Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Slingbox märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dzombe
HV kasutaja

sõnum 13.03.2012 20:32:22 Slingbox vasta tsitaadiga

Üks klient küsis infot iPadiga ETV live pildi vaatamiseks Slingbox abil. Kas keegi on sellist jubibnat üldse reaalselt näinud ning saaks kommenteerida tema tegeliku võimekust?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 13.03.2012 20:49:11 Re: Slingbox vasta tsitaadiga

dzombe kirjutas:
Üks klient küsis infot iPadiga ETV live pildi vaatamiseks Slingbox abil. Kas keegi on sellist jubibnat üldse reaalselt näinud ning saaks kommenteerida tema tegeliku võimekust?

Mida täpsemalt teada tahad?

Olen aastake juba slingbox solo omanik (vana versioon). Vaatan sellega igapäevaselt elioni pakutavaid kanaleid nii android telefonist kui ka läptopist.
Kasutanud olen seda peale eesti ka soomes ja prantsusmaal, Töötab edukalt, kuid esimene seadistamine oli natuke valulik. Nimelt ei leidnud ma algul amino digiboksi juhtimise jaoks vajalikke koode (slingbox vajab lisaks ka digiboksi/seadet millest saada videosignaal mida sulle striimida.). Häireid seadmel pole, kuid minu versioonil on pildi kavliteet suurel ekraanil natuke kehva kuid hd versioonil ei tohiks seda viga olla.

Odavam ja natuke ebamugavam lahendus slingplayerile oleks koju panna arvuti kast,Kuhu ühendad tv/capture kaarti abil näiteks elioni digiboxi(kanaleid vahetaks iseteenindusest) külge ja siis striimid pilti veebi edasi. Kuid see on ainult teooria mida pole veel katsetada jõudnud.
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 143
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 13.03.2012 21:11:24 vasta tsitaadiga

Algne küsimus oligi vaid ETV Otse http://otse.err.ee/ vaatamine iPad abil.

Sisseehitatud tuuneri jaoks Conaxi pesa ei paista olema, ehk Pro'l on eelis vaid "HD" näol. IPTV vajab eraldi seadsmeid. DVD/BR ja muud seadmed on juhitavad eraldi anduriga, mis siis tuleb täpselt paika ajada?

Tehtud Taiwanis, välja mõeldud Indias. Vaatades pilte veebis ja tutvustusvideoid Youtubes, on kavaliteedivahe tõene?

iPadi omanikule aga soovitada vist võib, sest hind võrrelduna vist määrav enam pole icon_smile.gif

ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 13.03.2012 22:20:42 vasta tsitaadiga

dzombe kirjutas:
Sisseehitatud tuuneri jaoks Conaxi pesa ei paista olema, ehk Pro'l on eelis vaid "HD" näol. IPTV vajab eraldi seadsmeid. DVD/BR ja muud seadmed on juhitavad eraldi anduriga, mis siis tuleb täpselt paika ajada?

Üldiselt ma selle sisseehitatud tuuneri peale ei loodaks. Paneks ikkagi eraldi digiboksiga...Samas ma pole kunagi solost võimsamat seadet kasutanud niiet ei maksa neid mu sõnu päris kullana võtta...

dzombe kirjutas:
... mis siis tuleb täpselt paika ajada?

Kui seade on suporditud(slingplayeri listis) pole probleemi, kuid kui pole. siis tuleb leida interneti avarustest vastav fail mis sisaldab vajalikke puldi koode. Pmst saab selle faili ka ise teha, kuid selleks pidavat olema vastavad vahendid.
Õhesõnaga tuleks enne ostmist uurida kas slingplayer ikka toetab seadet mida sinna järgi kavatsetakse panna.

dzombe kirjutas:

iPadi omanikule aga soovitada vist võib, sest hind võrrelduna vist määrav enam pole icon_smile.gif

Ahjaa, unustasin mainida et slingplayer va kuramus tahab ipad-ile mõeldud programmi eest saada lisa pappi (£ 17.99).
Odavama variandina soovitaks veel uurida monsooni tooteid, kuid nendega mul kogemused puuduvad:
http://www.myvulkano.com/products_volcano_flow.html
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 143
tagasi üles
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 27.02.2014 17:30:39 vasta tsitaadiga

Kuidas saada valikuse ka "Digital" ?

Tundub, et ka PRO-HD ei toeta eestis kasutusel olevat MPEG4 formaati kopp.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Slingbox
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.