Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
02.03.2012 20:52:22
|
|
|
Ma maksin mastercardiga ning samuti polnud vähimaidki probleeme. Ju nad lihtsalt vihkavad sind
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
02.03.2012 20:52:25
|
|
|
cubedude kirjutas: |
Spoiler 
xpander kirjutas: |
cubedude kirjutas: |
...endal on aga probleem olnud ikka see, et peale natukest aega mängimist tõmbab FPS-i 60-lt 15-5 peale ja nii pole võimalik mängida. Kuigi mul on lagspikes samamoodi 1.1-s ka. Probleem on arvatavasti javas ja teen kohe reinstalli sellele kuid võib veel põhjuseid olla? Hetkel on jutt singelplayerist, multiplayerist ei hakka veel rääkimagi. |
windows
aga tegelt vaata system monitorist mis et kas miski spikeb sellel ajal just prose kasutuses
ja ofc jaava reinstall võib variant olla. |
Kahtlane on ka see, et minecraft võtab väga palju protsessori ressursse... prose on T9300 C2D 2,5 GHz ning minecraftiga lööb 60-70% peale 5-lt.. Suurem osa nippe olen ma läbi proovinud mis siin teemas juba ammu olnud on.. Eks ootan kuni OptiFine 1.2 peale tuleb ja vaatan mis pärast seda saab  |
sul on üldse midagi imelikku, kahtlustan ikka javat, sest minecraft on mul 3 arvutil erinevate profiilidega ja alguses oli alati kala javaga ning 32-bitise java puhul minecraftis videosätting oli mul alguses ka põhja lükatud, sellest lagspiked ja kui aste madalale tõin (renderduskaugus: normaalne) siis kadusid probleemid.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
02.03.2012 21:23:47
|
|
|
No ma tahtsin ka VISA'ga maksta. Aga mingil põhjusel hakkas sisselogimist nõudma
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
02.03.2012 21:42:04
|
|
|
Renka kirjutas: |
No ma tahtsin ka VISA'ga maksta. Aga mingil põhjusel hakkas sisselogimist nõudma  |
jah, kas tegid minecrafti.net-i lehel? siis ta tahab, et teed oma kasutajakonto juhul kui sa pole teinud, sest mängu saad sisse logides (kui on ostetud).
minul tekkis see probleem, kui öeldi, et krediitkaardil puudus turvaserifikaat, õnneks sai panganeti kaudu korda ajada (linnuke peale panna) ja siis sai ära osta. mis mind häiris, oli see, et kasutajakontot luues pidi kaua ootama e-maili kinnitust (15 minutit). võibolla on norm, olen harjunud vastust koheselt saama...
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
02.03.2012 21:51:23
|
|
|
FD, minecraft konto oli olemas ja sisse logitud. Moneybrookers tahtis sisselogimist. mingit muud varianti seal ei olnud edasi liigumiseks.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
02.03.2012 21:56:31
|
|
|
Renka kirjutas: |
FD, minecraft konto oli olemas ja sisse logitud. Moneybrookers tahtis sisselogimist. mingit muud varianti seal ei olnud edasi liigumiseks. |
proovi ilma moneybrookerita, minu mäletamist mööda minecrafti lehelt sai otse maksta ilma vahendajata. samas maksin masterkaardiga, äkki on sellest erinevus, mine tea
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
02.03.2012 22:16:37
|
|
|
ei viitsi enam - kui kunagi tuhin peale tuleb jälle eks sisi proovin.
Valisin muidu maksevahendiks VISA ja see ise viskas selle monebookersi ette mulle.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
08.03.2012 22:58:22
|
|
|
Oleks huvi alustada ühisprojektiga nagu vanasti Tirioni ja muu linnade ehitamisega (Meil on olnud neid 2) Igaüks saab endale kindla ala, kus saab ehitada (kaitstud WG'ga) või valib ise kus soovib. Keegi vastutab müüride ehitamise eest, keegi teede jne.
Dravestusel on käimas linna projekt spawnist läände, kuid tema sõnul kulgeb see väga aeglaselt.
Ehk saaks teda aidata, kui ta soovib või alustame uuega ja hiljem seome kaks linna omavahel teega kokku. Paneme ühised reeglid paika, mis stiilis ehitame, kuidas ehitame, mida ei tohi ehitada ja mida võib.
Plaan oleks suuremat sorti linna rajada mida me pole veel hvmc serveris ehitanud. Hetkel on küll nii (nagu eestlastel tavaks), et ehitatakse omaette ja kõik ehitised paiknevad väga kaugel üksteisest.
zoomige umbes keskele kuni näete Tirioni linna:
http://gmapuploader.com/iframe/fo2PzFKu5f
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
08.03.2012 23:13:59
|
|
|
see on pigem küla kui linn. aga olen käpp, ongi vaja kividest lahti saada, kaua ma neid ikka kogun lol
kuigi mulle meeldiks a-la "anno 1xxx" mängusarjast stiilis linna ehitada. maitse asi.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
08.03.2012 23:15:15
|
|
|
ühisprojekti kaua oodanud
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
08.03.2012 23:16:22
|
|
|
on plaan sest projektist osa võtta.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jamal
HV vaatleja
|
08.03.2012 23:29:47
|
|
|
Mnjaa. Järgmisest nädalast oleks omalgi jaksu osa võtta.
AhtoVaks
_________________ Ahto |
|
tagasi üles |
|
 |
Cortezzzz
HV vaatleja
|
08.03.2012 23:30:31
|
|
|
Ma ei tea. Ma sain kunagi ammu sealt serverist bänni, kuna kasutasin X-ray'd.
Lendasin siis täna serverisse, vaatasin veits ringi ja järsku viskas ette, et ma olen banned. Ei, noh. Lahe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
08.03.2012 23:46:23
|
|
|
nägin jah et said ilma hoiatuseta banni, äkki pead mercuriga rääkima sel teemal. juhul kui oled hea poiss
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
09.03.2012 00:15:56
|
|
|
Cortezzzz kirjutas: |
Ma ei tea. Ma sain kunagi ammu sealt serverist bänni, kuna kasutasin X-ray'd.
Lendasin siis täna serverisse, vaatasin veits ringi ja järsku viskas ette, et ma olen banned. Ei, noh. Lahe. |
Eesimest korda said banni Classic aegadest (Kui oli Hummeri ehitamine) kuna griifisid. Teist korda said banni Beta ajal, kui kasutasid Xray'd.
Ja mida peaks sellest järeldama. Inimene ei võta reegleid tõsiselt ja arvab, et pääseb libedalt. Ei ole lahe.
--------------
HVTown
http://pastebin.com/UDhjuvGb
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
09.03.2012 07:55:52
|
|
|
selle linna ala peaks siis buldoozeritega sirgeks lükkama, muidu näeb välja nagu seal samal pildil
võtaks ka siis osa
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
etk
HV kasutaja

|
09.03.2012 09:41:51
|
|
|
Kõlab hea mõttena ja abi kulub alati ära.
Minu algne plaan selle linnaga oligi, et valmis teha keskne hoone, teed ja müürid ning oodata usinaid mängijaid täitma tühja ala majadega.
Ma muidugi mõtlesin natuke suuremat ala, kui Merc on hetkel märkinud, lisan pildi umbkaudsemate piiridega.
Esimene asi, millega alustasin, aga mis venib aja nappuse tõttu ongi platsi silumine.
Keskne hoonestik pealtvaates oleks umbes sarnase kujuga. Vabandan oma halbade PAINT programmi kasutus oskuste pärast aga mul ei ole skännerit käepärast.
Ehk siis keskele on plaanitud turuplats purskkaevuga, selle ümber väike käigutee, siis majakompleks mis meenutaks ridaelamut. Mõte kujunes stiilis, et iga "maja" boks selles kompleksis võiks olla nagu kodu-pood ehk all on pood ja pealpool eluruumid. Aga see oli algne mõte. See suuren trapets on siis nii-öelda linnavalitsus vms. Plaan teha liivakella sarnane kahe suure klaasist keraga, kuhu sisse tulevad siis ka ruumid.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
09.03.2012 12:16:43
|
|
|
Kas hooned peavad olema erilise stiiliga? Ehk oskad internetist piltidena näidata, et teaks kuidas orienteeruda. Mis materjalist ehitame. Kas peab mõned blokid ära keelama nagu cobble?
Kas alustame maapinna silumisega ja kas kogu maa peab olema silutud või tulevad kusagile mägised alad sisse?
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
etk
HV kasutaja

|
09.03.2012 13:23:08
|
|
|
Hoonete stiili ma ei piira mingil juhul, mida mängija soovib, seda ehitab. Asja point oli teha linn VIP-dele VIP-de poolt.
Materjale samuti ei piiraks, kes soovib ehitada ehitagu millest tahes.
Seda ma ei ole veel otsustanud, mis materjalist ehitada
Esmase asjana tahan 230*300 platsi pea hoone jaoks saada siledaks, muu võib olla mitte sile, kui soovitakse mägisemat pinnast. Mul ei ole tervik linna pilti, sorry.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
09.03.2012 14:42:42
|
|
|
etk kirjutas: |
Hoonete stiili ma ei piira mingil juhul, mida mängija soovib, seda ehitab. Asja point oli teha linn VIP-dele VIP-de poolt.
Materjale samuti ei piiraks, kes soovib ehitada ehitagu millest tahes.
Seda ma ei ole veel otsustanud, mis materjalist ehitada
Esmase asjana tahan 230*300 platsi pea hoone jaoks saada siledaks, muu võib olla mitte sile, kui soovitakse mägisemat pinnast. Mul ei ole tervik linna pilti, sorry. |
Ehk märgistad ära blokkidega, kust siledaks teha, aitame. Siis teame mis osa mitte puutuda ja sulle jätte pea hoone ehitamiseks.
Tulevad ka ehitama nonvipi ehk Metsat8ll, nendele jagan siis eraldi õiguseid.
Kes ei ole vipid, palun jätta oma nimed siia, et ma saaks teid nimekirja lisada.
Kõik uuendused ja juhised hakavad olema siin: http://pastebin.com/UDhjuvGb (bit.ly/hvprojekt)
Kes on VIPid need ei pea ehitamise luba küsima.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
09.03.2012 15:39:30
|
|
|
Märgistage ala liivaga ära, samas kas ei võiks linn minna näiteks 20 blokki kõrgemale st mitte ei tasanda vaid hoopis täidame - hetkel suur enamus tehtud asjadest üsna tasapinnalised.
Ehk visuaalselt jääks võimsam kui linn asuks kõrgemal
Nagu öeldakse, et mäng kõrguste vahega loob suurust isegi väikse ala puhul.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
09.03.2012 15:47:10
|
|
|
windows8ga mäng ei käivitu
tsitaat: |
Bad video card drivers!
-----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers. |
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
09.03.2012 16:04:18
|
|
|
ertr2 kirjutas: |
windows8ga mäng ei käivitu
tsitaat: |
Bad video card drivers!
-----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers. |
|
Windows8 peal, kõik mängud töötavad.
Mis videokaart sul on. Errori järgi saab aru, et draiverid ei ole peal ja videokaardi kiirendi ei tööta.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
09.03.2012 16:17:12
|
|
|
ati radeon 5870, just proovisin drivereid uuendada.
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|