Keegi oleks nii hea ja laeks ülesse ME3_sig_logo.bik faili?
See asub Mass Effect 3\BIOGame\Movies kaustas.
Läksin kustutamisega liiale kui üritasin intro faili ära koristada. Paraku paistab, et ME3 puhul introt nii lihtsalt eemaldada ei saa. Ei aita selle faili kustutamine,ümbernimetamine, ega asendamine.
Tulemuseks see, et must taust ja jääbki mängu laadima
EDIT:
Pole vaja. Leidsin võimaluse intro keelata
Laadige alla minu moditud fail: http://www.mediafire.com/?7b2laz39thvdlil
Pakkige see lahti Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole kausta ja nautige kiiremat käivitust
Pakis on kaasas ka originaal kui peaks vaja minema.
Läksin kustutamisega liiale kui üritasin intro faili ära koristada. Paraku paistab, et ME3 puhul introt nii lihtsalt eemaldada ei saa. Ei aita selle faili kustutamine,ümbernimetamine, ega asendamine.
EDIT:
Pakkige see lahti Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole kausta ja nautige kiiremat käivitust
kuidas SP on sinu meelest?
Ise saan näpud külge täna õhtul/öösel vast
Aga ME2 LotSB ja Arrival hetkel tegemisel + firewalker ka. Mis ei meeldigi väga.
EDIT:
kuidas SP on sinu meelest?
Ise saan näpud külge täna õhtul/öösel vast
Aga ME2 LotSB ja Arrival hetkel tegemisel + firewalker ka. Mis ei meeldigi väga.
Raske on seda SP-d mängida, kui ei suuda ära otsustada, mis klassi võtta
Hetkel on suht mixed feelings. Osalt on parem aga tahaks, et vestlustes oleks rohkem valikuid. Tavaliselt on kaks valikut samas kui ME2-s oli kolm või neli.
Normandy on kah retrofitted ja tundub, et ruumi on vähem seal. ME2 tundus kuidagi "lihvitum".
Stoori osas ei tea. Ma alles korjan tiimikaaslasi üles siin. Graafilise poole pealt on küll head tööd tehtud. Just sai Palaveni ühe kuu peal missioon lõpetatud ja visuaalselt oli parem kui ükskõik mis ME2-s.
Pigem mõte koguaeg töötab selles osas, et kui ma mingi otsuse langetan, et mis tagajärjed sellel oleksid. Aga vähemalt seivi importisin, seega kõik eeldused eduks on olemas.
Jah, tekstuurid võib-olla just kõige paremad ning samal tasemel nagu Battlefield 3-s, aga seejuures presentatsioon on väga hea. Palavani kuu peal näha neid Reapereid nii lähedalt oli ikka päris imeline.
Ise olnud suur ME osade austaja. Mäng on alles välja tulnud ja loomulikult paljud pole veel mängu sisse elanud, aga mulle tundub küll, et erilist sooja vastuvõttu pole mäng saanud tõsiste fännide poolt, nii siit kui mujal foorumites. Kuidagi väga tuim tundub siinne vastuvõtt. Järelikult siis ikka on tõsi, et Bioware keerab kõik peeti.
Jumal tänatud, et preorder ei teinud. Igatahes kerge mõrumaik on suus, paistab, et teistel ME fännidel samuti _________________ Futurist
Mängus raha väga tähtis või võin vaikselt raha kulutada relvade peale ? Yle miskit 150k rubla _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Ajah, tahaksingi küsida, et kuipalju te olete näinud Save importimisega kaasnevaid muudatusi või mis need on üldse. Endal pole ME2 save alles kahjuks : / Vb siis vanade tuttavatega kokkusaamised on veits teised ? On keegi uurinud, millest ilma jääb ?
-----
Ma ostsin raha eest kalu ja laevamudeleid Kuskilt mõne kena armori kah saab ? Ei taha mingit Dragon Age või Collectori molluskit kanda, Thermal vms on ka paras karp... _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Mis krt need teevad!? Jalad käivad, aga kuidagi külg ees libisevad läbi lambipostide ja majade. Puudest mis seal paistavad üldse ei räägi Sellist asja küll ei lootnud näha ja veel nii silmapaistvamas kohas!
Ajah, tahaksingi küsida, et kuipalju te olete näinud Save importimisega kaasnevaid muudatusi või mis need on üldse. Endal pole ME2 save alles kahjuks : / Vb siis vanade tuttavatega kokkusaamised on veits teised ? On keegi uurinud, millest ilma jääb ?
Üks muudatus on näiteks see, et sa pead oma tegelase nägu uuesti leiutama hakkama, sest süsteem lihtsalt ei suuda su tegelast, kellega sa oled esimesed 2 osa mänginud, ära importida.
Kogu see mäng on üks suur piix-piix-piix. Hakka või kahetsema seda, et üldse kunagi sai esimese osaga alustatud, sest viimase osaga lastakse lihtsalt kõik peldiku potist solinaga alla.
Mis krt need teevad!? Jalad käivad, aga kuidagi külg ees libisevad läbi lambipostide ja majade. Puudest mis seal paistavad üldse ei räägi Sellist asja küll ei lootnud näha ja veel nii silmapaistvamas kohas!
See jama oli juba kuu aega tagasi demos sees. Väike lootus oli, et äkki parandavad hiljem ära, aga ei - selline tunne, et lausa sihilikult ja teadlikult on need vead sisse pandud, sest raske uskuda, et Bioware's nüüd ainult pimedad idioodid töötavadki. Pigem meelega trollivad, et näete kui sita mängu oleme võimelised tegema - isegi DA2'st hullema.
Esmamulje.
Naissoost shepard liigub ringi nagu emane puuhalg , kes pillas dussiruumis seebi maha ja keith arvas , et tegu on eelmisest mängust ikka veel isase shepardiga.
Pakun et nad kasutavad emaste ja iseaste tegelaste puhul sama mudelit. Oleks võinud nende miljonite eest mis mängule raisati midagi loomulikumat välja võluda.
Õhtul lähen kodu ja tegelen asjaga veits tõsisemalt. Isane shepard - story mode ja vaatab mis asjast tuleb.
RPG elemen tundus ikka ääretult nõrk olevat, sellele ei ole vist mõtet rõhuda.
Combat on paras käkk. Selle vennale kes tyhiku nuppu proges võiks lausa eraldi aujvärdja medali anda.
See space on revive kui ma muu on ikka lollus küll.
Revive ja cover võiks vähemalt teised nupud olla. Mitusada inimest tegeleb QA ja kõigega ja kuidas seda tõesti ei märgatud.
Lihtne fix oleks nende poolt, aga kas teevad?
Mängus raha väga tähtis või võin vaikselt raha kulutada relvade peale ? Yle miskit 150k rubla
Raha selles osas üle ei jää kui just multiplayerit ei mängi, päris kõvasti jääb puudu, niiöelda elite relvi on 3 tükki, assault rifle-250k, shotgun-225k, handgun-200k
Teised relvad leiab maas või saab poest osta 6k eest.
Soovitan handguni osta, see paugutab päris kõvasti. Shotgunil ainult 3 kuuli, ei näe erilist otstarvet, assult rifle pole proovinud.
Meshboy28 kirjutas:
Ise olnud suur ME osade austaja. Mäng on alles välja tulnud ja loomulikult paljud pole veel mängu sisse elanud, aga mulle tundub küll, et erilist sooja vastuvõttu pole mäng saanud tõsiste fännide poolt, nii siit kui mujal foorumites. Kuidagi väga tuim tundub siinne vastuvõtt. Järelikult siis ikka on tõsi, et Bioware keerab kõik peeti.
Jumal tänatud, et preorder ei teinud. Igatahes kerge mõrumaik on suus, paistab, et teistel ME fännidel samuti
Mulle küll näiteks meeldib, ei ole sellist ME2 grindi tunnet.
Hetkel olen kuskil üle poole läbi mänginud ja ainuke mis mind tõsiselt häirib, on see et valikuid on enamuses osas dialoogides 2. Bioware lubas, et mäng on plaju rohkem RPG kui eelmine... tgelt oli ME2s vist enamus valikutes ikka rohkem kui kaks viisi vastata :/ _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Nii, kohtasin Jacki ja päästsin ilusti ta ära koos õpilastega seal koolist ja teema kuid Normandy pealt teda ei leia. Kas see ongi ainuke kord kui ma teda ME3's kohtan? Tahaks teda taas oma tiimi.. Veits buzzkill kui ongi aint nii väike osa tal ME3's.
"When everybody complained about day one DLC Bioware assured everyone that it was content that was developed after the main game shipped. Now it looks like that is not the case. Every single file relating to the DLC crew mate is on the disc, meaning it was developed before the game shipped. Models, animations, voice clips, UI graphics, Scripts, everything. It looks like we've been lied to."
Keegi enne juba kommenteeris. Samas absoluutselt ei imesta.
BTW: Kõik complainivad, et on häid kohti, aga ka halbu ja ending pidi olema väga halb.. =paljudele ei meeldi.
ise ei tea, eks proovin järgi.
Okei, mäng läbi ja enne lõppu veel meeldis, aga see lõpp oli juba debiilselt hookus-pookus ja puder kokku segatud, viskas emotsioonid sassi ja ausalt öeldes ei jäänud rahule. Nüüd ei jää muud üle, kui oodata mingi aeg ja siis vaadata youtubest mingi 1000 videot erinevatest valikutest.
Okei, mäng läbi ja enne lõppu veel meeldis, aga see lõpp oli juba debiilselt hookus-pookus ja puder kokku segatud, viskas emotsioonid sassi ja ausalt öeldes ei jäänud rahule. Nüüd ei jää muud üle, kui oodata mingi aeg ja siis vaadata youtubest mingi 1000 videot erinevatest valikutest.
Ma olen neid natuke vaadanud ja minuarust on kõik ühesugused
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.