Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
deferender
HV vaatleja
|
10.03.2012 20:06:56
Failid |
|
|
On juhtunud mitmeid kordi õnnetult nimodi et vajutan shift-i alla ja delete aga kogemata läinud ka fail mis pold mõeld tegelt kustutamisele. Tüütu on uuesti tõmmata asja jne. Eriti kui internet aeglane ka veel.
Soov olekski teada saada kui ma olen nimodi faili ära kustutand schifti all hoides ja delete. Kas on võimalik kuidagi faili tagasi saada?
Oskab keegi õpetusi jagada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mask
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 521 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
434 |
|
tagasi üles |
|
 |
deferender
HV vaatleja
|
10.03.2012 21:25:40
|
|
|
Nii sain midagi, aga ükski näidatud videos jne programm minu faile küll ei näidand mis olen ära kustutand! tegin katsetuse kustutasin ära ja proovisin, ei leitud midagi üles. kellelgi ehk soovitada mingit head programmi mis ikka töötab ka? Aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
10.03.2012 21:27:14
|
|
|
Piriform Recuva - tasuta
GetDataBack - tasuline
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
deferender
HV vaatleja
|
11.03.2012 12:07:35
|
|
|
tänan!
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
11.03.2012 12:09:57
|
|
|
räägi muljetest
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
11.03.2012 16:39:10
|
|
|
Ei maksa seejuures ära unustada kõige esimest reeglit - kadumaläinud infoga kettale pärast info kaotsiminekut ei tohi enam kirjutada. Mitte midagi. Kui on süsteemiketas, siis ei tohi süsteemi käivitada.
Iga kirjutusoperatsioon vähendab info täieliku taastamise võimalikkuse tõenäosust.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
deferender
HV vaatleja
|
13.03.2012 18:55:20
|
|
|
Piriform Recuva - tasuta
Sain sellega oma failid kätte mis vaja oli, natuke pusisin ja lugesin programmi kohta, kuidas sellega toimetada ja kõik toimis kenasti.
Olen sellest lollusest loobund nagu käega lööma minemine, see ei too kasu. Poleks ma algul uurind ja lugend programmi kohta,poleks kindlasti hakkama saand.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|