Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
alts
HV vaatleja
|
10.03.2012 20:31:22
Failide taastamisega abi vaja |
|
|
Tere,
Probleem järgnev:
Sülearvutil oli kaks OS-i peal. XP ja 7, 7 partitisioon oli 400gb ja xp oma oli 100gb. Olin XP-s ja plaan oli windows 7 maha kustutada ja format teha. Disk managemendist XP-s valisin 7-e partitisiooni ja panin format. Ei lasknud, tahtis et ma selle volume enne ära kustutaks. Siis ma tegingi windows 7 partitisioonil parema kliki ja delete volume, tuli blue screen ja arvuti läks resale, ning nüüd ei tööta midagi. Ütleb et kõvakettal pole millelt bootida.
Windowsi plaatidelt proovisin bootida ja uuesti seitset installida või startup recoveryt teha ei saanud. Näitab mingeid imelike partitisioone.
Siis kasutasin mini xp plaadilt bootimist, ning selles miniXPga vaatan my computerisse siis ta näitab seal mingisugust kahte partitisiooni mis mõlemad on 100mb ja seal on mõned üksikud kaustad sees.
Igatahes oleks vaja saada kätte pildid/videod kõvakettalt mis olid XP partitisioonil. Mida edasi teha? Proovisin mingisugust EaseUS failide taastamise programmi ka aga minixpga plaadil seda installida ei saa. Oleks vaja lauaarvutis seda proovida ning lauaarvutile see kõvaketas taha ühendada. Nädalavahetusel seda võimalust ei ole, seega kas see üldse töötaks või on mingisugust kiiremat moodust või mida üle üldse teha ?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
real
HV kasutaja
|
11.03.2012 19:09:50
|
|
|
soovitage head vabatarkvara andmete taastamiseks, kui tegemist täpselt sellise probleemiga, mis kasutaja alts postitas.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kalle
HV kasutaja
|
12.03.2012 12:19:01
|
|
|
See 100mb partition on Windows 7 installimisel tekitatud ja sisaldab Boot Loaderit, System toolsi ning BitLoceri staffi. Kuna sa kustutasid oma Windows 7 400GB partitioni siis otse loomulikult ei suuda arvuti enam ülesse bootida kuna kõik bootimiseks vajalik oli sellel Windows 7 partitionil. Kui sa oma XP partitionit ei puutunud siis lihtsaim lahendus ju panna oma HDD mõnda töötavasse masinasse ja seal võtta üle sellel olevate failide kasutusõigus ning panna need kusiganes soovid.
Neid 100mb partitioneid on 2ks arvatavasti sellepärast, et üritasid uuesti Windows 7 installida ja see rekitas 2se juurde.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
12.03.2012 12:25:07
|
|
|
XP cd lugejasse, recovery consoles peaks aitama käsk fixboot..
Vajadusel ka sealtsamast fixmbr.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Morpheus15
HV veteran

|
13.03.2012 00:30:57
|
|
|
Märt. kirjutas: |
XP cd lugejasse, recovery consoles peaks aitama käsk fixboot..
Vajadusel ka sealtsamast fixmbr. |
Kas mitte fixmbr /p
või fixmbr /f
polnud need ?
_________________ hwbot profiil
Kommentaari saate profiili peale seda kui olete ise selle lisanud! |
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.03.2012 08:39:20
|
|
|
Piisab sellest, mis ma kribasin. Vaid juhul, kui soovid mujale kettale või pardile kui c: tõsta, kribad näiteks fixboot d:
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|