Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vipi666
HV Guru

|
11.03.2012 18:20:41
Q: Samanimeliste failide leidja |
|
|
Heips!
Mure sääkene, et erinevatel ketastel aastatepikku tekkinud tohutult palju samu kaustu ja alakaustu jne jne.
Seal sees paljud asjad korduvad, filmid, pildid muusika.
Kuna kettaid on 7 kanti ja mahud suht suured, oleks tarvis programmi, mis sorteeriks välja samanimelised ja küsiks, mis nendega teha.
Eesmärk oleks kõik topelt ja kolmekordsed ja neljakordsed kanded kustutada, et nö. inventuur tehtud saaks.
Kas on keegi sama mure otsas olnud ja mis on olnud mugavaim lahendus?
Aitäh ette!
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
Kommentaarid: 625 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
8 :: |
6 :: |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
11.03.2012 18:59:18
|
|
|
Tähh!
Täna natu paliskaudses meeleolus, aga kui sistem need välja otsib ja ise ära markib, krt, mul tunne, et palju olulist läheks korstnasse.
Panen screenshoti:
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
   |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
11.03.2012 19:07:57
|
|
|
Mis mõttes läheks korstnasse? Kui räsi (hash) on kahel failil ühesugune, siis on need failid 1:1 bitt-bitilt identsed.
Eks sa ise pead teadma, kuidas need topeltkoopiad sul tekkinud on, aga failinime järgi otsustades on tegemist mingite taastatud failidega. Oled näiteks ühelt ja samalt andmekandjalt kahel korral faile taastanud ilma vahepealse täieliku ülekirjutamiseta.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
12.03.2012 16:18:06
|
|
|
Tänud, õigus õigus.
Nüüd ainult selline küsimus veel, et kokku 3 HDD pealt leidsin peaaegu 79 000 samanimelist faili, et neid eemaldada, pean käsitsi linnukesed ette märkima või?
|
   |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkinem
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 329 loe/lisa |
   |
3 :: |
284 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
12.03.2012 16:42:29
|
|
|
Tänud erkinem, aga vaid osaline lahendus, sest mul on eritüüpi failid ja erinevatel ketastel.
Oleks vaja, et need, mis programm siniseks selectis, et kõik need saaks kustutada, aga sinu näidatud valik rippmenüüs on vaid ühe kausta kohta.
Mõistus otsas, rsk
|
   |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
12.03.2012 17:34:43
|
|
|
Seal all on valik Selection Assistant. Kas seal pole miskit võmalust? Üldjoontes olen selliste programmide puhul märganud kuskil alati valikut stiilis, et mark/select first/second/newest/oldest duplicate vms.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|