäng alata sealt kust hakkas ME2 icon_razz.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
SubZer0
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.03.2012 19:35:35 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
MatchMaker kirjutas:

Bioware on öelnud, et ME3le tuleb vist DLC ka ning käidi ka mõte välja et võib olla ME-st MMO umbes nagu Star Wars Old Republic. Päris kindlasti pidi nad ME universis midagi tegema kuid praegu pidi saama lihtsalt Commander Shepardi story läbi. Nad võiksid teha järgneva osa Ashleyst/Kaidenist, olenevalt sellest kumb sinu ME1 savegames Virmires ellu jäi ja mäng alata sealt kust hakkas ME2 icon_razz.gif

MMO rikuks ära asja minuarust. Ja tahaks uut storyt, kui oleks Ashley/Kaideni POV siis kõik need 30-40h kuuled ainult nende vingumist ja mis neil koguaeg viga on.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 21
tagasi üles
kikaskilla
HV kasutaja
kikaskilla

sõnum 12.03.2012 19:58:54 vasta tsitaadiga

Väga kõva fan-made alternate ending. Soovitan lugeda.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 12.03.2012 21:11:48 vasta tsitaadiga

Lisaks ka siis ühe väga hea fan-made lõpu:

Spoiler Spoiler Spoiler

Minu silmis kordades parem, kui see, millega Bioware'i writer'id hakkama said. Eriti meeldib mulle see, kuidas ta EDI'le olulisema ja palju huvitavama rolli andis.
MatchMaker kirjutas:

Maitse asi.

Minu silmis on ME1 ikkagi parim nendest kolmest. Ja väide, et ME3 on "kaugelt parim", tundub minu meelest natuke ülepingutatud olevat. "Kaugelt parim" tähendaks sisuliselt seda, et sinus silmis on ME1 ja ME2 väärt score'i 5/10'st ja ME3 9/10'st. Nii see aga kohe kindlasti ei ole.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
tavv
HV vaatleja
tavv

sõnum 12.03.2012 22:18:12 vasta tsitaadiga

kikaskilla kirjutas:
Väga kõva fan-made alternate ending. Soovitan lugeda.

Spoiler Spoiler Spoiler

Tõesti hea lõpp, lisaks option, kus Shepard jääb ellu ja jageleb tulevikus pisipõnnidega ja sõpradega grillides
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 12.03.2012 23:15:03 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

lol
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 12.03.2012 23:42:07 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

lol

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 13.03.2012 00:31:03 vasta tsitaadiga

mõtlesin et oleks huvitav näha missuguste tegelastega te mängite, teen algust siis
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.03.2012 00:47:02 vasta tsitaadiga

SP siis täna läbi. Kokku 33,5 tundi. Lõpu kohta ütleks nii, et polnud otseselt halb aga ma oleksin oodanud midagi kokkuvõtlikumat thumbs_up.gif
Muus osas ME3 suht samal tasemel ME1-ga minu jaoks aga ME2 ületada ei suuda. See jääb minu silmis parimaks kogu triloogias icon_cool.gif

Muidugi triloogia ise parim mis genereeritud thumbs_up.gif
Vähemalt replay value on olemas tänu MP-le ja ka mängutunde tuleb sealt vähemalt samapalju kui SP-st.
Mängisin canon shepardiga (mees). Mängu lõpus lvl 57 (imporditud ME2 seiv). Kõik skillid 100% + 1 punkt jäi ülegi.
Paragon 2/3 ja renegade 1/3 (eelmises kahes mängus oli sama). Ma ei mängi puhtalt head või halba. Otsustan vastavalt olukorrale.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 13.03.2012 01:06:55 vasta tsitaadiga

Tegin ise ka läbi, ütleks sama, et lõpp ei häirinud mind.

Spoiler Spoiler Spoiler

Ütleks nii, et kõige tugevam ja parim esimene osa, siis kolmas ja teine jäi minumeelest sellepärast nõrgaks, et RPG elemente peaaegu nagu polnudki, selles osas suutis kolmas päris hea tasakaalu leida aga oleks võinud veel julgem olla. Esimese osa suurim miinus ei olnud stuffi üleküllus, vaid selle väga si*** majandamine, oleks see parem olnud ja mugavam poleks probleemi olnud. Teise osa juures häirisid need thermal clipid ka, krt kui ennem olid nii advanced relvad, et ei vajanud neid siis miks nüüd??? suht arusaamatu lähenemine ja see ei andnud midagi juurde, kuna moona vedeles igalpool lademetes, ka seal kus neid olema ei oleks pidanud. Kindlasti ei ole tegemist kehva mänguga 7,5 -8,5 kindlasti väärt. Keegi teab, mis selle loo nimi on , mis lõpus tuleb?

Tomorrow kirjutas:
SP siis täna läbi. Kokku 33,5 tundi. Lõpu kohta ütleks nii, et polnud otseselt halb aga ma oleksin oodanud midagi kokkuvõtlikumat thumbs_up.gif
Muus osas ME3 suht samal tasemel ME1-ga minu jaoks aga ME2 ületada ei suuda. See jääb minu silmis parimaks kogu triloogias icon_cool.gif

Muidugi triloogia ise parim mis genereeritud thumbs_up.gif
Vähemalt replay value on olemas tänu MP-le ja ka mängutunde tuleb sealt vähemalt samapalju kui SP-st.
Mängisin canon shepardiga (mees). Mängu lõpus lvl 57 (imporditud ME2 seiv). Kõik skillid 100% + 1 punkt jäi ülegi.
Paragon 2/3 ja renegade 1/3 (eelmises kahes mängus oli sama). Ma ei mängi puhtalt head või halba. Otsustan vastavalt olukorrale.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 13.03.2012 07:52:31 vasta tsitaadiga

karuke kirjutas:
Teise osa juures häirisid need thermal clipid ka, krt kui ennem olid nii advanced relvad, et ei vajanud neid siis miks nüüd???

No thermal clipid olid siiski uus tehnoloogia neil. Relva ülekuumenemise(mis essas osas juhtus pidevalt) asemel lendas plõksti kuum thermal clip välja ja lasid uue jaheda sinna sisse ja paugutasid edasi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 13.03.2012 10:03:03 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:

No thermal clipid olid siiski uus tehnoloogia neil. Relva ülekuumenemise(mis essas osas juhtus pidevalt) asemel lendas plõksti kuum thermal clip välja ja lasid uue jaheda sinna sisse ja paugutasid edasi icon_biggrin.gif

Sellisel juhul oleks loogiline olnud, et peale thermal clippide otsa saamist töötaks relv endistviisi (ME1 stiilis) edasi, aga ei "out of ammo hoopis". kopp.gif

ME1 oli ikka midagi muud, kui järgnevad osad. See oli väga hea mäng ja ME2 oli hea mäng (selline vahepala enne suurt lõppu). Olen ME3 umbes poole peal ja, no tee või tina, häirivat on nii palju võrreldes eelmiste osadega. Lihtsalt sportlikust huvist mõtlesin, et panen kõik positiivse ja negatiivse tabelina enda joks kirja. Hetkel on positiivse ja negatiivse poole peal sissekandeid vastavalt 3 ja 12 (võrdlust teen puhtalt eelmise kahe ME osaga, plot hole-e ei arvesta). Negatiivne (kõrvale jättes kogu marketingi, first day DLC jne jama) algab kohe sellega, kui üle 10 sekundi vaadata menüüle eelnevat räsitud Maa screeni. No isaand jumal, kas nad ei suutnud siis isegi plahvatuste imitatsioone erinevalt teha - üks ja sama muster, ainult et erinevas suuruses ja nurga all... otse loomulikult see SAMA muster on kasutusel ka terve mängu jaooksul.

Seni mängitu põhjal, kui arvestada kogu mängu kompotti, on ME3 halvim triloogias. Kõige enam tunnen puudust ME1 laadsest sci-fi õhkkonnast ning kõige enam teeb kurvaks EA/Bioware-i suhtumine eelmiste osade lojaalsetesse fännidesse. Ütlen ausalt, et pettumus on mul tõesti suur (väike näide minu ootustest ja vaimustusest ME suhtes: ME1 save pärines mul Xbox360 pealt, siis ainuüksi selle mängusaaga pärast muretsesin omale uuesti konsooli, kuna vana sai mingi aeg maha müüdud).
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 13.03.2012 11:18:15 vasta tsitaadiga

parasitego, kuna clipid tulid, siis see võttis ruumi ja integrated intercooler blah blah eemaldati.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 13.03.2012 15:42:15 vasta tsitaadiga

Noh sain kah siis läbi Hardcore taseme peal. Kulus kuskil 48h ,millest mõned tunnid läksid kindlasti selle peale kui mäng lihstalt lahti oli, kas siis alla või dektopil, seoses teiste tegevustega. Mängisin ME2 imporditud savega, enamasti olin Paragon, mõni otsus oli ka renegade icon_razz1.gif Üritasin teha ära nii palju misioone kui võimalik ning skaneerid läbi enamus planeete. Noh kõiki fuel source ei viitsinud ka päris läbi otsida icon_biggrin.gif Samuti kõik võimalikud dialoogid kuulasin/rääkisin ,mis võimalikud olid.

Well, demot mängides jäi asjast ikka väga kehv mulje, eriti intro osa, mõtlesin et ei tule midagi head kõigest sellest. Ka täismängul oli täpselt samasugune intro va üks lisa dialoog, mis ofc mitte midagi ei muutnud. Aga siis kui asi pihta hakkas ja esimene misioon oli, hakkas asi paremuse poole liikuma. Texturid ei olnud enam mingisugused low-res placeholderid, valgus oli väga hea, dialoog oli päris ok jne. Ja mida edasi seda rohkem mäng kaasa kiskuma hakkas.

Lõppudelõpuks jäin ma mänguga ikkagi rahule. Jah noh see lõpp...
Spoiler Spoiler Spoiler

Üldiselt olid misioonid huvitavad, isegi lisa misioonid enamasti. Level disain oli enamasti väga hea, oleks võinud olla mõni suurem social hub area nagu eelnevates on olnud. Osad 'console limitations' nagu nt see et relvi ei saa combat areas holsterdada ja vastupidi, ei häirinud mind samas oli asju ,mis kindlasti oleks võinud paremad olla.

Meeldis, kuidas oli integreeritud ME2 ja 1 tegelaste osalus storysse, kellele rohkem kellele vähem, alati võiks ju rohkem olla aga tore oli näha. Lemmikuteks tegelasteks jäid lõpuks ikkagi nö. vana raudvara (ehk siis need kes sinuga on ME1 saadik kaasas jõlkunud) Garrus, Tali, Liara, Anderson ... Ashley vb mitte nii väga. Uued tegelased olid minu arust suht meh, va EDI, Prothen kelle sa DLC-ga kaasa saad.

Ok nüüd võiks siis kurkuulsast DLC-st ka natuke rääkida. Esmalt ütlen ära, et kahjuks on nii, et fännidele on see täielik ripp-off, selles suhtes, et selle DLC-ga käib kaasas kuigi palju huvitavat backstoryt, eriti just Prothean-ite kohta, mida oleks igal fännil huvitav teada. Lisaks Protheani teammate on nii võrd hästi kogu looga seotud nii dialoogide kui kõige muu tasemel, et kahjuks on suht selge, et see DLC on mängust lihtsalt välja rebitud, et rohkem raha fännidelt röövida icon_sad.gif

Mõned asjad mis veidike häirisid:

Esiteks siis see, et kõik tegevused ühe (space) klahvi alla panna, alguses oli see ikka kohutav peavalu, kuna vahest kui joosta vaja oli siis ta kükitas ja kui kükitada vaja oli siis ta jooksis jne. Teiseks ,mis ei meeldinud väga oli see vastaste granaatide loopimine (see valmistas alguse poole peavalu aga lõpus enam mitte väga), OK kui loobivad vahest harva ühe.... aga vahepeal oli nii et ainult granaate lendaski ning siis veel muidugi täielik nonsense, et huskid granaate loopisid. Konsooli disaini oli muidugi tunda igal sammul, alustades siis suurte ümarate interactive objektide indikaatorite ja lõpetades kahtlase väärtusega laadimis aladega aga noh see ei muutnud mängu minu silmis halvemaks. Muidugi, 2 dialoogi valikut enamasti, valmistas väikse pettumuse (renegade või paragon) ning dialoogi oleks võinud rohkem olla (alati võiks icon_razz1.gif)

Üldiselt oli tegu ikkagi väga supper triloogiaga ja universe ise oli ka väga lahe ja huvitav. Seda, kas see jääb ka viimaseks Mass Effectiks, seda näitab ainult aeg (MMO does not count!) icon_wink.gif

SubZer0
HV vaatleja

sõnum 13.03.2012 17:05:34 vasta tsitaadiga

Mafia kirjutas:
Noh sain kah siis läbi Hardcore taseme peal. Kulus kuskil 48h ,millest mõned tunnid läksid kindlasti selle peale kui mäng lihstalt lahti oli, kas siis alla või dektopil, seoses teiste tegevustega. Mängisin ME2 imporditud savega, enamasti olin Paragon, mõni otsus oli ka renegade icon_razz1.gif Üritasin teha ära nii palju misioone kui võimalik ning skaneerid läbi enamus planeete. Noh kõiki fuel source ei viitsinud ka päris läbi otsida icon_biggrin.gif

Ma scannisin kõik ära ja ütleks, et 50% on fuel. Iga planeedi peal oli vähemalt 1 fuel source kui ma õieti mäletan, mis oli paras piin tegelikult. Oleks võinud lihtsalt suurema kütuse paagi peale jätta mis ME2 sai.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 21
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 13.03.2012 17:37:40 vasta tsitaadiga

SubZer0 kirjutas:
Mafia kirjutas:
Noh sain kah siis läbi Hardcore taseme peal. Kulus kuskil 48h ,millest mõned tunnid läksid kindlasti selle peale kui mäng lihstalt lahti oli, kas siis alla või dektopil, seoses teiste tegevustega. Mängisin ME2 imporditud savega, enamasti olin Paragon, mõni otsus oli ka renegade icon_razz1.gif Üritasin teha ära nii palju misioone kui võimalik ning skaneerid läbi enamus planeete. Noh kõiki fuel source ei viitsinud ka päris läbi otsida icon_biggrin.gif

Ma scannisin kõik ära ja ütleks, et 50% on fuel. Iga planeedi peal oli vähemalt 1 fuel source kui ma õieti mäletan, mis oli paras piin tegelikult. Oleks võinud lihtsalt suurema kütuse paagi peale jätta mis ME2 sai.

Pigem tüütu mõtetus. Oleks võinud siis mingi minimägu sinna juurde leiutada. Praegu sõidad kiirelt süsteemi scannerit plõksides läbi , pressid resume ja korjad asjad kokku.
tagasi üles
_Knight_
HV vaatleja
_Knight_

sõnum 13.03.2012 20:20:53 vasta tsitaadiga

karuke kirjutas:
Keegi teab, mis selle loo nimi on , mis lõpus tuleb?

Clint Mansell and Sam Hulick - An End, Once and For All
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Abazel
HV vaatleja

sõnum 13.03.2012 20:33:11 vasta tsitaadiga

Mafia kirjutas:
Teiseks ,mis ei meeldinud väga oli see vastaste granaatide loopimine (see valmistas alguse poole peavalu aga lõpus enam mitte väga), OK kui loobivad vahest harva ühe.... aga vahepeal oli nii et ainult granaate lendaski ning siis veel muidugi täielik nonsense, et huskid granaate loopisid.

Mina ei kohanud ühtegi granaate loopivat huski. Suht kindel, et mõni cannibal sul huskide vahel oli süüdi.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.03.2012 20:47:48 vasta tsitaadiga

Lol sai MP-s Gold tase ära tehtud. 46 minutit kõmmutamist icon_lol.gif
Aga auhinnad olid ka seda väärt. 275k XP-d ja 70k raha.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 13.03.2012 21:37:18 vasta tsitaadiga

Vaikselt hakkab infiga goldis grindimine ära tüütama. Tegin täna hoopis vanguardi vahelduseks icon_biggrin.gif
Charge + Nova + 200% recharge bonus on fun fun icon_smile.gif Kulla materjal ikkagi pole, liiga risky on vanguardiga icon_exclaim.gif Vahest millegipärast kalab/laggib ja ei jõua mingil põhjusel chargei uuesti kasutada, kuigi recharge on juba paar sekundit täis icon_rolleyes.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 70, 71, 72  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.