Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Live video fotokast arvutisse + veebikaamera - programmi soovitus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 08.03.2012 00:08:02 Live video fotokast arvutisse + veebikaamera - programmi soovitus vasta tsitaadiga

Tere,

Mul on Canon PowerShot S3 IS -> http://www.dpreview.com/reviews/canons3is/
Uurisin täna võimalusi, kas ja kuidas saaks sellest otsestriimi arvutisse. Algul proovisin Cam4you ja mingit CanonWebcam, kuid nende allikad ei laadinud kogu faili arvutisse ja üks ei käivitunud. Seejärel leidsin programmi nimega ExtraWebCam, millega fotokas tõesti toimib ja millel on ka üsna mitmeid fotoka valikuid.

Kuna programm on tasuline ja kasutajaliides on ka kehvapoolne, siis ehk on siin kogenumaid, kes oskavad soovitada veel programme, millel on korralik fotokapildi striimimise tugi?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ajnurm
Kreisi kasutaja
ajnurm

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.03.2012 11:36:31 vasta tsitaadiga

Loodetavasti sa ikka tead, et fotokate sensorid ei ole ette nähtud pikkadeks (tund ja rohkem ilma katkestuseta) pildiedastusseanssideks. Eriti tugeva valgusega. Ka kalleimad webcamid maksavad vähem, kui hävinud sensori vahetus. Nii et fotokas webcamina ei ole just kõige odavam idee.
Aga asjast kah. Canonil oli vähemalt vanasti kaasas mingi oma soft (mille nime kahjuks ei mäleta), millega sai kaamerat arvutiga juhtida. Seal oli ka mingi ajalise piiranguga live rec võimalus olemas.

tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 08.03.2012 11:45:34 vasta tsitaadiga

ajnurm, ee, ega polnud halli aimugi. Panen kõrva taha.

Ma uurisin netist -> http://www.youtube.com/watch?v=Q9Hr0Vr_Lzc ja kaasas oli zoombrowser ex, kuid mul seal task nimekirja pole seda menüüd, mis antud videos. Oletasin, et seepärast, et minu fotokal puudub selle tugi. Samas, kuna extrawebcamiga sain toimima, siis vist pean vaatama zoombrowseri vanemaid versioone. :S

Mul on selline menüü -> http://www.upload.ee/image/2142431/ex.jpg
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Live video fotokast arvutisse + veebikaamera - programmi soovitus
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.