ahvilõust, viletsad mis otsast?
Kui ma viimati neid proovisin (~2009) siis töötas kõik korrektselt, rom'id olid ok, save-state funktsioon oli ok ja fps oli paigal. Sama lugu GBA emulaatoriga.
Mõned mängud on jube aeglased ja vigased. Enamus töötab ilusti aga ikka on märkata uimasust.
GBA on muidugi korras kuna süsteem mida emuleeritakse on ka nõrgem. SNintendo on ikka võimsam kolakas, mille heli kvaliteet on kui öö ja päev võrreldes GBAga. _________________ Gdesainer
ahvilõust, Vitule ei tule mõnda aega veel homebrewd. 3000 seeriaga läks pea aasta, et töötavat homebrewi nautida. Küsimus lihtsalt turvaaukudes mida saavad kräkkerid ära kasutada.
Heh, Vitast sai esimene konsool, mille tehnika on mind alt vedanud. Tõmbasin Unit 13 demo, mängisin seda ja jätsin konsooli hetkeks lauale. Taas seda näppu võttes tervitas mind blinkiv "blue light of (temporary) death". Tuleb välja, et on suht levinud probleem, mille lahenduseks peab power-nuppu niikaua all hoidma, kuni konsool ennast debug-menüüsse käivitab.
Mul ei tahtnud ükskord konsool üldse pilti ette võttagi Hoia powerit all kuikaua tahes... tööle sain ta aga siis kui korraks laadima panin ja siis tuli eluvaim sisse, aku oli ka täiesti täis muidugi _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Heh, Vitast sai esimene konsool, mille tehnika on mind alt vedanud. Tõmbasin Unit 13 demo, mängisin seda ja jätsin konsooli hetkeks lauale. Taas seda näppu võttes tervitas mind blinkiv "blue light of (temporary) death". Tuleb välja, et on suht levinud probleem, mille lahenduseks peab power-nuppu niikaua all hoidma, kuni konsool ennast debug-menüüsse käivitab.
Räägi lähemalt, mismoodi see välja näeb? Kui näiteks minu oma stand-by peale läheb siis iga kord alguses sinine tuluke põleb hetkeks, siis hakkab vilkuma ja lõpuks jääb kustu. Vahest vilgub vähem, vahest pikemalt. Kui aga seda PS nuppu vajutada siis läheb konsool kohe jälle ilusasti tööle. Power nuppu pole isiklikult pidanud vajutama sellest hetkest peale kui esimest korda konsooli sisse lülitasin.
Keegi veel Unit 13 mängib? Tahaks co-op trofeed ära teha.
Ehk siis PS-logo tuluke vilgub siniselt, konsool nupuvajutustele ei reageeri. Saab "parandada" ainult nii, et sunnid konsooli minema recovery-režiimi, hoides Power-nuppu all ~30 sekundit.
Massiliselt kaevatakse, et Vitade ekraanid tumeda pildiga ei ole ühtlased vaid lapilised. Pidavat väga konkreetsest eksemplarist sõltuvad olema, nii et oleks soovitav poest enne ostmist uurida või küsida kas müüa on nõus probleemide korra seadme välja vahetama.
Jälle mingi tagumikutäis porte? -.-;; Kui mängijaskond juba 3DSi kallal vingus, kui Zelda ja Star Foxi ilmusid, siis mis siis Vitast veel saab?
Mulle kõrvalise vaatlejana tundub/tundus Vita launch lineup kõvem kui 3DSi oma. Kas mitte suur Kid Icarus: Uprising mis enne 3DSi reliisi välja tuututati alles nüüd märtsis ei ilmu? Sonyl oli avapäeval ju üks oma müüginumbreid Unchartedi näol olemas, lisaks veel Wipeout.
Ja enivei, hea port> nigel originaal.
renhoelder, nõustun täiega. Vitale hankisin kohe launchi ajal Ultimate Marvel VS Crapcom 3, Katamari, Unchartedi ja Dynasty Warriorsi, 3DSile omal ajal kõigest Super Street Fighter IV. Probleem on pigem selles, et PS Vita oodatuimad mängud hetkel tunduvad olema hetkel pordid (MH 3, Metal Gear HD, Mortal Kombat). Seega konsool jätkab väga tüütut trendi hetkel meelelahutusmaailmas üldse, ehk siis vana kraami läikima löömist ja rahvale sisse söötmist.
Aijaa, Kid Icarusi mängu ei tea ilmselt 95% mänguritest nii Eestis kui piiri taga, seega see vaevalt, et miskine "suur" mäng on.
minake, minu Vital on ka pimedas toas mängides mustal ekraanil miskised plärakad, aga see tundub pigem ekraani eripära olevat, seega ei nuta veel.
Dominus, mina pole Neariga näiteks ühendustki saanud. Can't find my location
Mind küll häiris kui minu pspl surnud piksel keset ekraani oli. Märgata oli ka ainult mustal taustal aga ikka väga häiriv. Lasin välja vahetada ja kõik oli korras.
Kas see oli kohe algusest peale niimoodi või tekkis hiljem ja kas see on kogu aeg või pärast pikemat kasutamist? _________________ Gdesainer
Selles mõttes, et neid musti plekke on näha ainult mustal ekraanil pimedas toas. Muul ajal pole ekraanil miskit viga. Minu Vital olid need kohe algusest peale, avastasin need teisel õhtul, kui enne magama jäämist korra Vita käima panin.
It will be possible to play PS Vita version on the same server as the PC version and, according to Sakai, it will use "exactly the same data". Thus, players can take their PC characters and play them on the PS Vita.
Pole just paha uudis, aga... The PS Vita version of Phantasy Star Online 2 is slated for a 2013 release.
FUUU... Mida me siis sellel aastal mängime? -.-;;;
piimapakk, tõmba Media Go programm arvutisse. Osta sealt endale Peace Walker. Pane tõmbama ja siis pane download pausile. Käivita Vita. Mine PS Store ja vaata oma Downloadide listi. Peace Walker on seal listis. Pane see Vitas tõmbama... Profit
ahvilõust, ei, valguse all vähemalt minu silmad seda ei tähelda. Netijuttude põhjal on tegu OLED-ekraani eripäraga, mis võib aja jooksul iseenesest kaduda. Rõhk sõnal "võib".
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.