|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
08.03.2012 10:12:26
|
|
|
| ihvike kirjutas: |
| No kui iPadi proovida, siis ilmselt ka kõige paadunum õunavihkaja peab möönma, et sellel asjal on oma võlud |
Võlusid leiab iga asja juurest. Minu jaoks isiklikult aga on valu selle juures kõvasti rohkem kui mõne alternatiivi puhul
Samuti ega ipad ei jää ainsaks kõrge resoga vidinaks eriti kauaks. 1080p vidinaid peaks lähinädalatel päris korralik ports tulema.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
08.03.2012 10:13:43
|
|
|
| Ho Ho, mille juures sina valusid ei leiaks? Ok, see üks Nokia telefon tõesti on, mis sulle meeldib...
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
08.03.2012 10:17:00
|
|
|
Küll Samsung vastab varsti "samasuguse" tahvliga
_________________ Kamehameha in your face! |
|
| Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.03.2012 10:24:47
|
|
|
| Max Powers kirjutas: |
| Ho Ho, mille juures sina valusid ei leiaks? Ok, see üks Nokia telefon tõesti on, mis sulle meeldib... |
Alustuseks kasvõi olematu "kettaruum" mida laiendada ei ole võimalik. Lisaseadmete külge pookimise tülikus ning kogu kompoti üldine vähene paindlikkus.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
08.03.2012 10:27:21
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
Võlusid leiab iga asja juurest. Minu jaoks isiklikult aga on valu selle juures kõvasti rohkem kui mõne alternatiivi puhul Samuti ega ipad ei jää ainsaks kõrge resoga vidinaks eriti kauaks. 1080p vidinaid peaks lähinädalatel päris korralik ports tulema. |
Ega ideaalseid asju maailmas pole ja alternatiivid on valdavalt samuti pooletoobise opsüsteemiga, millele ei ole Applega võrdselt sisu. Windowsiga tahvlid on jällegi puuduliku akukestvusega. Fakt on ka see, et kui Apple ütleb, et sellel ja sellel kuupäeval on müügil, siis enamasti nii ongi, teised kaagutavad pikalt enne munemist.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.03.2012 10:30:04
|
|
|
| Apple fenomen on see iMaailm, mis nende toodetega kaasas käib, meie piramisega harjunud PCkasutaja ei saa sellest väga hästi aru, mida see muu maailma jaoks tähendab. Sisu, sisu ja veelkord sisu, piisavalt soodsa hinnaga ja praktiliselt ääretus valikus. |
Mis teha. Ma tõesti ei jookse äituunsi endale "Leedi" Gaga uusimat singlit ostma, sest tal kusagil mingi juurikakleit seljas oli. Minu viga, ma tean.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hitimees
Kreisi kasutaja
|
08.03.2012 10:36:19
|
|
|
Scart, autod mis robotiteks muutuvad tõmbavad kinopiletit ostma küll
viimati muutis hitimees 08.03.2012 10:36:42, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
08.03.2012 10:36:26
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| Mis teha. Ma tõesti ei jookse äituunsi endale "Leedi" Gaga uusimat singlit ostma, sest tal kusagil mingi juurikakleit seljas oli. Minu viga, ma tean. |
Paraku sa võid selle üle ironiseerida palju tahes, kuid see ärimudel TÖÖTAB. Just nimelt suurte tähtedega ja boldis. See, mismoodi meil siin on harjutud meediat tarbima, ei oma Apple jaoks kõige vähematki tähtsust.
Suht vähene ja laiendamatu mälumaht on probleem nende jaoks, kelle eesmärk on kogu maailm oma tahvelarvutisse koguda. Eks nende jaoks on see iCloud ka välja mõeldud.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
08.03.2012 10:39:16
|
|
|
| Apple fenomen on see iMaailm, mis nende toodetega kaasas käib, meie piramisega harjunud PCkasutaja ei saa sellest väga hästi aru, mida see muu maailma jaoks tähendab. Sisu, sisu ja veelkord sisu, piisavalt soodsa hinnaga ja praktiliselt ääretus valikus. |
Mis teha. Ma tõesti ei jookse äituunsi endale "Leedi" Gaga uusimat singlit ostma, sest tal kusagil mingi juurikakleit seljas oli. Minu viga, ma tean. |
Tükk aega mõtlesid mingit näidet, kuidas saaks ülisuure valikuga meediapoele midagi salvavat öelda või tuleb delfi kommentaatorite taoline kibestumus loomupäraselt välja?
|
|
| Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.03.2012 10:42:31
|
|
|
| Ega ideaalseid asju maailmas pole ja alternatiivid on valdavalt samuti pooletoobise opsüsteemiga, millele ei ole Applega võrdselt sisu |
Sisu on siis nood miljon appi stores mis on üksteise pealt maha viksitud eri ikoonidega ja rss feedide-veebilehtede wrapperid?
| Paraku sa võid selle üle ironiseerida palju tahes, kuid see ärimudel TÖÖTAB |
Seda, et apple selle mudeli järgi rikastub ei ole kunagi kahtluse all olnud. Lihtsalt nende pakutu ei ole kaugeltki parim variant kõigile.
| Suht vähene ja laiendamatu mälumaht on probleem nende jaoks, kelle eesmärk on kogu maailm oma tahvelarvutisse koguda |
... või nood kes lihtsalt tuima tarbimise asemel ise midagi genereerivad
| Eks nende jaoks on see iCloud ka välja mõeldud. |
riiight.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
08.03.2012 10:58:01
|
|
|
Ho Ho, osta mingi muu vidin endale siis, milles küsimus. Sellist asja nagu parim variant kõigile ei ole olemas, ei saagi kunagi olema.
Sisu on just see, mida sa saad endale lihtsa vaevaga ja ilmselt väga paljude arvates soodsa hinnaga iTunesist osta või läbi appide tarbida. Paraku on reaalsus selline, et esiteks vaadatakse, kuidas saaks iOS app üles ja Android on teisejärguline.
No tahad näiteks Äripäeva tahvliversiooni lugeda - paraku ainuke variant on iPad. Sina ei taha lugeda - vaba valik. Keegi aga äkki tahab? See on lihtsalt üks näide.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
08.03.2012 11:14:38
|
|
|
| Kui 100.- euroga saaks võtaks.Muudel juhtudel mitte.Täiesti mõttetu mänguasi.Tööd sellega teha ei saa juu.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
08.03.2012 11:32:50
|
|
|
| enigma kirjutas: |
| Kui 100.- euroga saaks võtaks.Muudel juhtudel mitte.Täiesti mõttetu mänguasi.Tööd sellega teha ei saa juu. |
Tre enigma,
100€ maksaksite täiesti mõttetu ja mittevajaliku asja eest? Ma ei saa aru teie mõttekäigust, ehk selgitaksite?
Päikest,
Anti
2012
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
08.03.2012 12:50:53
|
|
|
Head naistepäeva!
Omal on iPad 2. Ütleme nii, et kuna ma sellega filme ei vaata siis ainult parema reso pärast ma uut ei muretse. iOS vs Android või Apple vrs Android vendadele ütleks niipalju.
1) Ei saa ka korraliku Android tabletiga sisu luua. Ennem ostu sai pikalt kaaluda kas Eee pad Transformer (see esimene) või iPad2. Võtsin õuna, kuna esiteks töötas see paremini ja ei nõksatanud tobedalt ja teiseks olid minule vajaminevad apid paremad (mõlemal olid need kaugel sellest mida ma lootsin, just võrrelduna word, excel ja powerpointiga) kui Androidi samad asjad oli kehvemad. Apide kohapealt veel niipalju, et ega need õuna omad ka suuremaks sisu loomiseks ei kõlba, pean silmas referaate ja miskeid exceli tabeleid, kuid natuke paremad on nad küll.
2) Läpakat ta ei asenda veel hetkel, kuna apid ei ole nii võimekad kui windowsi peal aga loodetavasti toob siin windows 8 muudatused.
3) Mis avatusse ja süsteemi paindlikkuse puutub siis alguses ma põdesin seda, et ei saa USB pulka/ ketast külge ühendada, pluss lisa mälu võimaluse puudumine. Siis nüüd ma ei tunne neist asjadest puudust mälu on siiamaani piisavalt, 32GB kuna ei vaata filme sellega.
Samas ma saan aru, et jah need on puudused ja ma magaksin öösel rahulikumalt kui mu iPad neid võimalusi omaks, sest kunagi mul võib vaja minna neid. Samas õhtul diivanil istuda ja uudiseid ning meile lugeda ma enam elusees ei taha läpakast ega netbookist. Lisaks sellel on see loengutes asendamatu asi, õppejõud näitab slaide ja samal saad ise samu slaide sirvida ja vajadusel huvitava teema kohta netist kohe lisainfot lugeda. Lisaks aku kestab ikka korralikult. Ma ei kujuta ausaltöeldes enam ette, mis saab siis kui ma omale läpakat ostma hakkan kuna nende aku näitajad sinna 4-5 tunni kanti ainult küünivad :S
Ideaalne pad oleks minuajosk siis Eee pad'i korpus koos lisadocki võimalusega, Androidi avatus, iOS'i kiirus ja mugavus ning Win 8 appide ühilduvus Win7'ga (see on hetkel veel pisut spekulatiivne kui hea see win 8 office tabletite tarvis tuleb). Lisaks siis kergus ja aku kestvus. Õhtul diivanil eemaldad klaveri ja loed niisama hommikul pistad docki ja teed tööd - keegi julgeb pakkdua kau läheb kui selline riistapuu nn tava sülekad välja tõrjub? 2,3 või 5 aastat??? PS! suurema ekraani tarvis on lisa monitorid.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Helbeke
HV kasutaja

|
08.03.2012 12:53:27
|
|
|
| Anti kirjutas: |
| enigma kirjutas: |
| Kui 100.- euroga saaks võtaks.Muudel juhtudel mitte.Täiesti mõttetu mänguasi.Tööd sellega teha ei saa juu. |
Tre enigma,
100€ maksaksite täiesti mõttetu ja mittevajaliku asja eest? Ma ei saa aru teie mõttekäigust, ehk selgitaksite?
Päikest,
Anti
2012 |
_________________ i like my sugar with coffe and cream |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Veiks96
HV vaatleja
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.03.2012 13:26:24
|
|
|
Need, kes konfiguratsiooni ostavad ei ole vist küll reaalselt iPad-i vorrelnud suvalise n Android tabletiga. Olgu see Android konfilt kui voimas tahes, aga isegi peale erinevate modide lisamist ei hakka kasutajaliides nii liikuma nagu Apple seadmetel, raakimata stock seadistusest.
Apple seadmetel muidugi jalle omad kummalised puudused.
_________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.03.2012 13:36:17
|
|
|
| oliver. kirjutas: |
Tükk aega mõtlesid mingit näidet, kuidas saaks ülisuure valikuga meediapoele midagi salvavat öelda või tuleb delfi kommentaatorite taoline kibestumus loomupäraselt välja? |
Kibestumus? Kui maailmas on kümneid miljoneid debiile, kes ostavad kolme dollari eest televisiooniepisoode, siis kurbus on see sõna, mida sa kasutama peaks. Kurbus. Kes iganes on piisavalt vaimupime, et kummardada Õuna nagu religiooni, väärib seda paska mida iga mõistusega inimene talle pähe valab.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Priidik199
HV kasutaja

|
08.03.2012 13:36:22
|
|
|
Arvan nii palju, et nüüd oleks õige aeg hakata kasutatud iPad1 vaatama.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
08.03.2012 13:38:12
|
|
|
| Selleks ajaks, kui see Asus kunagi turule jõuab on uusi iPade juba miljoneid müüdud ja see on see, mis omab tähendust nende jaoks, kes sisu toodavad.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
08.03.2012 16:06:23
|
|
|
Tükk aega mõtlesid mingit näidet, kuidas saaks ülisuure valikuga meediapoele midagi salvavat öelda või tuleb delfi kommentaatorite taoline kibestumus loomupäraselt välja? |
Kibestumus? Kui maailmas on kümneid miljoneid debiile, kes ostavad kolme dollari eest televisiooniepisoode, siis kurbus on see sõna, mida sa kasutama peaks. Kurbus. Kes iganes on piisavalt vaimupime, et kummardada Õuna nagu religiooni, väärib seda paska mida iga mõistusega inimene talle pähe valab. |
Scart õige mehena istub punkris, varjub VPNi taha ja pirab 720p telesarju?
_________________ ..||.. |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
08.03.2012 18:36:23
|
|
|
| lopes39 kirjutas: |
jätab täiesti külmaks
eestisse jõudes maksab naguinii 1000 eurot ja vanemad mudelid hinda ei kukuta
|
odavaim variant hakkab maksma ilmselt sama palju kui kahe eelmise põlvkonna 16gb wifi variandid, teisisõnu 479€.
Ja seeläbi on ka üsna loogiline, et ka vanad mudelid muutuvad juba lähiajal soodsamaks. Kui Ipad2 välja tuli, sai ka vanema mudeli ca 100€ soodsamalt kätte. |
palju see ipad1 siis maksab hetkel ? kui ta juba miski 2-3 aastat vana on
see et ta ainult uue välja tulekuga 100 euri hinnast kukkutab on küll ikka väga vähe
kui ma endale nutitelefoni valisin siis oli ka juba iphone 4s väljas ja iphone 3 maksis minu telefonist 5 korda rohkem aga sisuliselt speci järgi oli ta nõrgem
| Kibestumus? Kui maailmas on kümneid miljoneid debiile, kes ostavad kolme dollari eest televisiooniepisoode, siis kurbus on see sõna, mida sa kasutama peaks. Kurbus. Kes iganes on piisavalt vaimupime, et kummardada Õuna nagu religiooni, väärib seda paska mida iga mõistusega inimene talle pähe valab. |
ma oleksin ka üks neist miljonitest debiilikutest kes 3 dollarit maksaks mingi seriaali eest kui seda edasi toodetakse aga kuna see seriaali ostmine ei mõjuta mitte kuidagi seriaali edasi tegemine siis ma lihtsalt ei leia sellele põhjust
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
08.03.2012 18:43:00
|
|
|
Ipad1 ei müüda enam ammu. Küll ipad2 hindu langetatakse ajapikku veelgi kui pikalt lattu seisma jäävad.
| tsitaat: |
ma oleksin ka üks neist miljonitest debiilikutest kes 3 dollarit maksaks mingi seriaali eest kui seda edasi toodetakse aga kuna see seriaali ostmine ei mõjuta mitte kuidagi seriaali edasi tegemine siis ma lihtsalt ei leia sellele põhjust
|
Kas filmide eest oleksid nõus maksma? Või ainult siis, kui selle raha eest filmile järg vändataks?
|
|
| Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
08.03.2012 21:24:29
|
|
|
Tundub, et kauaks seda lõbu Apple'il ei jagu: http://techpp.com/2012/03/08/samsung-galaxy-tab-11-6-launch/
Lisaks seda ka, et kuigi Uus iPad on üpris kõrge resolutsiooniga, on ta DPI üpris madal (264) ning seetõttu võivad ka päris mitmed teised seadmed nüüd Retina-displeiga uhkustada (näiteks Samsung Galaxy Note)
Tegelikult ma ootan juba järgmist iPadi. Huvitav, kas selle nimeks saab "Uuem iPad"?
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |