Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Palun abi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
fanta11
HV vaatleja
fanta11

sõnum 10.03.2012 01:04:26 Palun abi vasta tsitaadiga

Selline asi juhtus mingi nädal tagasi, et ilma, et ise teaks, kuidas see juhtus, aga MSN ja SKYPE otsustasid mul nüüd olla koguaeg full screenina. Kui tahan näiteks msn akent väiksemaks teha, nurgast tõmmates, siis aken hüppab automaatselt tagasi suureks. Kui isegist saan akna väikseks teha (milleks on ekraanil ainult 1 koht, kus ta seda lubab teha, üleval vasakus nurgas) ning soovin siis seda pisemaks tehtud akent mugavamasse kohta nihutada (ükskõik kuhu kohta ekraanil, kasvõi 1 mm), siis otsustab ta mul jälle suureks hüpata. Sama teeb ka SKYPE. Kasutan 2 ekraani (monitor + tv) ja setting on duplicate. Kui MSN akna viin telekasse, siis seal laseb kõike normaalselt teha, nii kui tõstan akna oma monitori peale, mis on ka Main Display, siis läheb kohe full screeni. Ehk tekib nö SNAP ruuduke üle ekraani (punane ruut) ja kui hiire lahti lasen, on aken full screen! Proovinud olen siis selliseid võtteid, nagu:

1. TV monitorina maha võtnud, arvutile restart, TV lisamonitoriks tagasi pannud - ei aita
2. MSN ja SKYPE uninstall ja insall uuesti - ei aita
3. Windows Aeros settingutes kõik napid maha võtnud - ei aita

Nüüdseks on ideed otsas. Ise kahtlustan, et paar päeva enne seda jama toimus mul videokaardi draiveri update, samas ma ei leia kusagilt NVIDIA Settingute alt mingit snapi teemat, kus võiks mingi linnuke ees olla vms. Kohe ei tea, mida ette võtta enam, Jube nõme on inimestega suhelda, kui kõik on full screenis. Palun aidake, kes oskab!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 10.03.2012 01:31:16 vasta tsitaadiga

fanta11, raudselt on viga uuemas videokaardi draiveris. Mul ka kunagi oli nvidia kaart ja mitte ühtegi uuendust ei saanud sellele panna, kuna ekraan hakkas peale seda vilkuma. Ja ühel mu teisel tuttaval (kaarti ei mäleta) juhtus ka mingi probleem seoses pildi dubleerimisega, kui videokaardi draiverit uuendas.

Kui sul asi enne draiveri uuendamist toimis normaalselt, siis uninstalli videokaardi draiver -> restart -> installi vanem draiver -> restart. Siis peaks ehk loodetavasti korras olema.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Palun abi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.