The Fountain - Väga hea film. Võibolla mitte kõigile meeltmööda, aga filmina midagi väga omapärast ja selles mõttes kordumatut.
Hea meel et Aronofsky tegi selle filmi, selleasemel et tolleaegset uut Supermani filmi teha.
eile vaatasin Dream House ja Puss in Boots, kumbki ei avaldanud eriti muljet aga päris raisatud ajaks ka nimetada ei saa.
üle-eile vaatasin The Grey ja see meeldis küll.
tuli lõpuks teema ära märkida, ei püsi meeles koguaeg alamfoorumist otsida.. _________________ nooope!
My Summer of Love - Kui aus olla, ootasin midagi palju igavamat ja tüüpilisemat. Väga meeldiv üllatus ühesõnaga.
Meeldiv vaatamine.
Silent Souls - Ilmselt üks veidramaid road trip filme mida ma näinud olen. Igas mõttes väga hea film, eriti kui õige meeleolu ja state of mind vaatamise ajal on.
Soovitan väga. Filmihuvilistele kohustuslik.
House of Fools - Tore film.
Veider kombinatsioon draamast, mustast huumorist ja hullumajateemast 96nda aasta Tšetšeenia sõja ajast.
Eraldi mainimist väärivad ka need kaadrid lõpupoolsed kaadrid kus suurem sõjategevus jmt käib, aga seda kõike sisuliselt näeb peategelase vaatevinklist nö. Mitte küll otseselt, aga vast saate aru küll mida siinkohal mõtlen.
Igatahes, hea vaatamine.
Väga meeldis see animafilm, Dr Seussi fantaasiamaailmad on alati mulle meeldind oma sürr loomade ja maailmade pärast. Looraksi tegelane oli ka väga äge (Disaini poolest) Tea kas kunagi uus Grinch ka tuleb animeerituna ? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Vertigo (1958) - Meeldis väga. Tempo oli just paras ja hoolimata, et tegu on 2h filmiga aastast 58, igav kordagi ei hakanud. Stoory jooksis mõnusalt ja kõik see filmi olustik paitas silmi. Sel ajal oli ikka rohi rohelisem ning naised ja autod ilusamad Seni nähtud Hitchcocki filmidest hindaks seda oma maitse järgi parimaks 8/10
Avastasin, et Ender's Game põhjal tuleb 2013 film välja. Jään huviga ootama igatahes
http://www.imdb.com/title/tt1731141/ _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
The Legend of 1900 - lihtsalt võrratu film.
Ühtlasi ka üks vähestest filmidest mille soundtrack juba iseenesest on väärt kuulamist.
Igaksjuhuks mainin veel ära, et ma vaatasin extended editionit. Tõenäoliselt nö "kinoversioon" päris nii hea ei ole(see on mingi 40-45 minutit lühem ja ma tõesti ei kujuta ette kui palju ja kui tähtsat sealt ära lõigatud on, aga arvestades kui palju ajaliselt puudu on, siis tõenäoliselt ühtteist tähtsat ikkagi välja lõigatud küll, ehk siis soovitan extended editionit vaadata kui huvi on).
Drag Me to Hell - Sam Raimi on ikka tore tegelane selles mõttes. Kuradima äge vaatamine.
Kahetsen et varem ei vaadanud... korduvalt alustanud aga misiganes põhjusel pausile jäänud pärast esimesi sekundeid... aga vähemalt vaadatud lõpuks sai, parem hilja kui mitte kunagi.
The Adventures of Tintin - Pretty damn awesome overall.
no siis pole imestada, et Xenod seal ringi möllavad.
Ega jah, eelloost oleks imelik neid ka oodata jah? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
xenosid selles filmis ei tohiks üldse olla...ridley jutu järgi _________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
A Dangerous Method - Üllatavalt huvitav. Alguses küll kartsin, et tehakse sisu poolest liiga lihtsustatuks, lolliks ja igavaks, et rohkematele inimestele peale läheks, aga siis juba nägin David Cronenbergi nime ja sellega see hirm ka piirdus. Ja ei pidanud pettuma.
Väga huvitav vaatamine.
The Virgin Spring - Teine Ingmar Bergmani film mida ma üldse näinud(esimeseks oli The Seventh Seal). Väga hea film, kokkuvõttes. Eraldi mainimist väärib veel Sven Nyqvist'i kaameratöö ja valgustus, mis on lihtsalt võrratu.
Huvitav asi noore Max von Sydow kohta, nimelt meenutab hääle ja välimuse poolest natuke Kevin McKidd'i millegipärast.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.