ostsin ka mõistliku hinnaga pela, kuidas hetkel lood on - millised arengud peale betat olnud on
Üht teist on paremaks tehtud UI poole pealt, mingit muud erilist muutust pole märganud. Kõik need nerfid ja muu selline jookseb mööda külge maha, pole isegi midagi aru saanud ja ju saab hetkega ka ringi harjutud. Performance on tiba tõusnud, kannatab Ultra + 2x AA panna nüüd, varem tõmbas AA mu kaardi kooma. Paljud kurdavad kicke, disconnecte jne, nende kohta ei oska midagi kaasa rääkida ehk puuduvad.
USAS nerfi üle oleks küll õnnelik. See ikka nii lame relv, et endalgi hakkab igav, kui USAS kasutan ja MVP olen, teistest vähemalt 30 killiga ees..... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
oskab keegi öelda, et mis valemiga ma neid spot assiste teen?
Klõpsid Q tähte ja ootad kuni tiimikaaslane ta ära tapab
Kristocfc, mis BF3 mortaril siis viga? Ei suuda neid hävitada? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Battlelog will be down for a quick 30 minute update and general maintenance starting March 13th at 1:00 AM PST - 9 AM CET. Users will be able to share videos and photos in the Battlelog feed after the update.
oskab keegi öelda, et mis valemiga ma neid spot assiste teen?
Snaipril on selline vidin nagu T-UGS... Pole mingit Q toksimist või MAV-iga lendamist. Nt. 64l metro mapil see õigesse kohta üles pannes ei jõua see kogu spotimine ekraanilt läbigi joosta... Ja käed-jalad on vabad kõike muud teha!
Kuis enda kogemus nüüd 8gb on? FPSi ta nüüd vaevalt muutis(see oleks ebareaalne) aga laadimisajad?
4GB -> 6GB oli mul.
Laadimisajad vähenesid märgatavalt. Tundus ka, et mingisugune FPS tõus oli ultra peal olemas. Vähenesid ka crashid mängu minimizemise tõttu...või noh, neid polegi enam olnud. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kuis enda kogemus nüüd 8gb on? FPSi ta nüüd vaevalt muutis(see oleks ebareaalne) aga laadimisajad?
Ma panin eilse testiga rohkem rõhku FPSdropide otsimisele, mis mul ultraga esinesid. Tundub, et kadunud. Kohe panen task manageri ka kõrval telekale jooksma ja vaatan kas ram-i kasutuses ka veel mingid järsud dropid veel esinevad, sest nende drop'ide tagajärjel kiiluski pilt.
Mis oli 4GB
aivar1988 kirjutas:
Nii, tegin väikse testi
IDLE ~1,2-1,3GB
Firefox ja origin ~1,5GB
Mängus tuli huvitav asi ilmsiks. 5 minuti jooksul tõusis vaikselt ja sujuvalt 3,4 kuni 3,6-3,7 ja peaaegu 3,8 ja siis järsku 3,62 peale. Pildilt on ka näha peaki drop ja just sellel ajal kiilus ka sekundiks/pooleks pilt.
Ma panin eilse testiga rohkem rõhku FPSdropide otsimisele, mis mul ultraga esinesid. Tundub, et kadunud. Kohe panen task manageri ka kõrval telekale jooksma ja vaatan kas ram-i kasutuses ka veel mingid järsud dropid veel esinevad, sest nende drop'ide tagajärjel kiiluski pilt.
Mis oli 4GB
aivar1988 kirjutas:
Nii, tegin väikse testi
IDLE ~1,2-1,3GB
Firefox ja origin ~1,5GB
Mängus tuli huvitav asi ilmsiks. 5 minuti jooksul tõusis vaikselt ja sujuvalt 3,4 kuni 3,6-3,7 ja peaaegu 3,8 ja siis järsku 3,62 peale. Pildilt on ka näha peaki drop ja just sellel ajal kiilus ka sekundiks/pooleks pilt.
Spoiler
RAMi lisamisega ei saa tõsta PC Frame per Rate, olen seda ka varem mitu korda öelnud. See on midagi graafikakaatide vallast pigem. Deffered AA ja HBOA on peamised ressursi kulutajad, kaasa arvatud Vsync, mille soovitan keerata kohe OFF! Minul on video MEDIUMle sätitud ja eelpool nimetatud värk maha keeratud, keskmiselt saan 110 fps, max 170. Pilt on väga sujuv ja mõnus tegutseda. Palju RAMi laseb sul tundide kaupa seda järjest mängida, TABida midagi iganes muud teha paralleelselt.
Ohoo, midagi uut ka keegi leidis? Karkandi majad üheteise peale tõstetud ja vopsti tutikas ekspansioon keriti ahjust välja. Kindlasti saab olema veel halvem kaart, kui tipptunni Metro, fullofshit!
Minul on video MEDIUMle sätitud ja eelpool nimetatud värk maha keeratud, keskmiselt saan 110 fps, max 170. Pilt on väga sujuv ja mõnus tegutseda. !
Pigem vaataks ilusat pilti Ultra/High peal ja hoiaks silmi (vsync peale) kui ajaksin taga 110+ fps'i. 50-60 + jookseb mäng juba nii sujuvalt, et üle selle erinevust märgata on raske. Aga igaühele oma.
Minul on video MEDIUMle sätitud ja eelpool nimetatud värk maha keeratud, keskmiselt saan 110 fps, max 170. Pilt on väga sujuv ja mõnus tegutseda. !
Pigem vaataks ilusat pilti Ultra/High peal ja hoiaks silmi (vsync peale) kui ajaksin taga 110+ fps'i. 50-60 + jookseb mäng juba nii sujuvalt, et üle selle erinevust märgata on raske. Aga igaühele oma.
kui sul oleks korralik 120hz monitor siis saaksid aru miks 120fps tähtis on
kui sul oleks korralik 120hz monitor siis saaksid aru miks 120fps tähtis on
Kuna ei ole 120hz molu, siis ei näe põhjust miks pean ilma põhjuseta videokaarti kuumutama 150+fpsiga kui saan sujuvalt ka 60ga mängida.
Panin ka üle pika aja ultra peale. Muidu mängitud high peal pidevalt.
Ei saanud mängida millegi pärast normaalselt. Fps oli 50-80 metros, aga võib-olla oli asi milleski muus.
Mälu sõi ultra peal ikka kõvasti rohkem, kui high peal.
Ma veel mängin leebelt 1680 x 1050 resolutsiooniga. Suurema ekraaniga peaks vist ühe 6950 juurde toppima.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.