Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Küsimused kutseeksamist ja seostuvaga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Väljavalit
HV vaatleja

sõnum 08.03.2012 11:23:57 Küsimused kutseeksamist ja seostuvaga vasta tsitaadiga

Lp HV-lased

Pöördun teie poole palvega, et aitaksite mul paarile küsimusele vastata. Siiralt vabandan kui teema paigutasin valesse alafoorumisse aga hetkel tundus kõige sobilikum selle jaoks. Olen otsingumootorit ja Googlet kasutanud eelnevalt selle teema jaoks ja sealt ma endale vastust ei saanud ja seega olen sunnitud siia teema tegema.
Nimelt siis komistasin mingiaeg tagasi sellise lehekülje otsa http://www.bcskoolitus.ee/kutse-andmine (minevikus isegi nende kontoris loengul käinud, kuid kahjuks ei osanud tol momendil neid küsimusi esitada) kuid paistab, et minu lugemisoskus pole just palju väärt arvestades, et mingisuguseid nõudeid ma selle kohta ei leidnud..

1. Nagu ma aru saan siis tegu on kutseeksamiga mida antakse arvuti erialalistele kluttidele, kes on kutsekooli lõpetamise järgus ja mille käigus omandatakse eriharidus(IT-süsteemide nooremspetsialis või 6-kuu-töökogemuse puhul IT-süsteemide spetsialist), ehk siis kutsekoolide puhul keskeriharidus? Jah?

2. Kas eksamile registreerumiseks on vajalik keskhariduse või lõpujärgus kutsekoolis olemine? Kusagilt välja ei loe, et individuaaline osa saaks/võiks võtta, kuid just sellest olen huvitatud. Aga minunäol on tegu kõigest põhiharidusega tööinimesega - kas ma olen lubatud osa võtma? monkey.gif Kui jah siis kas seejärel omandan ma endale erihariduse? (Ehk CV vaates oleksin põhiharidus+eriharidusega inimene) või oleksin ma jätkuvalt põhiharidusega inimene kes on lihtsalt läbinud lisakoolituse?

3. Eeldusel, et ma saan individuaalina sellest osa võtta siis kust ma selle jaoks õppida saaksin lisaks http://www.bcskoolitus.ee/ettevalmistus-eksamiks http://kutsekoda.ee/et/kutseregister/kutsestandardid/10402712 ja kas on miskit mida peaksin veel selle juures teadma? Mõistan, et kutsekoolide poistele õpetatakse niigi koolis juba seda mis vajalik on seega kas iseõppida selle jaoks on üldse teostatav, kui jah siis kas pigem kerge või keeruline?

Aitäh mõistva suhtumise ja tähelepanu eest,
vabandage mu ignorantsust.

-Vv

viimati muutis Väljavalit 08.03.2012 20:45:11, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Q.
HV kasutaja
Q.

sõnum 08.03.2012 20:03:07 vasta tsitaadiga

Esimesele kahele vastata ei oska, aga endal on kevadel kutseeksam tulemas ja õppematerjalina kasutan seda, http://www.e-uni.ee/e-kursused/eucip/ . Ja üldiselt kui IT maailmaga tuttav oled, siis ei ole probleeme.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Väljavalit
HV vaatleja

sõnum 01.04.2012 11:08:21 vasta tsitaadiga

Ma igaksjuhuks korra bumpin veel ennem kui nende poole pöördun nende rumalate küsimustega.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Küsimused kutseeksamist ja seostuvaga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.